• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim sizce ne yapmalıyım ? :(

Merhaba arkadaşlar aslında benim farklı bir üyeliğim vardı ancak yakınlarım tarafından tanınma ihtimalini göz önüne alarak farklı bir üyelik oluşturup sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum artık gücüm kalmadı etrafımda kimselere de anlatamıyorum burada benim gibi sorunu olanlar varsa belki bana arkadaş olurlar veya fikir sunarlar.

Benim 8 yıldır bir ilişkim var birbirimizi gerçekten cok sevdik etraftakilerin imreneceği cinsten bir ilişkimiz vardı hala da öyle aslında. Geçen sene nişanlandık şuan nişanlıyız yaza da düğünümüz olacak deliler gibi o günü bekliyoruz şafak sayıyoruz hergün. Biraraya geldiğimizde hiç ayrılmak istemiyoruz ilk günki kadar bağlıyız birbirimize. Fakat gelgelelim ki benim nişanlım sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor ağzına ne gelirse sayıp sayıştırıyor bu son birkaç aydır bu şekilde. Onun öncesinde sinirlendiğinde küfür etmezdi fakat şu son aylarda küfür de ediyor. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor. Fakat bu huyu dışında mükemmel dört dörtlük ve cok sevilen bir insan. Annem babam nerdeyse benden daha çok seviyorlar aileler de birbirlerini cok seviyorlar. Başka hiç bir problemimiz yok. Ben asla bu durumuna göz yummak istemiyorum küfür hayatta en tiksindiğim şeydir ama ondan vaz da geçemiyorum hayatım sadece ondan ibaret benim. sizcene yapmam gerekiyor bana anlayışlı bir şekilde fikirler verirseniz cok memnun olurum şimdiden teşekkürler..
öncelikle sabret:dur düşün: küfür duymadan önce ne gibi tatışmanız oluyor..sen ne tür davranıosun?

Oncelikle bir erkek icin hayatim ondan ibaret diyorsan ..
Ozaman zahmet edip konu acmasaydin ..

Hayatin ondan ibaret ya , Kufurde eder evlenince siddete gosterir.
Bu şekil yorum yapacaksan yapma be anlayışlı yorumlarınız demişim sen ve senin gibilerin yorumlarına ihtiyacım yok. Siz bir konu açın bak ben de ne yorumlar yapacağım. Saygısızlar.

öncelikle sabret:dur düşün: küfür duymadan önce ne gibi tatışmanız oluyor..sen ne tür davranıosun?
Öncelikle teşekür ederim canım sorunumu paylaşma amaçlı bir yorum attığın için. Ne cins insanlar varmış ya pişman ettirdiler yazdığıma yazacağıma. Sanki kendi hayatları dört dörtlükmüş gibi. Tartışma konumuz mesela en sonuncusu söylememi istemediği birşeyi ortak bir arkadaşıma anlatmam. Ki tahmin edip o kişinin nişanlıma bunu anlatacağı aklımın ucundan gecmemişti. Evet haklı olmasına sonuna kadar haklı ama çıldırdı resmen ve sonucunda da olanlar oldu malesef.

Boyle devam ederse degıl yuzde 99 eder ya bunu kabullenıp evlenıceksın yada su hersyım onsu yasayamamları bırakıp mantıklı dusuneceksın ya yarın bırgun annenede kufretse ayy ben sensız bır hıccım dıyebılcekmısın bır dusun bakalım...
işte korktuğum olay da bu. Severek mi evlenmiştiniz ? Ben boyle devam ederse kaldıramam asla. Sizin adınıza da çok üzüldüm inşallah bundan sonrasında bulursunuz mutluluğu.

Öncelikle teşekür ederim canım sorunumu paylaşma amaçlı bir yorum attığın için. Ne cins insanlar varmış ya pişman ettirdiler yazdığıma yazacağıma. Sanki kendi hayatları dört dörtlükmüş gibi. Tartışma konumuz mesela en sonuncusu söylememi istemediği birşeyi ortak bir arkadaşıma anlatmam. Ki tahmin edip o kişinin nişanlıma bunu anlatacağı aklımın ucundan gecmemişti. Evet haklı olmasına sonuna kadar haklı ama çıldırdı resmen ve sonucunda da olanlar oldu malesef.

