çaresizim; durumumun özeti :(

Anne civciv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
253
123
53
eşime aşık değilim , anlaşamıyoruz o farklı bir dünyada ben farklı ama aynı evdeyiz . Çocuk olduğu için birbirimizi ev arkadaşı gibi idare ediyoruz . Yemeği ütüsü vs hazır olunca . Eve erzak vs getiriyor evine bakıyor ama işsiz bi süredir ama evi geçindiriyor . Cinsellik beklentimiz yok zaten . Duygusal aklı fikri para kazanmakta çünkü işsizlik sinirlerini aşırı yıprattı. Çocuk olmasa boşanır bi karavan alır dünyayı gezerdim o kadar bıktım ki herşeyden. Monoton hayattan . çoook bunaldım. Bayramda memlekete gittik babamın ben kadar osikopat bir adam olduğunu görünce ‘boşanmış olsam başıma kesinlikle musallat olur ‘ fikrimde ben kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm. hiçbir destekleyenim yok . Halimden anlayan yakın bir arkadaş komşum yok . Bi bebeğim var yüzümü güldürenim. Hayat gerçekten gerisi boş . Neden mi yazıyorum bunları. Çünkü çözümüm yok belki paylaşırsam azalır diye 🤷‍♀️☹️

bir yakınım tavsiye etti bende güvendim aşık olmadım ama kendimi onun yanında değerli hissettim ilk kez değerli davrandı biri bana gençtim zaten akılsızdım

Ben sadece cocuk olmasa karavanla gezerdim sozunuze geldim.Yanlis anlamayin ama bu soz beni cok yaraliyo.Eksik dua gibi geliyo Allah korusun.☹
Allah korusun hayatımın anlamı bebeğimi çok seviyorum haklısınız yanlış bir cümle olmuş

İşsiz dermişsiniz..üzüldüm eşinize..psikolojisi ve ruh hali bitik bir adam eşine duygusal yaklaşamaz ki..önce ihtiyaçları minimal düzeyde de olsa düzenli karşılayabilmesi lazım..sonra sıra duygusal diyaloglara gelsin..minnet ve vicdan duygunuzla bakın bir de eşinize..işsizlik bir erkek için çözülmesi en zor düğümdür.. bu arada, erzağı nasıl temin ediyor? Merak ettim..

İşsiz dermişsiniz..üzüldüm eşinize..psikolojisi ve ruh hali bitik bir adam eşine duygusal yaklaşamaz ki..önce ihtiyaçları minimal düzeyde de olsa düzenli karşılayabilmesi lazım..sonra sıra duygusal diyaloglara gelsin..minnet ve vicdan duygunuzla bakın bir de eşinize..işsizlik bir erkek için çözülmesi en zor düğümdür.. bu arada, erzağı nasıl temin ediyor? Merak ettim..
Ara ara kendi mesleği dışında işler yapıyor

o kadar karamsar yazmışsınız ki, anladığım kadarıyla şiddet hatta kavga bile yok. Çocuğunuza daha sıkı sarılıp sakin kafayla çözüm yolları düşünmeye başlayın. Çocuk zaten başlı başına bir evren, bir çocuk dünyalara bedel. Diğer her sorun çözülür. Eşiniz değişmiyorsa belki sizin değişmeniz gerekiyordur, belki de çocuğunuz çok küçük gerçekten yorgunsunuzdur. Detay vermediğiniz için size bir çözüm sunamıyorum, Allah yardımcınız olsun

