• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

Bu adamı neresinden tutsan elinde kalmış, dökülüyor resmen. Kendi canına yazık. Lütfen ne olursa olsun hastalıktan ölsen şundan medet umma. Hamileyken bile sana merhameti olmayan adam şimdi mi merhamet gösterecek. Bence iyi düşün ömür geçmez gb bununla. Canına yazık. Sen mutsuz bir anneyken evladına faydan olmaz ki.
haklısın..işler öyle çığırından çıktı ki baş edemiyorum artık..şimdi de teli kapalı..nerde ne haalt yiyo allah bilir..bende tek başıma oturup düşünüyorum kızımı izliyorum ona üzülüyorum..o ise keyfinin derdinde

10 günlük anneyim canım..üzülmeyi geçtim artık sinirlerim yıpranmış durumda.anneme anlattım boşan kurtul dedi........

Pardon canım. sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini inşallah. :KK68:
hakkınız da hayırlısı olsun aileniz de böyle düşünüyorsa..

Titiz baba havaları çabuk bitmiş adamın (başka bişey demek istiyordum ama )Canım ya herşey düzelecek gibi geliyordu ama yine maskesi ni uzun takamamis ...Kimseyi düşünmeyen bencil in teki 30 küsür yaşında bilmiyor mu bebek sütle besleniyor anneyi üzerse kızının rızık ne olacak derdi yok !!!!Annen gidince mi rahata erdi ?Doğumdan sonra iyiydi niye sana sardı yine o kocaman egosu tavan yaptı galiba yakınlık mi görmek istedi ki ?Bu kadar hırçın neden olunur ki?

bebeğin aşıları, takibi filan var yoksa gitmek için can atıyorum..sinir krizi geçirip olduğum yere yığılıcam az kaldı artık
Gittiğin yerde de yaptırırken aşı ve takibini aşı kartı ile takip cizelgesi ile hiç oturup 4 duvarı bekleme Allah korusun yanlız kalman hiç doğru değil aç oku bak lohusa ya tepelles olurlar minik yavrucakla Korunmasız kalma ne Çekicen artık bu saatten sonra millete de yanlız beceremiyorum dersin ne denir diyorsan lütfen artik kendinizi düşünün

Tebrik ederim. Bebegin hayirli ugurlu olsun. Cok sevindim.
Esinle ilgili soyleyecek sey bulamiyorum. Daha once yasadigim icin bebegin de onu duzeltmeyecegini biliyordum. Hatta bosanma da duzeltmiyor boylelerini, pismanlik bekleme. Sadece sen nasil mutlu olursun onu dusun. Kendin icin nasil bir ortam istiyorsun? Hayatinda o mu olsa daha iyi yoksa olmasa mi? Ona gore kararini ver ve oyle yasa.
Daha once yazmistim sana. Bu tipler duzelmiyor. Onun icin sen artik sadece ve sadece kendi mutlulugun ve kizin icin yasa ve lutfen nasil bir gelecek istiyorsan ona gore kararini ver.

Titiz baba havaları çabuk bitmiş adamın (başka bişey demek istiyordum ama )Canım ya herşey düzelecek gibi geliyordu ama yine maskesi ni uzun takamamis ...Kimseyi düşünmeyen bencil in teki 30 küsür yaşında bilmiyor mu bebek sütle besleniyor anneyi üzerse kızının rızık ne olacak derdi yok !!!!Annen gidince mi rahata erdi ?Doğumdan sonra iyiydi niye sana sardı yine o kocaman egosu tavan yaptı galiba yakınlık mi görmek istedi ki ?Bu kadar hırçın neden olunur ki?
iyi olması fazla uzun sürmedi M mevzey ...1 haftadır kahvaltı yapıyor çıkıyor ben evde tek başıma..bi şey söylesem sorun oluyor..ona hesap soramazmışım..onun çoçuğu değilmişim...ben evde oturuyorum die o da mı oturacakmış falanlar filanlar..zaten bi nebze iyi gibi derken de bi sıcaklık yoktu sadece insan gibi, saygılı davranıyodu.akşam 6 gibi aradım tel de kavga ettik ve telini tamamen kapattı hala da kapalı..ve bu gece ilk defa eve gelmeyecek hissediyorum...ne çekilecek derdim varmış benim yaa...sanki 20 yıllık evli gibi ve 20 yıldır bu adamı çekiyomuşum gibi hissediyorum kendimi...

Tebrik ederim. Bebegin hayirli ugurlu olsun. Cok sevindim.
Esinle ilgili soyleyecek sey bulamiyorum. Daha once yasadigim icin bebegin de onu duzeltmeyecegini biliyordum. Hatta bosanma da duzeltmiyor boylelerini, pismanlik bekleme. Sadece sen nasil mutlu olursun onu dusun. Kendin icin nasil bir ortam istiyorsun? Hayatinda o mu olsa daha iyi yoksa olmasa mi? Ona gore kararini ver ve oyle yasa.
Daha once yazmistim sana. Bu tipler duzelmiyor. Onun icin sen artik sadece ve sadece kendi mutlulugun ve kizin icin yasa ve lutfen nasil bir gelecek istiyorsan ona gore kararini ver.
sağol sonanda sonanda ...haklısın değişmiyor değişeceği de yok...iki karakterli bu adam..iyiyken melek benle kavgalıyken canavar çıkıyo adamın içinden...demagoji yapmak istemiyorum ama sanki mutluluğun ne olduğunu unutmuş gibi hissediyorum..sanki sevgi denilen kavramı hiç tatmamışım gibi geliyor.1,5 ay önce fethiyeye tatile gittik biz, gezdik,eğlendik..şimdi düşününce tuhaf geliyo.insan üzgünken, mutsuzken zaman kavramı duruyor sanırım..bir an önce toparlanıp ayağa kalkmam lazım farkındayım...sorumlusu olduğum kızım var artık...

Ickİlimiydi ? Ne diyeyim allah kolaylıklar versin calismiyor mu
evet..arkadaşlarıyla kızının doğumunu kutlamışlar güya ben arkadaşından öğreniyorum tabi...bi iş buldu 1 hafta sonra filan başlıcak..o da benim sayemde tabi haberi yok..akşama kadar boş boş sürtmesinden iyidir belki biraz sorumluluk sahibi olduğunu hatırlar

Back
X