şöyle baktığında küfür kabul edilemez evet ama her insan öfkesini bir şekilde dışa vurur..
kimi küfreder kimi konuşmaz kimi uzaklaşır kimi bağırır kimi de eliindeki eşyayı telfon kumanda vs gibi şeyleri çarpar... dışavurum şekil şekil..
bence aslolan o duruma nasıl geldiğiniz..
mesela onun küfürü kabul edilemez ama senin onun istemediği şeyi bi başkasına demende en az küfür kadar kötü :(
keşkem olmasa ama maalesef oluyor..
ilişkinizi ölç tart biç..
dahaa da öenmli sorunlar varsa kısa yoldanbitir..ama bir ömrümü geçirebilirm diyorsan en sen onu o denli yoksay ne de o küfür etmesin..

Arkadasım sen ıyımısın ne dıyelım olsun bısey olmaz kufur bu mu dıyelım terbıyesızlesmeye gerek yok !....

Kendimi çok deşifre etmiyim kelin ilacı olsa başına sürer diyim sen anla.Hayir değişmez artarak devam eder..şiddet başlar çünkü bi saattrn sonra bagirmak küfür tatmin etmez sinirini senden darp yoluyla çikatmaya baslar her seferinde buna mantikli kılıflar uydurur hep kendi haklı çikmak ister...HELE Kİ BUNA GÖZ YUMARSAN ÖZGÜVENİ KIRIK YAŞAYAN Bİ ÖLÜ OLURSUN ATACAGİN HER ADIMI BİN KEZ DÜŞÜNÜRSÜN HİC UMMADİGİN KÜÇÜCUKŞEYLERDEN NE KAVGALAR NE LAFLAR YERSİN DEMEDİ DEMEEEEEREEE

şöyle baktığında küfür kabul edilemez evet ama her insan öfkesini bir şekilde dışa vurur..
kimi küfreder kimi konuşmaz kimi uzaklaşır kimi bağırır kimi de eliindeki eşyayı telfon kumanda vs gibi şeyleri çarpar... dışavurum şekil şekil..
bence aslolan o duruma nasıl geldiğiniz..
mesela onun küfürü kabul edilemez ama senin onun istemediği şeyi bi başkasına demende en az küfür kadar kötü :KK43:
keşkem olmasa ama maalesef oluyor..
ilişkinizi ölç tart biç..
dahaa da öenmli sorunlar varsa kısa yoldanbitir..ama bir ömrümü geçirebilirm diyorsan en sen onu o denli yoksay ne de o küfür etmesin..
Evet hatalıyım onun da açıklaması zaten senin bu yaptığın benim küfür etmemden daha beter birşey diyor. Kendini kontrol edemiyor öfkesini o şekilde atıyor. Başka sorunumuz yok çok şükür. Zaten bunlar da çok nadir oluyor. Yoksa pek kavga eden bi çift değiliz. Genelde çok iydir aramız ama oldugu zamanda cok agır oluyor. Hayırlısı Allahtan.

Merhaba arkadaşlar aslında benim farklı bir üyeliğim vardı ancak yakınlarım tarafından tanınma ihtimalini göz önüne alarak farklı bir üyelik oluşturup sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum artık gücüm kalmadı etrafımda kimselere de anlatamıyorum burada benim gibi sorunu olanlar varsa belki bana arkadaş olurlar veya fikir sunarlar.

Benim 8 yıldır bir ilişkim var birbirimizi gerçekten cok sevdik etraftakilerin imreneceği cinsten bir ilişkimiz vardı hala da öyle aslında. Geçen sene nişanlandık şuan nişanlıyız yaza da düğünümüz olacak deliler gibi o günü bekliyoruz şafak sayıyoruz hergün. Biraraya geldiğimizde hiç ayrılmak istemiyoruz ilk günki kadar bağlıyız birbirimize. Fakat gelgelelim ki benim nişanlım sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor ağzına ne gelirse sayıp sayıştırıyor bu son birkaç aydır bu şekilde. Onun öncesinde sinirlendiğinde küfür etmezdi fakat şu son aylarda küfür de ediyor. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor. Fakat bu huyu dışında mükemmel dört dörtlük ve cok sevilen bir insan. Annem babam nerdeyse benden daha çok seviyorlar aileler de birbirlerini cok seviyorlar. Başka hiç bir problemimiz yok. Ben asla bu durumuna göz yummak istemiyorum küfür hayatta en tiksindiğim şeydir ama ondan vaz da geçemiyorum hayatım sadece ondan ibaret benim. sizcene yapmam gerekiyor bana anlayışlı bir şekilde fikirler verirseniz cok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

Yaslariniz kac canim?