eşime aşık değilim , anlaşamıyoruz o farklı bir dünyada ben farklı ama aynı evdeyiz . Çocuk olduğu için birbirimizi ev arkadaşı gibi idare ediyoruz . Yemeği ütüsü vs hazır olunca . Eve erzak vs getiriyor evine bakıyor ama işsiz bi süredir ama evi geçindiriyor . Cinsellik beklentimiz yok zaten . Duygusal aklı fikri para kazanmakta çünkü işsizlik sinirlerini aşırı yıprattı. Çocuk olmasa boşanır bi karavan alır dünyayı gezerdim o kadar bıktım ki herşeyden. Monoton hayattan . çoook bunaldım. Bayramda memlekete gittik babamın ben kadar osikopat bir adam olduğunu görünce ‘boşanmış olsam başıma kesinlikle musallat olur ‘ fikrimde ben kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm. hiçbir destekleyenim yok . Halimden anlayan yakın bir arkadaş komşum yok . Bi bebeğim var yüzümü güldürenim. Hayat gerçekten gerisi boş . Neden mi yazıyorum bunları. Çünkü çözümüm yok belki paylaşırsam azalır diye 🤷‍♀️
Eşiniz karakter olarak çirkin bir adam mı?? Biraz ona yanaşmayı deneseniz anlaşmayı deneseniz?? Sıkıntı stresi bırakıp güzelce yaklaşın birbirinize..sabahları öperek uyandırın ya da uyandığınızda anlamsızca adamı öpün illa cinsellik yaşayarak başlamayın ki cinsellik de olabilir tabi ki sonuçta bebeğinizi leylekler getirmedi.. Ne bilim yeni bir heyecan yaratın sözle bakışla gülümseyerek onu açmayı deneyin olmaz mı?? Bebeğiniz de varmış halinize çok üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun.. Ama hiçbirşey yapmadan da aşamazsınız bu durumu.. Ya bunu aşacaksınız ya da ailenizi bir şekilde yanınıza alarak boşanacaksınız başka bir çözüm yok maalesef.. Ama bence halledebilirsiniz yaaa

eşime aşık değilim , anlaşamıyoruz o farklı bir dünyada ben farklı ama aynı evdeyiz . Çocuk olduğu için birbirimizi ev arkadaşı gibi idare ediyoruz . Yemeği ütüsü vs hazır olunca . Eve erzak vs getiriyor evine bakıyor ama işsiz bi süredir ama evi geçindiriyor . Cinsellik beklentimiz yok zaten . Duygusal aklı fikri para kazanmakta çünkü işsizlik sinirlerini aşırı yıprattı. Çocuk olmasa boşanır bi karavan alır dünyayı gezerdim o kadar bıktım ki herşeyden. Monoton hayattan . çoook bunaldım. Bayramda memlekete gittik babamın ben kadar osikopat bir adam olduğunu görünce ‘boşanmış olsam başıma kesinlikle musallat olur ‘ fikrimde ben kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm. hiçbir destekleyenim yok . Halimden anlayan yakın bir arkadaş komşum yok . Bi bebeğim var yüzümü güldürenim. Hayat gerçekten gerisi boş . Neden mi yazıyorum bunları. Çünkü çözümüm yok belki paylaşırsam azalır diye 🤷‍♀️
Rabbim yardımcın olsun inşaAllah sıkıntıların biter çok mutlu olursun...

Madem Sevmiyordunuz neden evlendiniz😔

Kabullenirseniz böyle yaşar gidersiniz ama. Omrunuz gecer sonra dönüp sadece yaşayamadıklarınıza üzülürsünüz. Bir de çocuğunuzu büyüttüğünüz aile sıcaklığından mahrum ortama..
Onunuzde 2 seçenek var. Ya eşinizle konuşup ilişkinizi yola koyacaksiniz duzelteceksiniz gerekirse ilişki terapisine bir seylere gideceksiniz iki taraflı hatalarinizi görüp düzelteceksiniz ya da yollarınızı ayiracaksiniz. Evet şuan yaptığınız gibi hic bir sey yapmamak da bi seçim ama gerçekten olabilecek en yanlış seçim.
Her şeyin telafisi var ama gecen zamanin yillarin yok.

Zor bir durum Allah yardım etsin size. Bence cinsel hayatınızı hareketlendirmeyi deneyin. En azından tahammül etmeniz gereken biri olmaktan çıkar eşiniz.
Evde moraller bozuk olunca asla yanaşmıyor bana sinirli gergin oluyor hep

Kabullenirseniz böyle yaşar gidersiniz ama. Omrunuz gecer sonra dönüp sadece yaşayamadıklarınıza üzülürsünüz. Bir de çocuğunuzu büyüttüğünüz aile sıcaklığından mahrum ortama..
Onunuzde 2 seçenek var. Ya eşinizle konuşup ilişkinizi yola koyacaksiniz duzelteceksiniz gerekirse ilişki terapisine bir seylere gideceksiniz iki taraflı hatalarinizi görüp düzelteceksiniz ya da yollarınızı ayiracaksiniz. Evet şuan yaptığınız gibi hic bir sey yapmamak da bi seçim ama gerçekten olabilecek en yanlış seçim.
Her şeyin telafisi var ama gecen zamanin yillarin yok.
Konuştum danışmana gitmeyi kabul etmiyor zaten para yok diyor . Ailem asla destek değil hele ki babam köstek kesinlikle başıma musallat olacak biri.

Back
X