• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim sizce ne yapmalıyım ? :(

Ben hiç bir şeyi üzerime alınmadım anlayarak okumuyorsunuz sanırım. Herkes fikrini beyan etmekte özgürdür. Size hakaret edilmediği sürece sertleşmenize gerek yok.
O yazıyı sana bile yazmadım dikkat edersen alıntı yapmışım orda ? Benim bu derece moralim bozukken ve bitap bir haldeyken bu şekil kırıcı yorumlara gercekten üzülüyorum kimse bu durumda olmak ıstemez daha kibar ve anlayışlı yorumlar bekliyordum hepsi bu. Yazmasaydın acmasaydın konu o zaman vs.böyle gereksiz şeylere lüzum yok.

Evlendigimde ruya gibi bi evlilik yasarim diye dusunmustum, cunku esim cogu insana gore efendi, pirlanta gibi bi insan. Ama ilk evlendigimizde sinirli halinden nefret ettim onun. Evlenmeden once de ofkelenirdi ama bu kadar degil. Gardropumuzu bile kirdi. Bizim problemlerimiz vardi ailelerden kaynakli. Her gun kavga gurultu cikardi evde.
O yuzden hic deme basima gelmez... Ben bile yasadiysam herkes yasar, yasayabilir.
Yanlis anlama sakin, cozum bul diye soyluyorum bunlari.
Ha simdi esim duzeldi, artik bisey kirmiyor en azindan. İnsan gibi tartismayi ogreniyor yavas yavas, ama bu duruma gelmesi icin iki sene sabretmem gerekti...
Yok yok canım neden yanlış anlayayim seni tam tersi teşekkür ederim tecrubelerini paylaştığın için. Sanırım bu öfke problemi erkekler arasında yaygın bir sorun. Kırıp dökmesi de tabiki çok çirkin birşey ama o küfür insanı o kadar acıtıyor ki. Hayattan herşeyden soğutuyor inanamıyorsun onları o insanın söylediğine. Bazıları zamanla düzeliyor bazıları ise daha da beter bir hal alıyor. Ne mutlu ki seninki düzelebilmiş. Umarım giderek daha da iyi bir hal alır. Benim durumumu da artık zaman gösterecek.

O yazıyı sana bile yazmadım dikkat edersen alıntı yapmışım orda ? Benim bu derece moralim bozukken ve bitap bir haldeyken bu şekil kırıcı yorumlara gercekten üzülüyorum kimse bu durumda olmak ıstemez daha kibar ve anlayışlı yorumlar bekliyordum hepsi bu. Yazmasaydın acmasaydın konu o zaman vs.böyle gereksiz şeylere lüzum yok.
7 sayfa yorum yapıldı çoğu olumlu ve anlayışlı yorumlar. Tek olumsuz yorumda sertleşmenize gerek yoktu.
Büyük ihtimalle o yorumunuz için banlanacaksınız.
Umarın sorunlarınızın üstesinden gelirsiniz. Hayırlı akşamlar.

7 sayfa yorum yapıldı çoğu olumlu ve anlayışlı yorumlar. Tek olumsuz yorumda sertleşmenize gerek yoktu.
Büyük ihtimalle o yorumunuz için banlanacaksınız.
Umarın sorunlarınızın üstesinden gelirsiniz. Hayırlı akşamlar.
Alıngan bir yapıda olduğum için kırılıyorum .
teşekkür ederim size de hayırlı akşamlar.

Ayy şu yaşıma kadar hep mutlu bi evliliğim olsun diye dualar ettim şu dedikleriniz başıma gelirse bilmiyorum ben naparım. Allahım beni ve tüm kadınları korusun bu durumdan. O kadarını yaşayacagımı pek düşünmüyorum ama yine de belli olmaz. Allahım hepimize hayırlı evlilikler nasip etsin..
Ben de dusunmuyordum en fazla benle ilgilenmez umrsamaz arkadaslariyla gezer die dusunuyordum, ama oyle degilmis.bir de kvalidem oglum sen bu kdr sinirli degildin dedi suc ben sinir ediyomusumgibi oldu...dusunki tatildeydik kaldirimda yuruyordum karsidan adam geliyordu gel buraya dedi ben de hizimi almisim yuruyorum bi anda napcagimibilmedim gectim adamin onunden, senmisin giden..ustumde etek vardi demedigi laf kalmadi...yani nerede ne tepki verecekleride belli olmuyorki sinir etmimdiyosun...fazla yuz goz olmamaya dikkat et, bazen onun sakin aninda sen sinirlenerek empati kurmasini sagla, ben denedimolmadi.ama iyi dusun canimbunu tum samimiyetimle soyluyorum, benim canim cok yandi..

