Çaresizim, hangi hastaneye gitmeliyiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zezeq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zezeq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
792
14
118
İstanbul
Kızlar eşimde rahatsızlık var.
Geçen ramazan ayında klimanın altında uyuya kaldı, ve beline yoğun derecede soğuk vurdu.
O gün bugündür düzeltemedik.Ağrı olan taraf bel boşluğu ,öyle bir ağrı ki geceleri uyutmuyor yeri geliyor nefes bile alamıyorum diyor.
Gitmediğimiz hastane kalmadı ,
kimi böbreklerinde taş var dedi, kimi sinirsel dedi, kimi bağırsak spazmı dedi, kimdi psikolojik dedi.Tedavi olamıyoruz doğru düzgün .
araştırma hastanesine devletinden tut özel e kadar her hastaneye gittik.
Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız
kızlar size sorum işinin ehli olan bir doktor yada güzel bir hastane ismi verirmisiniz .
nereye gidelim ne yapalım .
Böyle bir hastalıkla karşılaşan var mı ?
Eşim sürekli üşüdüğünü söylüyor oda bu sene çıktı halbuki ev sıcak işyeride öyle
çok çaresiz kaldık
bilginize sığınıyorum :50::50:

durumu tam anlayamadım.gittiğiniz her doktor başka bir şey mi söyledi?

nasıl bir durum ki öyle?

böbrek taşı çok ağrı yapar böbrekte belde ağrısı çok kötüdür ama böbrek taşı varsa vardır kesin olarak röntgende ultrasonda görünür.röntgen çekilmedi mi ya da ultrasonda bakmadı mı doktor?

diğer rahatsızlıkları bilemicem tabi ama nasıl her doktor başka bir şey söylüyor ki?

bence araştırma ve eğitim hastanelerini tercih edin.

en son gitttiğimiz hastahane araştırma hastanesiydi
kolonskopi yapıldı bilen bilir öncesi zor bir süreçtir.Eşime bağırsak spazmı var dedi kabızlık felan yaşamıyor halbuki herşeyi normal .
idrar testinde kum var denildi ultrasonda temiz çıktı
diğer doktor ise idrar sonuçlarını gösterdiğimiz zaman bu normal insanda oolan sonuçlar diyor kum yok sizde diyor
. yengemin abisinde de aynı sorun var ama ona doktorlar teşhis koymuyor bilinmiyor .
bizim doktorlar sallıyorlar resmen biri psikolojik dedi ama nasıl bir psikolojikse gece uyutmuyor
.
beöyle bir hastalıkla karşılaşan var mıdır ?

Gecmis olsun ortopedi doktoruna gitmissinizdir isterseniz birde beyin ve sinir hastaliklari uzmanina gidin.

bende böbrek taşı vardı oradan biliyorum ağrısından uyuyamıyordum ya çok kötüydü.tam bel bölgesi civarında öyle doktora gitmiştik de taş çıkmıştı.ama ultrasonda röntgende çıkmadıysa taş yoktur başka ne olabilir bilemicem ama psikolojik olacağını da çok sanmıyorum.

Psikolojik olacağını sanmam.
Sürekli doktor değişirmeyin.
Her doktor farklı şeyler söyler sonuçta.
Beyin hastalıklarına görünsün bir de.
Umarım kısa zamanda saığına kavuşur.
Geçmiş olsun.

Bende okuyunca aklıma ilk gelen böbrek taşı oldu bende yaşadım çünkü aynı tarif ettiğin ağrıya benziyor böbrek ağrısı çok kötü.
Ama tabi tahminle olacak iş değil inşlalah iyi bir dr bulursunuz geçmiş olsun.

Son düzenleme:
ortada bir hastalık var ,ama doğru düzgün teşhisi koyan bir doktor yok .çok üzücü gerçekten .Rabbim acil şifalar versin .eşiniz tüm vücut check up'a girdi mi acaba ?

