Çaresizim artık

Ben suçu onlara atmıyorum olanı söylüyorum güzelim ayrıca kayın aile nedir ya sen kendi aileni üstün görüyosun eşinin ailesini yani kayın aileni sende saymıyosun
Keşke sen de biraz kendini ve aileni üstün tutsaydın da şimdi bu halde olmasaydın.

Ama eşinizin ve çocukların doğum Günüymüş sizin değil ki?? Neden hediye beklediniz siz??Ama ne olursa olsun eşiniz sırf buna üzüldünüz diye sizden soğumuş olduğunu söylemesi de ayrı enteresan tabi.. Şaşırmış mu bu adam??? Soğumuşsa daha da ona yanaşmayın iyice kendilerini birşey sanıyor bunlar da.. Sizde ona muhtaç değilsiniz inanın ikiz bebek doğurmuş onlara annelik yapabilen bir kadınsınız çalışmıyorsanız bir iş bulup paranızı kazanmaya bakın bence. Ayrıca kayınvalideniz sizi öenmsemiyorsa onun için yapılan hiçbir organizasyonda bulunmayın olsun bitsin.. Böylece ondan birşey de beklemezsiniz..

Ince olmakla birşey kaybetmiyor insan. 2 abimin eşine de minik hatiralik birsey bile olsa hediye almistim yegenlerimin ilk dogum gününde. Dogan varsa, bir doğuran da var elbette
Hediye almışsınız şık bir hareket olmuş.
Bu kısımda sorun yok.
Ama karşı taraf birşey almanızı beklerse ve almazsanız sorun yaratirsa bunun adı hediye olmuyor.

Bunun için ağlayıp huzurunu bozduğuna inanamadım. Eşin ve çocuklarının doğum günüymüş onlara alacak tabi senin yıldönümünde neden alsın ki ? Alsa evet incelik olurdu ama almıyorlarsa da onların hediyesine mi kaldın. Bırak vermesinler değer de. Önemli olan senin eşin çocuğun. Bırak hediyeyi benim gorumcek arayıpta kutlamaz bile. Tınımda mı asla. Sen de onlara almazsın. Boylelıkle ben aldım da onlar almadı olaylarına girmezsin. Herkese hak ettikleri gibi davran ama eşinle aranı bozma

Peki siz A Arya_Stark01 hanımefendinin hayatı hakkında ne biliyorsunuz da kimi kimden üstün tutup kimi ezdiğini hemen anladınız?
Hayatınız hakkında yorumda bulunulmasını istemiyorsunuz ama kendinizin maşallahı var.
'Kayın aileniz'de bazı yönlerinizi itici bulduğu için mi soğuk davranıyor acaba ?

Hediye beklemediniz mi? Eşime alıp beni saymamaları zoruma gitti yazmışsınız. Hangisine inanalım şimdi? Zaten doğumgünü olan siz değilsiniz size almaları saçma olurdu.

Bakın onlar oğullarına ister hediye araba alırlar ister hiçbir şey almazlar. Bu sizi ilgilendiren bir durum değil eşinizin ailesi ve eşiniz arasında bir mesele. Çocuklarının doğum gününü ister kutlar ister kutlamazlar. İster sadece tek bir oğullarının doğum gününü kutlarlar ister bütün çocuklarının. Bu doğum günü sahibini ilgilendirir. Beklentileriniz çok saçma, üstüne oturup hüngür hüngür ağlanacak bir şey asla değil.

Doğuma son 3 hafta kala niye kendinizi yordunuz ki hele ki böyle sonradan lafını yapacaksanız hiç gerek yoktu. Eşiniz sizi saymamış koştur koştur ailesine gitmiş, çok mu zordu eşim hazırlık yaptı evde kutlayacağız demesi? Bundan sebep erken doğurduysanız sorumlusu bizzat eşiniz.

neye uzulup agladiginizi anlamadim.

Ama sizin evlilik yildonumunuzu kayin aileniz kutlamaz zaten, neden kutlasinlar.

Sizin ayni tarihlere denk geliyorsa illa ki o gun kutlamaniza gerek yok ki, cocuklarin dogumgununu ailelerle kutlayin, hatta esinizinkini de,

siz atiyorum tam tarih degil ama 20 agustosta evlilik yildonumunuzu kutlayin, esinize deyin bundan sonra bu tarihte ikimiz (ya da cekirdek aile olarak) kutlayalim, baskalari bilmesin, boylece bize ozel bir gun olsun.

Bitti gitti.
Hayati zorlastiriyorsunuz gereksiiiiz yere.

