caresiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım öncelikle öss ye gir al karşına nişanlını konuş kırıldığın yerleri tek tek belirt okumak konusundaki kararlılığını bilsin çok gerekirse yanına daha eğitimli bir kadın yakışır kendimi ezik hissetmeyeyim benle gurur duy isterim felan dersin
arama sorma konusunda belki artık gerekli değil gibi düşünüyordur benim kaynım da kendinden 8 yaş küçük biriyle evli nişanlıyken benzer bir sorunları olmuştu kaynım çocuk kaprisi yapıyor çekemem dediğinde çekemem diyeceksen daha büyük bu kaprisleri yapmayacak birini seçecektin madem onu seçtin her tür kaprise geleceksin demiştim sen de aynen bunu diyeblilirsin bence :)

merhaba güzelim çok zor bir durum ama şunu söle bence eğer şimdiden arayıp sormuyorsan evlenince ne olacak şimdi seni aramayan evlenince yüzüne bile bakmaz..okulu bırakman hata olmuş imkanın varsa oku.ama şunuda bilki şuan sana karşı ilgisizse éköprüden geçene kadar... diye bir laf var biliyorsun dimi o mesele açıkca konuş değişmezsede esgeç gitsin değmezmiş dersin emin ol pişman olacağın şeyi yapma derim ki bu büyük bir pişmanlıkla sonuçlanabilir Aallah yardımcın olsun..

Valla sana bir abla nasihati.Koca her zaman bulunur ama eğitim ve kariyer asla.Onun için evlensen bile okuluna devam et şeker.

o kadar yillik emegini bir herif icin kenara attin demek..
e aferin sana arkadasim aferiin... o adam muhendis olmus hayatini kurtarmis ama sen omur boyu onun eline bakmayi planliyorsun anlasilan..
yazik valla aileler o kadar emek verip cocuklarini oktumayacalisiyor kizlar bi adam icin vazgecebiliyor.

hayatta bazi olmazsa olmazlariniz olsn inanciniz egitiminiz ya da aileniz gibi.. olmazsa yarin bir gun elin herifi azicik ilgisini kaybettiginde siz yukseklerden alcaklara dusmus gibi olursunuz..

sana en buyuk tavsiyem arayip sormayi birak, birak seni merak etsin.. okuluna don en kisa zamanda.. eger karsi cikarsa da ben buyum beni boyle kabbullen dyip sinirini cizmesini bil.. annene de sorunlarini mutlaka anlat. anlat ki yeni hatalar yapmani engellesin senin..
umarim kisa zamanda sorunlarini cozersin tatlim.

aslında bunun en büyük sebebinin yani nişanlının davranışlarını yaş farkına bağlıyorum.o birçok şeyi görmüş ve geçirmiş senin yaşlarına inemiyor bence bu sevgiliykende böyleydi ama sen onu karizmatik bulduğundan farkına varamıyordun ama şimdi iş ciddileşti gerçekler ortaya çıktı bide 3 sene olunca biraz sıkılmalar başlıyor tabiiii.çok zor bir durumdasın çok geniş düşünmen gerekiyor sonra pişman olmamak için

canım yazıkkı evlenincede aynı olacak hatta dahada kötü olacakyol yakınken ayrıl bence evlenince geri dönüş çok zor olur.balık baştan kokar ve şanslısınki evlenmeden kokmuş.farkındasın herşeyin bunu bile bile evlenmen eğitimini bırakıp zaten çok büyük hata yapmışssın dahada büğünü yapma .evlilik oyun değildir.tam anlamıyla kafanda bütün soru işaretlerini kaldırmadan nikah masasına oturma.

bence anne baba herşeyi en iyi görüyor. bizlere başta annelerin görüşü ters geliyor ama zaman ilerledikçe ah annem doğru söylemiş diyor insan.
nişanlınızında nişandan sonra sizle fazla ilgilenmeme sebebi, nasıl olsa artık adı konuldu, benden vazgeçemez diye düşünüyor olabilir. sizi artık kendisine ait hissediyordur. gerçi bu düşünceler genelde evlendikten sonra ortaya çıksada sizin nişanlınızda erken ortaya çıkmış olabilir ve inanınki evlendikten sonrada değişmeyecektir.
nişanlınızla açık açık konuşmalısınız. ilgisinin azaldığını, bu konunun sizi düşündürdüğünü, ve sizinde okumak istediğinizi, okuldan vazgeçtiğiniz için pişman olduğunuzu anlatın ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…