Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.
Şayet ailenizden yardım almayacaksanız neden konuşup kendinizi stres sokuyorsunuz?
benim kız ardeşim 5 sene sınırda en g.doğuda görev yapıp, oradan en batı uca taşındı
taşıyabileceği kadar eşyayı arabaya istiflediler (ama arabada iğne ucu kadar yer bırakmamışlardı o da bi gerçek kocaman ekran TV filan vardı araçta yani)
kitapları vs çoktu onları koli yapıp oradaki arkadaşlarına bıraktı batıya ailesine filan gelen oldukça getirdiler. bi acelesi yoktu. ev eşyalarını getirmedi verdi veya sattı. gözden çıkarttığı kıyafetleri de öğrencilere dağıtmış.
evet, erkek kardeşim gitti uçakla, arabayı sürerek geldiler -hatta yol ortası bizim memleket orada da gece kaldılar kuzenim çok istiyordu ona uğradılar (olmasa başka yerde de kalabilirlerdi) ama yolu bölünce dinlenmiş oldular.
1600-1700 km filandı. bazı kesimler tek şerit olduğu için yol uzuyor.
neyse geldiler gündüz vaktiydi hala. ben de bulunduğum yerden gittim o gün pansiyonda kaldık, evleri aradık baktık.
ertesi gün apart olarak evi tuttuk, temizledik ve eşyayı da taşıdık.
şayet erkek kardeşim gitmese oradan arkadaşları ile gelecekti. gelen uçakla dönecekti.
ben gitmesem önceden kendisi gelip evi tutup temizleyecekti sonra eşya getirecekti
biz kardeş olarak uzak yol gerek yok 1 seferde topla gel dedik, müsait olmasak kendi de bu şekilde halledecekti. ama aile yardım edemiyorsa kendi çözümüne de karışmasın annem babam bişey demediler, biz böyle yaptık. biz olmasak kendi yine çözerdi bi şekilde.
araba kullanabiliyorsanız ne diye arabanızı memlekete (mersin herhalde memleket?) bırakıp oradan tekrar otobüsle filan gideceksiniz ki? yazık 2 kere iş.
orada ev hazır mı?