çaresizim.....imdat

zeylan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
19
0
0
Manisa
ben 7 yıllık evliyim 1tanede çocuğum var ama evlenmeden önceki sevgilime aşığım oda bana biz çok denedik unutmayı ayrılmayı ama başaramadık o benden çocuk istiyor ama bunu nasıl yaparım çokta seviyorum akıl verin yalvarırım napıcamı şaşırdım uf uf

tövbe estağfurullah ben anlayamadım ya da anladıysamda yanlış anladım sanırım..

ben 7 yıllık evliyim 1tanede çocuğum var ama evlenmeden önceki sevgilime aşığım oda bana biz çok denedik unutmayı ayrılmayı ama başaramadık o benden çocuk istiyor ama bunu nasıl yaparım çokta seviyorum akıl verin yalvarırım napıcamı şaşırdım uf uf

Önce kocandan boşan da ondan sonra sevgilinden kaç tane yapıyorsan yap!

Son düzenleme:
önce avukat bulup dava açıyorsunuz, ayrılınca da ne isterseniz onu yapıyorsunuz.

her şeyden bihaber bir insanın nikahının altına saklanıp, insanları enayi yerine koymuyorsunuz!

gece gece eglence çikdi yine
ama biraz erken gelin karde$im
tam uyuma saatimde gelip fake konu açiyorsunuz eglencem yarim kaliyorrrr ..:25::25::25::25::25::25::25:

du unutmadan kib leyim geliyorum yorum yapicam sna çocuk nasil yapilir diye ..

ya doğru mu anladım...

kocan var. 1 çocuğun var. evlisin...

ama unutamayıp çok sevdiğin eski sevgilin var...ikinizden çocuk olmasını istiyor...:53::53::53::53::53:

elbette yapma deriz...sakın ola....:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

burda bu tarz şeylere nasıl tepki verildiğini gayet ii biliyosunuz ve buna rağmen bilerek yazıyosunuz bence.yani fake sin hadiii canım

7 YILDIR EVLİSİN , bide hala eski sevgiline aşıksın !!! bir de çoçugun var kocandan !!!! sevgilinde cocuk ıstıyormus senden!!!! yorum yok !!!!!

o değilde entrikalı konulara ne çok cevap yazılıyo ya bi dahakine entrikalı konu açiym öbür türlü kimse yardım etmiyo :)

Ayy yazık kıyamam, sevgilinden de yapıver bir tane, kocana da senden diye yutturursun...

Son düzenleme:
kocayin yemegine uyku ilaci kat sevgiliyi eve al
gerisi kendilginden gelir zaten:34:

Back
X