Kocamın hastalığı teşhis edildi,sonuç lenfoma yani lenf kanseriymiş .
9 ay boyunca habersiz yaşadık bu hastalıkla
bahçeli evler medical parkta tedavimizi görüyoruz .
Boşluğu ağırıyor demiştim ya , böbreğin arkasında tümör böbreğe baskı yaptığı için ağrı oluşturuyormuş ,kalp damarlarının üstünde ve boynunda da tümörler varmış .onlar küçük ama böbreğin arkasındaki baya bi büyük.
grip belirtisiyle aynı olduğu için anlayamadık bu hastalığı.

Belirtileri ;ateş ,gece terleme,kilo verme ve halsizlik eşimde bu şikayetler vardı en çokta boşluğundadaki ağrı canını acıtıyordu .
okadar hastaneye gittik hiçbiri teşhis koymadı hangisi şikayet edelim .
rabbim inş bu imtihanınıda geçerim sen sabır ver . bütün noksanlardan uzaksın sana sığınırım herşeyden.

Boşluğu ağırıyor demiştim ya , böbreğin arkasında tümör böbreğe baskı yaptığı için ağrı oluşturuyormuş ,kalp damarlarının üstünde ve boynunda da tümörler varmış .onlar küçük ama böbreğin arkasındaki baya bi büyük.

Belirtileri ;ateş ,gece terleme,kilo verme ve halsizlik eşimde bu şikayetler vardı en çokta boşluğundadaki ağrı canını acıtıyordu .
rabbim inş bu imtihanınıda geçerim sen sabır ver . bütün noksanlardan uzaksın sana sığınırım herşeyden.

İlk mesajınızı ve yorumları okuyordum,Allah allah neyi var ki acaba derken bu mesajınızı okuyunca birden irkildim,çok şaşırdım ve çok üzüldüm..
Allah şifalar versin..
Çok çok geçmiş olsun..

eşin kaç yaşında zezeq? imtihanın büyük ama Allahin izniyle bugünler de gecer inşallah

Hay lanet olsun böyle ülkeye...
9 ay kanser hastası için ne demektir ya?
Hepsini şikayet edin gerekirse.
Başlarından adam savmamayı öğrensinler.

Acil şifalar dilerim.
Rabbim tüm kanser hastalarını şifalandırsın.

Onca sürede kanser tanısı koyamayan, boşuna okuyan o doktorlara yazık..
Bir de değil, birden çok doktor..
Çok geçmiş olsun arkadaşım..

Onca sürede kanser tanısı koyamayan, boşuna okuyan o doktorlara yazık..
Bir de değil, birden çok doktor..
Çok geçmiş olsun arkadaşım..

malesefki erken tanı ülkemizde çok zor hiç akıllarına gelmiyormu kan tahliline bakmak çogunlukla kanda cıkıyor en azından belirti vermiş eşinin bizdede aynı sorun var allah yardımcın olsun moralinizi sakın bozmayın iyi bir onkologla tedavinize devam edin rabbim acil şifalar versin

bu konu gerçekten tanı konulamaması açısından ibretlik bi konu
Allah yardımcısı olsun tüm tanısı konulan konulamayan hastalarımızın ve ailelerinin

Allah yardımcınız olsun tedavisi vardır inş. :50: 9 ayda bulunamamsı çok kötü ya kimi kime şikayet edceksin bu ülkede etsen ne olurki cana zarar geldikten sonra :50:

inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur eşiniz allah şifa versın

Rabbim şifa versin inşallah. Umarım en kısa zamanda sağlığına,sıhhatine kavuşur eşin.
Herkesin imtihanı farklı bu dünyada işte,sabret bu da geçer. Moralini de bozma sakın bol bol dua et.
Eminim ki eşin bunu atlatacak :)

Çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin inşallah :(

Bu teşhisi yapan belgeyi alırdımo tek tek yok psikolojikmiş, yok böbrek taşıymış diyen doktorların yüzüne çarpardım, onlarıda güzelce hastanenin başhekimine şikayet ederdim. Nasıl doktor bunlar ya! Onca zamanı boşuna harcatmışlar..

Back
X