Çaresizim artık

Onlar sizi önemsemiyorsa sizde önemsemeyin.görmezden gelin. Ama eşinizin tavrını kırıcı buldum o neden böyle yapıyor kı blkıde dolduruyorlar size karşı. Sizde eş ailesi ıle ılgılı esınıze asla olumsuz bırsey konuşmayın erkekler hiç hoşlanmaz bundan sakın bı zaman alıp karşınıza konuşun.
 
Karısının hizmetçi olarak marjinal faydasını mı hatırlatmaya çalışıyoruz adama?
 
Eşinizi yok sayın. O sizi saymıyor madem pişman olana kadar aynı evde süründürün onu.
 
Karısının hizmetçi olarak marjinal faydasını mı hatırlatmaya çalışıyoruz adama?

Yoo hayır kimse kimsenin hizmetçisi değil belli ki adamın bir eli yağda diğeri balda. kadın onun için çırpınıyor süprizler hazırlıyor uğraşıyor ama adamdaki genişliğe bak soğuyormuş. Hizmetçilikle ilgili değil bahsettiklerim, ayrı telden çalmaktı kadınında onu umursamayıp o yokmuş gibi davranmasıydı aslında, siz yanlış yere çektiniz.
 
Çalışmıyorum bir kız bir erkek ikizlerim var.o anda zaten annemlerinde dikkatini de çekmiş hatta abimin eşi gelip napıyo bunlar böyle seni niye seçmişlermiş dedi.
 
Ben hediye beklemedim bunun bende farkındayım.ben eşime doğduğu yılın takvimini aldım hediye bunu paylaştı görümcem iyi günlerde kullan diye cvp yazmış ki geçtim eşim 34 yaşında kendisi söylüyo sadece askere giderken hediye alınmış 34 yıl sonra mı akıllarına geldi yada son 3 yıldır mı ..ben 3 yıllık evliyim ilkinde hazılandım giyindim masa hazırladım çıktı geldiler 2.de ikiz gebeliğim son 3 haftam var o halde ben eğilip yerlere mum koydum sonra bir mesaj akşam annemlere gidiyoruz diye ben onların yüzünden erken doğurdum 28gün kuvezde kaldı bebeklerim ne lohusalık bildim ne başka bişey.eşim dışında 3 evladı daha var ve onlara yapmıyorlar
 
Sen de onlari yoksay. Gitme koy mesafeyi.
 
Yanlış yere çektiğimi düşünmüyorum. Siz kendinizi ifade ederken yanlış örnekler seçtiniz. Duygusal süreçler ihtiyaçlara ve ihtiyaçların giderilmesine paralel olarak ilerlemeyebilir. Doğru ifade bu cevabınızda yazdığınız üzere yokmuş gibi davranmasıdır. Görmeyecek, konuşmayacak, dışlayacak. Hiçbiri "soğuduysan boşanalım" cümlesi kadar etkili değil.
 
Bendemi sorun var ya... insan esinin ailesi beni sevsin beni arasin bana hediye alsin diye neden ugrasir. Ama ben bu isin gakiba mutlu bir ailede buyumeden kaynaklanigina inaniyorum artik. Mesela benim cocuklugum guzel gecti guzel bir ailem var. Esim esimdir. Yani en buyuk kan bagim tabiki. Ama ben hicbirzaman onu ailemden ust siraya koymadim. Bir tane annem var bir tane babam var. Digerleri esimin aikesidir. Gekirler saygi gosteirrim yemek hazirlarim caylarini veririm. Bayamlarda kandillerde anneler gunu babalar gununde ararim. Onlardaa hediye almam. Hele dogumgunleri ne zman bilmem yani. Hayatta en buyuk felsefem ben sevgiye doydum kan bagim disinda beni kimsede sevmese olur yani
 

Bazı insanlarda bir taraf soğudum dediğinde karşındakinde hissizlik ve sevgisizlik gördüğünde ters tepebiliyor aslında çünkü nasıl ya beni sevmiyor muydu hiç bi değerim yok gibi anlayıp içerliyorlar. Tabi insanlık duygusu olanlarda oluyor bu
 
tüm aileye almışken size de bir parça alabilirlerdi tabi ama bu çok çok ince bir düşünce gerektirir. düz mantık bakıldığında size hediye almalarına gerek yok. bundan dolayı sizin alınmanız neyse ama ağlamanız falan çok abartı. eşinize keşke çaktırmasaydınız.
 
Ben eşimin ailesi bana hediye alsın beni sevsin beni arasın demiyorum.elin günün yanında evlatlarımdan ayırt etmem onlar neyse sende öylesin yada oda öyle hiç gelin demedim deyip böyle yapmaları zoruma gidiyo benim ailemde kutlamaz doğum günü dışında ki ben bu ailede öğrendim analar babalar gününü
 
Evet bende bu cümleyi çok düşündüm ama hep aklıma evlatlarım geldi
 

Bir yasgünü kutlamasindan dolayi erkenmi dogurdun? Onlarin yüzünden niye oluyor bu arada? Neticede esin seni yok sayiyor. Sen yere mum koyarken, adam ailesinin pesinde.

Adam simdiye kadar sana ne yapmis? Bunu sor kendine. Kayin ailen, adamin ailesi. Dün yapmaz bügün yapar. Bunun hesabinida esin tutar. Sen kendine ve esine bakacaksin. Sen orda yerde mumlar ile ograsirken, esin senin için ne yapti? Lohusayken, esin senin için ne yapti?

Esinin yapmadiklarini, kayin aileden bekler gibi oldun. Suçu esine atmak istemiyorsun çünkü. O gerçek ile yüzlesmek istemedigin için, suçu kayin aileye atmak daha kolay geliyor sanirim.
 
Senin kutlamıyorlar hiçbirşeyi sen niye kutluyorum analar günüymüş yok yıl donumuys geç bunları eşinde adam değil ayrıca
 
Ben suçu onlara atmıyorum olanı söylüyorum güzelim ayrıca kayın aile nedir ya sen kendi aileni üstün görüyosun eşinin ailesini yani kayın aileni sende saymıyosun
 
+1
 
Ben suçu onlara atmıyorum olanı söylüyorum güzelim ayrıca kayın aile nedir ya sen kendi aileni üstün görüyosun eşinin ailesini yani kayın aileni sende saymıyosun

Kayin aile evet, esinin ailesi. Kayin valide denildigi gibi. Bir aileyi digerinden üstün gibi görmek ile alaka yok. Asla iki aile esit olamaz zaten, olmamali. Hayatin boyunca geçirdigin aile ile, daha yeni 2-3 yil tanidigin aile nasil bir olabilir? Arada mesafe ve saygi olmasi yeterli.

Olani söylemiyorsun. Olan ilk basta sen kendini degersizlestirmen, ardindan esinde sana deger vermemesi. Esinin ailesi aslinda sorun yok. Sen çizgilerini çeksen, esine karsida, baze seyelr yerinde oturur.
 
Gerçekten zamansız ve alakasız davranmışsınız. Eşinizin doğum günün de huzursuzluk çıkarmış gibi olmuşsunuz.

O gün kendi Doğum gününüz olsaydı belki eşiniz size hak verirdi..
Hüngür hüngür ağlamanız da içler acısı..

Böyle her durumda hüngür hüngür ağlarsanız herkes sizden soğur. Kendinizi biraz toparlayın, bakış açınızı değiştirin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…