Çaresizim...Ne yapayım?...

vallahi kusura bakma ama allaha şükür eğitimcisin devletin sana verdigi düzenli bir paran var bana bu üzüntün hiç de yerinde gelmedi...neymiş çocuk ağlıyormuş arkadaslarını özlemiş unutur gider çocuk bu daha ucuz bir kreşe versen ordaki çocuklara alışır olur biter...
ayagını yorganına göre uzat lafına sonuna kadar katılıyorum özel durumu ne bilmiyorum çocugun ama para yoksa özel duruma yapacka bi şey yok su an düştügünüz durum daha mı iyi yani...
abartmışsınız bana göre..

Devlet ana okuluna gönder cnm....bu kadar sıkıntı edecek ne var? ya da sağlığı elvermiyorsa evde birlikte geçirin vaktinizi.....her şey çocuklar için olsa da, ailenin bir bütçesi var elbette....

her anne yavrusu için en iyisini ister ama imknlar doğrultusunda, bencede diğer arkadaşların dedği gibi devlet okullarının ana sınıfına gönderin çocuğunuzu, geçen sene 5 yaşındaydı bu sene 6 yaşında kendini daha iyi koruyabilir bkın ben henüz 2 yaşında veriyroum kreşe yavrumu, bend ekalkıp öle yüksek meblağlardaki kreşlere veremedim. gücümün yettiği kadar vericem kriz herkes etkiledi herkes borç yaptı, bugün kreş fiyatları min. 600-700 civarı devlet kreş ana okulları ise daha uyygun çevrenizi araştırın gezin dolaşın danışın , devlet anaokullarında bu kadar pahalı değil bildiğim kadarıyla

Back
X