Yorumunuz için teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum neden dile getirdim bunu ama işte bende sabredip ufak bişeyde patlıyorum tabi ki umrumda değil ister alsınlar ister almasınlar o anlık bişeydi bi an kendimi garip hissettim bu arada ben yıldönümü hediyesi beklemedim tabi ki o eşimin görevi ama biraz nezaket biraz incelik işte karşıdaki benden bekleyince...onlar şuan beni duymuyorlar bile umurlarında mı asla olan bana sonra çocuklarıma oldu

eşimin ailesi anneler gününde beni yok sayıp babalar gününde eşimi mesaj ve telefon yağmuruna tutmuştu. Babalar gününde whatsup grubundan çıktım, kimse neden çıktın diye bile sormadı, eşim "ne halin varsa gör" dedi. Bir iki gün soğukluk oldu ama geri adım atmadım, şimdi hiçbirşey olmamış gibi devam ediyoruz, olay kapandı gitti, ben unutmadım. Geçenlerde eşim annemin doğum günü hediye alacağım dedi, sen bilirsin dedim, ben hatırlatmadığım için almadı tabii. Açıkçası umrumda değil, saygısızlık yapmıyorum, ne eşime ne de ailesine laf çarpmıyorum, herkes kimin ne hissettiğini gayet iyi biliyor, ailemdeki huzuru bu yüzden kaçırmıyorum, size de aynısını tavsiye ederim, tepkileriniz bana abartılı geldi, ama eşinizin verdiği cevap bu abartının yanında hiç kalır, ne demek soğudum ya, defolup gitsin o zaman

olan bana ve çocuklarıma oldu demişsiniz. çocuklarınıza ne oldu?

Eşim soğudum senden derse hiç peşinde koşup gönlünü almaya çalışmam. Bırak konuşmayı yüzüne bakıp göz göze bile gelmem. Konuşmak zorunda kalsam bile sokaktaki herhangi biriyle konuşurmuş gibi düz bir şekilde konuşurum. Adamların peşinden koşup totosunu kaldırmayın. Evlenmeden ana baba bilmeyen evlat bilmeyen, evlenince noluyorsa bir kıymete biniyor.
Kendi eşimin ailesiyle ilişkilerine karışmam. Benim de kendi çizgim vardır. Ben de kimsenin onları geçmesine izin vermem. Benden habersiz organizasyon yapıldıysa ben gelmiyorum sen git derim.
Tüm bu tip sorunlarda olduğu gibi sınırlarınız yok. Her şeyi sineye çekiyorsunuz. En ufak isyanınızda afedersiniz sen kim oluyorsunda bunu talep edebiliyorsun durumuna geliyor.

Hanımefendi belki olayı anlattığım için böyle düşünüyorsunuz saygı duyarım..benim derdim ne hediye ne başka bişey o anlık bişeydi ve geçti gitti ben olayın sonrasındayım eşimin hala düzelmemesi bu konuyu hala uzatması şuan ben bunun derdindeyim kim kime ne alırsa alsın ummmrumda değil isterlerse yalı alsınlar zerre umrumda olmaz..ben ne diyorum birikmişler vardı ve patladı öncesinde ne yaşadığımıı bilmiyorsunuz lütfen yorumlarınızı iyi düşünerek yapın

Anneler gününde de oraya gittik kutlamak için bana tek kelime etmediler babalar gününde eşime hediye alındı özel olarak evime gelindi ve hediye övüldü

Çok haklısınız ama ben tavır yapsam eşim benim burnumdan getirir herşey daha berbat olur

Ya biraz kendinizi geri çekin. Bu hayatta ogrendigim en iyi sey bir insana ne kadar deger verip ince düşünürsen seni alt ediyor. Önce kendinize deger verin hayat baskalari icin yasayacak kadar cok kısa. Sevmedigim bir insanin anneler gününü uzaktan uzaktan kutlarim. Onlarda beni cok seviyor gibi yaparlar belki de öyledir icini bilemem kayinvalidemin ama erkeklere aileleri ile ilgili bisey soylemeden farkli yollardan degistirmeye calismak gerek. Sizden soguyan birisini ısıtmaya çalışmayın. Imkaniniz varsa bosanin ona o agzindan cikan kelimeleri yedirtin.

olan bana ve çocuklarıma oldu demişsiniz. çocuklarınıza ne oldu?
Anneler gününde de oraya gittik kutlamak için bana tek kelime etmediler babalar gününde eşime hediye alındı özel olarak evime gelindi ve hediye övüldü
soruma cevap vermemişsiniz, insanları pek dinlemiyor olabilir misiniz? Herseye cevabınız var ama kendi istediğiniz şekilde
neyse, size kolaylıklar dilerim

Anladığım kadarıyla çok ince düşünceli birisiniz.. Beklentiler maalesef istediğimiz gibi olmuyor.. Eşinizin ne yapmak istediğini öğrenin bundan sonraki süreçte.. Küçük bebekleriniz de varmıs, Allahım yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…