Arkadaş fikrini beyan etmiş bu kadar kaba olmana gerek yok.

Bu arada cok zor bi durum ömür boyu buna dayanabilir misin iyi düsün

Erkek kufur ediyorsa her tartismada, degismiyor maalesef.
He demiyorum ki degismesi icin caba gosterme, tabi ki ikiniz de caba gosterin.
Umarim duzelir, tek kotu huyu buysa icten bi sekilde diyorum ki insallah duzelir.

Sana birşey demedim ki ben neden üstüne alınıyorsun ? Anlayıssız bir şekilde yorum yapanlar var sözüm onlara.
Ben hiç bir şeyi üzerime alınmadım anlayarak okumuyorsunuz sanırım. Herkes fikrini beyan etmekte özgürdür. Size hakaret edilmediği sürece sertleşmenize gerek yok.

Sana birşey demedim ki ben neden üstüne alınıyorsun ? Anlayıssız bir şekilde yorum yapanlar var sözüm onlara.
Hayır hem konu acıp hemde ıstedıgın gıbı cevaplar alamayınca boyle bıte pkı vermen anlamsız ben yda baskası verdıgınız tepkı cok fazla....

Bu arada bu huylari devam ederse evlendiginizde yasayacaklarinizi soyleyeyim. Duvarda biseyler kircak, telefon firlatcak yere, belki sana zarar vermemek icin biseyleri yumruklayip kendine zarar verecek ya da uzgunum ama sana zarar verecek.
Kufure kufurle karsilik verme kesinlikle... Mumkun oldugunca sakin bi sekilde kufur ettigin ve bagirdigin surece seni duymuyorum, dinlemiyorum de.

Bu arada bu huylari devam ederse evlendiginizde yasayacaklarinizi soyleyeyim. Duvarda biseyler kircak, telefon firlatcak yere, belki sana zarar vermemek icin biseyleri yumruklayip kendine zarar verecek ya da uzgunum ama sana zarar verecek.
Kufure kufurle karsilik verme kesinlikle... Mumkun oldugunca sakin bi sekilde kufur ettigin ve bagirdigin surece seni duymuyorum, dinlemiyorum de.
Ayy şu yaşıma kadar hep mutlu bi evliliğim olsun diye dualar ettim şu dedikleriniz başıma gelirse bilmiyorum ben naparım. Allahım beni ve tüm kadınları korusun bu durumdan. O kadarını yaşayacagımı pek düşünmüyorum ama yine de belli olmaz. Allahım hepimize hayırlı evlilikler nasip etsin..

Ayy şu yaşıma kadar hep mutlu bi evliliğim olsun diye dualar ettim şu dedikleriniz başıma gelirse bilmiyorum ben naparım. Allahım beni ve tüm kadınları korusun bu durumdan. O kadarını yaşayacagımı pek düşünmüyorum ama yine de belli olmaz. Allahım hepimize hayırlı evlilikler nasip etsin..
Evlendigimde ruya gibi bi evlilik yasarim diye dusunmustum, cunku esim cogu insana gore efendi, pirlanta gibi bi insan. Ama ilk evlendigimizde sinirli halinden nefret ettim onun. Evlenmeden once de ofkelenirdi ama bu kadar degil. Gardropumuzu bile kirdi. Bizim problemlerimiz vardi ailelerden kaynakli. Her gun kavga gurultu cikardi evde.
O yuzden hic deme basima gelmez... Ben bile yasadiysam herkes yasar, yasayabilir.
Yanlis anlama sakin, cozum bul diye soyluyorum bunlari.
Ha simdi esim duzeldi, artik bisey kirmiyor en azindan. İnsan gibi tartismayi ogreniyor yavas yavas, ama bu duruma gelmesi icin iki sene sabretmem gerekti...

Back
X