çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

evden gidiyor saatlerce gelmiyo bi kaç tane ayyaş arkadaş edinmiş alkol alıyor.kaç gündür eve sarhoş geliyor.annem de gitti pazar günü..lohusa kadın yalnız bırakılmaz diyorum ben zaten evin etrafındayım diyor.bugün üşüttüm mü naptım sancım tuttu dikiş yerlerimde..kıvrandım durdum..bi ara dayanamadım ağlamaya başladım sancıdan.kalktı bağırıp çağırmaya başladı hadi hastaneye gidelim, dışarı gidiyorum dışarda huzur yok eve geliyorum evde huzur yok diye..ben de insanım ben hastalanamaz mıyım, yeni doğum yaptım bu mu senin insanlığın dedim...kavga ettik sonra da çekti gitti..adama napsam ne söylesem batıyor..insanlığından şüphe duyuyorum artık..kendime kızıyorum nasıl böyle bi adamı sevdim diye..tiksiniyorum artık

evden gidiyor saatlerce gelmiyo bi kaç tane ayyaş arkadaş edinmiş alkol alıyor.kaç gündür eve sarhoş geliyor.annem de gitti pazar günü..lohusa kadın yalnız bırakılmaz diyorum ben zaten evin etrafındayım diyor.bugün üşüttüm mü naptım sancım tuttu dikiş yerlerimde..kıvrandım durdum..bi ara dayanamadım ağlamaya başladım sancıdan.kalktı bağırıp çağırmaya başladı hadi hastaneye gidelim, dışarı gidiyorum dışarda huzur yok eve geliyorum evde huzur yok diye..ben de insanım ben hastalanamaz mıyım, yeni doğum yaptım bu mu senin insanlığın dedim...kavga ettik sonra da çekti gitti..adama napsam ne söylesem batıyor..insanlığından şüphe duyuyorum artık..kendime kızıyorum nasıl böyle bi adamı sevdim diye..tiksiniyorum artık
bu hıyarı boşa bence canım ya kadın hamile öküzlük full devam doğum yaptın devam bebek doğdu devam
doğru düzgün çalışmıyormuş bir de içip gece gezmelerine başlamış koy bir tarafına tekmeyi kendi rezil olur

bu hıyarı boşa bence canım ya kadın hamile öküzlük full devam doğum yaptın devam bebek doğdu devam
doğru düzgün çalışmıyormuş bir de içip gece gezmelerine başlamış koy bir tarafına tekmeyi kendi rezil olur
başka seçenek kalmadı benim de dayanacak ne gücüm ne sabrım kaldı..değişik tuhaf bi kadın oldum..esaret altında gibi sanki..kendimi de tanımlayamıyorum..tek başıma herşeyin üstesinden geliyorum, tecrübesiz olmama rağmen bebek bakıyorum,ev işlerimi hallediyorum,misafir ağırlıyorum...hamileyken de öyleydim..herşeyi alt eden ben neden bu adamı edemiyorum?kafayı yicem düşünmekten

Canım benim hiç değmez ağla sızla ama sabırlı ol kendini bırakma. Kendine yazık ya bebeğine yazık biliyorum için içini yiyor, o olunca rahat hissediyosun kendini ne kadar kalas olsada varlıkları bi değişik oluyor ben mesala hem yanımda olsun istiyorum hem istemiyorum iyi davransın ilgi göstersin istiyorum adam soğudum senden biraz zamn ver diyor ben onca hakarete rsğmen bu iki kuzularımla duruyorum ailem srkamda olmasına rağmen. Çalış bebişi biraz büyütünce. Azimli ol. Sen bi annesin artık bi canı daha düşünnen lazım. Seni dövmüyosa aldatmıyosa zamna bırsk geçer.

