- 25 Mayıs 2013
- 13.958
- 20.497
- 598
öncelikle sabret:dur düşün: küfür duymadan önce ne gibi tatışmanız oluyor..sen ne tür davranıosun?Merhaba arkadaşlar aslında benim farklı bir üyeliğim vardı ancak yakınlarım tarafından tanınma ihtimalini göz önüne alarak farklı bir üyelik oluşturup sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum artık gücüm kalmadı etrafımda kimselere de anlatamıyorum burada benim gibi sorunu olanlar varsa belki bana arkadaş olurlar veya fikir sunarlar.
Benim 8 yıldır bir ilişkim var birbirimizi gerçekten cok sevdik etraftakilerin imreneceği cinsten bir ilişkimiz vardı hala da öyle aslında. Geçen sene nişanlandık şuan nişanlıyız yaza da düğünümüz olacak deliler gibi o günü bekliyoruz şafak sayıyoruz hergün. Biraraya geldiğimizde hiç ayrılmak istemiyoruz ilk günki kadar bağlıyız birbirimize. Fakat gelgelelim ki benim nişanlım sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor ağzına ne gelirse sayıp sayıştırıyor bu son birkaç aydır bu şekilde. Onun öncesinde sinirlendiğinde küfür etmezdi fakat şu son aylarda küfür de ediyor. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor. Fakat bu huyu dışında mükemmel dört dörtlük ve cok sevilen bir insan. Annem babam nerdeyse benden daha çok seviyorlar aileler de birbirlerini cok seviyorlar. Başka hiç bir problemimiz yok. Ben asla bu durumuna göz yummak istemiyorum küfür hayatta en tiksindiğim şeydir ama ondan vaz da geçemiyorum hayatım sadece ondan ibaret benim. sizcene yapmam gerekiyor bana anlayışlı bir şekilde fikirler verirseniz cok memnun olurum şimdiden teşekkürler..