Kızlar eşimde rahatsızlık var.
Geçen ramazan ayında klimanın altında uyuya kaldı, ve beline yoğun derecede soğuk vurdu.
O gün bugündür düzeltemedik.Ağrı olan taraf bel boşluğu ,öyle bir ağrı ki geceleri uyutmuyor yeri geliyor nefes bile alamıyorum diyor.
Gitmediğimiz hastane kalmadı ,
kimi böbreklerinde taş var dedi, kimi sinirsel dedi, kimi bağırsak spazmı dedi, kimdi psikolojik dedi.Tedavi olamıyoruz doğru düzgün .
araştırma hastanesine devletinden tut özel e kadar her hastaneye gittik.
Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız
kızlar size sorum işinin ehli olan bir doktor yada güzel bir hastane ismi verirmisiniz .
nereye gidelim ne yapalım .
Böyle bir hastalıkla karşılaşan var mı ?
Eşim sürekli üşüdüğünü söylüyor oda bu sene çıktı halbuki ev sıcak işyeride öyle
çok çaresiz kaldık
bilginize sığınıyorum

Geçen ramazan ayında klimanın altında uyuya kaldı, ve beline yoğun derecede soğuk vurdu.
O gün bugündür düzeltemedik.Ağrı olan taraf bel boşluğu ,öyle bir ağrı ki geceleri uyutmuyor yeri geliyor nefes bile alamıyorum diyor.
Gitmediğimiz hastane kalmadı ,
kimi böbreklerinde taş var dedi, kimi sinirsel dedi, kimi bağırsak spazmı dedi, kimdi psikolojik dedi.Tedavi olamıyoruz doğru düzgün .
araştırma hastanesine devletinden tut özel e kadar her hastaneye gittik.
Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız
kızlar size sorum işinin ehli olan bir doktor yada güzel bir hastane ismi verirmisiniz .
nereye gidelim ne yapalım .
Böyle bir hastalıkla karşılaşan var mı ?
Eşim sürekli üşüdüğünü söylüyor oda bu sene çıktı halbuki ev sıcak işyeride öyle
çok çaresiz kaldık
bilginize sığınıyorum