Her sayfayı okudum inanın. Eşiniz tam bir sadist.
Yani küsmekten ziyade vizdanen zayıf biri olmalı ki bu sıkıntılarda hala yumuşama olmamış.
Boşanırsanız yada kaybetme korkusu yaşatırsanız kapınıza it olacağına eminim nedense.
Hiç kendinizi üzmeyin. Meleğinizin de ruh sağlığı için vermeniz gereken kararı biran önce verin.
Hayat böyle eziyet çekerek geçmez.

Her sayfayı okudum inanın. Eşiniz tam bir sadist.
Yani küsmekten ziyade vizdanen zayıf biri olmalı ki bu sıkıntılarda hala yumuşama olmamış.
Boşanırsanız yada kaybetme korkusu yaşatırsanız kapınıza it olacağına eminim nedense.
Hiç kendinizi üzmeyin. Meleğinizin de ruh sağlığı için vermeniz gereken kararı biran önce verin.
Hayat böyle eziyet çekerek geçmez.
boşanalım dedim tamam dedi..gayet rahat bi şekilde...it filan olacağını sanmıyorum keşke olsa da içimdeki yangın biraz soğusa

boşanalım dedim tamam dedi..gayet rahat bi şekilde...it filan olacağını sanmıyorum keşke olsa da içimdeki yangın biraz soğusa

Şu an yanındasın neden it olsun ki canım benim? Henüz kaybetme korkusu yaşamamış.
Arada başka bir ilişki yoksa aldatma anlamında ben hatasını anlayacağını umuyorum.
Gerçi anlasa bile kendisiyle bir ömür geçilmez gibi geliyor

Şu an yanındasın neden it olsun ki canım benim? Henüz kaybetme korkusu yaşamamış.
Arada başka bir ilişki yoksa aldatma anlamında ben hatasını anlayacağını umuyorum.
Gerçi anlasa bile kendisiyle bir ömür geçilmez gibi geliyor
boşanınca yaşar...o zaman da ben dönüp allahın slmını dahi vermem ona..hoş hiç de sanmıyorum anlayacağını da..adam da hiç geri vites yok çünkü

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum zaman zaman girip herkesin sorunlarını okuyup üzüldüğüm,dua ettiğim günlerim oldu..öyle bi durumdayım ki çok sağlıklı düşünemiyorum..bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim derdimi..1,5 yıllık evliyim ve şu an 9 aylık hamileyim doğumuma 2 hafta var..eşimle 5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik..zaman zaman kavgalarımız küslüklerimiz ayrılıklarımız oldu ama ayrı şehirlerde olunca araya da özlem girince hep yeniden başlamamız daha kolay oldu sanırım..sorunum şu..eşimle ne zaman tartışsam günlerce haftalarca küs kalıyor..ne zaman konuşmaya barışmaya çalışsam çabalarım hep nafile..aynı sofraya oturmuyo aynı yatağa girmiyor..ve bu küslüğü yeri geliyor 1 ayı buluyor..başka birileri gelince benimle mutlu aile tablosu oynuyo misafirler gidince kaldığı yerden devam..barıştığımızda gayet iyi..eşine yardım eden,düşünceli,ilgili bi adam ama tartıştığımızda da bi o kadar kötü..barışıp bu konuyu açtığımda da savunması hep şu..beni dağıtıyosun..senden gelen küçüçük bi şey beni etkiliyor..kendimi kapatıyorum herşeye ve bu ruh halimden sıyrılamıyorum diyo..çözüm ne diye sorduğumda benle kavga etme diyor..bende bu mümkün değil diyorum..ve kavga ettiğimizde artık saygıyı çoktan aşmaya başladı küfürler ,hakaretler diz boyu..sonra da onları sinirle söylediğimi biliyosun açıklamaları..ben aynı evin içinde küs kalmaktan nefret ediyorum o yüzden konuşup sorunu halletmeye çalışıyorum ama hiçbi çaba vermiyor..çoçuğumu da böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum..inanın ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..zor bi kocayla nasıl mücadele edilir bilmiyorum..barıştığımızda ne kadar mülayimse tartıştığımızda o kadar zor..1 ay barışık 1 ay küs bünyem kaldırmıyor artık...biraz uzun oldu kus bakmayın lütfen

allah sıkıntınızı hayırlısı ile gidersin inş.
şiddet varmı?

