- 24 Haziran 2016
- 7.450
- 26.451
- 548
Onlar sizi önemsemiyorsa sizde önemsemeyin.görmezden gelin. Ama eşinizin tavrını kırıcı buldum o neden böyle yapıyor kı blkıde dolduruyorlar size karşı. Sizde eş ailesi ıle ılgılı esınıze asla olumsuz bırsey konuşmayın erkekler hiç hoşlanmaz bundan sakın bı zaman alıp karşınıza konuşun.Eşim bana artık sürekli kızıyor.ne yapacağımı bilemiyorum.ağustos 8 eşimin doğum günü 10 ağustos ikiz bebeklerimin 1.yaş günü bizim ise 3.evlilik yıldönümümüzdü.sadece annemler kayınvalidemler ve kardeşlerimiz vardı kutlamak için.hediyeleri açarken bi poşet aldım elime kayınvalidem elimden çekti aldı poşeti ve eşime verdi kot tişört almışlar çocuklarıma ise ayakkabı.3 yıldır benim asla doğum günümü kutlamadılar.kendi doğum günlerinde ben hep gittim.anneler gününde gittim.bana kimse bişey demedi.eşim kardeşleriyle annesine altın kolye alırken benim hiçbirşeyden haberin yoktu.neyse doğum günü bitti herkes evine gitti.bana bişey demedikleri için çocuklarıma ve eşime alıp beni saymadıkları çok zoruma gitti hüngür hüngür ağladım.eşim ne olduğunu sordu bende söylesem sen tavır yapacaksın söylemezsem ben iki ağlar unuturum dedim sonra neden beni saymadıklarını beni saymaları için ne yapmam gerektiğini sordum.keşke sormasaydım.bişey söylemeseydim.eşim benden soğuduğunu söyledi.ağustosun 10nundan beri huzurum yok.konuşmaya çalışıyorum assla yaklaşmıyo.hiçbirşey yokmuş gibi de davrandım ama olmadı.benim ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin nasıl davranmalıyım eskiye dönebilmem için