boşanınca yaşar...o zaman da ben dönüp allahın slmını dahi vermem ona..hoş hiç de sanmıyorum anlayacağını da..adam da hiç geri vites yok çünkü

Şimdilik bunları boşver. Dünya tatlısı bebeğinle geçir zamanını.
Boşanmak için adımı attığında zaten taşlar yerine oturur. Üzme kendini lütfen

Şimdilik bunları boşver. Dünya tatlısı bebeğinle geçir zamanını.
Boşanmak için adımı attığında zaten taşlar yerine oturur. Üzme kendini lütfen
elimde değil..bebeğime sarılıp sarılıp ağladım...zavallı gibi hissediyorum kendimi

elimde değil..bebeğime sarılıp sarılıp ağladım...zavallı gibi hissediyorum kendimi

lohusalık hassas bir dönem sanırım, yani nasıl hamileyken aşırı duygusal hassas oluyoruz lohusalıkta öyle galiba..
yani kendini kötü hissetmenin sebebinin bir kısmı geçici olan lohusalık dönemindir belkide.. bunu göz ardı etme.
şiddetin olmaması iyi birşey aslında, çünkü öfke anında şiddet olmaması nur nimet bence, hakaretler ediliyor malesef öfke anında hatta kimi insana küfürde normal geliyor ediyor, normal hayatında dahi küfür doğal bazı insanlar için.
anne baban sağmı? konun baya birikmiş, oyüzden hepsini okuyamadım.
7tane ayetel kürsi okuyanı allah koruyup kollarmış, oyüzden bol bol bu şekilde okumak çok faydalıymış, okumanı şiddetle tavsiye ederim, ne de olsa yer gök dua ile bence...

mesela bak bende hamileyim, bir anlama zorluğu oldu bende de hamileliğimin en başından beri, doktor hamilelikten dedi, eğer doktor hamilelikten demese ne oldu bana diye evham edip duracaktım.
lohusalıkta hassas bir dönem..

bak senle bunu da paylaşmak istedim.

Ben artık korkmuyorum, herşeyde bir hikmet var,
Gecenin sonu seher, kışın sonunda bahar,
Belki de bir bahçeyi müjdeliyor şu duvar..

ziya osman saba

hamilesiniz kendinizi üzmeyin daha fazla.
ailenizden yardımcı olan yok mu konuyu açtınız mı onlara?

mesela bak bende hamileyim, bir anlama zorluğu oldu bende de hamileliğimin en başından beri, doktor hamilelikten dedi, eğer doktor hamilelikten demese ne oldu bana diye evham edip duracaktım.
lohusalıkta hassas bir dönem..

bak senle bunu da paylaşmak istedim.

Ben artık korkmuyorum, herşeyde bir hikmet var,
Gecenin sonu seher, kışın sonunda bahar,
Belki de bir bahçeyi müjdeliyor şu duvar..

ziya osman saba
canım ben ne doğru dürüst hamileliğimi yaşayabildim ne lohusalığımı...dediğin gibi belki de baharı müjdeleyecektir bu ayrılık bana...

hamilesiniz kendinizi üzmeyin daha fazla.
ailenizden yardımcı olan yok mu konuyu açtınız mı onlara?
10 günlük anneyim canım..üzülmeyi geçtim artık sinirlerim yıpranmış durumda.anneme anlattım boşan kurtul dedi........

Bu adamı neresinden tutsan elinde kalmış, dökülüyor resmen. Kendi canına yazık. Lütfen ne olursa olsun hastalıktan ölsen şundan medet umma. Hamileyken bile sana merhameti olmayan adam şimdi mi merhamet gösterecek. Bence iyi düşün ömür geçmez gb bununla. Canına yazık. Sen mutsuz bir anneyken evladına faydan olmaz ki.

Back
X