Ben de dusunmuyordum en fazla benle ilgilenmez umrsamaz arkadaslariyla gezer die dusunuyordum, ama oyle degilmis.bir de kvalidem oglum sen bu kdr sinirli degildin dedi suc ben sinir ediyomusumgibi oldu...dusunki tatildeydik kaldirimda yuruyordum karsidan adam geliyordu gel buraya dedi ben de hizimi almisim yuruyorum bi anda napcagimibilmedim gectim adamin onunden, senmisin giden..ustumde etek vardi demedigi laf kalmadi...yani nerede ne tepki verecekleride belli olmuyorki sinir etmimdiyosun...fazla yuz goz olmamaya dikkat et, bazen onun sakin aninda sen sinirlenerek empati kurmasini sagla, ben denedimolmadi.ama iyi dusun canimbunu tum samimiyetimle soyluyorum, benim canim cok yandi..
Aynı anlattığının benzerleri benim başıma da geliyor. Suyuna gideyim diyosun anlık şeyler de oluyor bi anda hoop kavga başlamış. Peki canım şuan hala aynı mı evli misiniz bi değişme yok mu

Merhaba arkadaşlar aslında benim farklı bir üyeliğim vardı ancak yakınlarım tarafından tanınma ihtimalini göz önüne alarak farklı bir üyelik oluşturup sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum artık gücüm kalmadı etrafımda kimselere de anlatamıyorum burada benim gibi sorunu olanlar varsa belki bana arkadaş olurlar veya fikir sunarlar.

Benim 8 yıldır bir ilişkim var birbirimizi gerçekten cok sevdik etraftakilerin imreneceği cinsten bir ilişkimiz vardı hala da öyle aslında. Geçen sene nişanlandık şuan nişanlıyız yaza da düğünümüz olacak deliler gibi o günü bekliyoruz şafak sayıyoruz hergün. Biraraya geldiğimizde hiç ayrılmak istemiyoruz ilk günki kadar bağlıyız birbirimize. Fakat gelgelelim ki benim nişanlım sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor ağzına ne gelirse sayıp sayıştırıyor bu son birkaç aydır bu şekilde. Onun öncesinde sinirlendiğinde küfür etmezdi fakat şu son aylarda küfür de ediyor. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmüyor. Fakat bu huyu dışında mükemmel dört dörtlük ve cok sevilen bir insan. Annem babam nerdeyse benden daha çok seviyorlar aileler de birbirlerini cok seviyorlar. Başka hiç bir problemimiz yok. Ben asla bu durumuna göz yummak istemiyorum küfür hayatta en tiksindiğim şeydir ama ondan vaz da geçemiyorum hayatım sadece ondan ibaret benim. sizcene yapmam gerekiyor bana anlayışlı bir şekilde fikirler verirseniz cok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

daha önce defalarca aynı tip konular açıldı

Evet hatalıyım onun da açıklaması zaten senin bu yaptığın benim küfür etmemden daha beter birşey diyor. Kendini kontrol edemiyor öfkesini o şekilde atıyor. Başka sorunumuz yok çok şükür. Zaten bunlar da çok nadir oluyor. Yoksa pek kavga eden bi çift değiliz. Genelde çok iydir aramız ama oldugu zamanda cok agır oluyor. Hayırlısı Allahtan.
hayırlısı tabi sen bol bool dua et...
sevgini şefkatini göster..
ılımlı ol

Aynı anlattığının benzerleri benim başıma da geliyor. Suyuna gideyim diyosun anlık şeyler de oluyor bi anda hoop kavga başlamış. Peki canım şuan hala aynı mı evli misiniz bi değişme yok mu
Evliydim 2 yil dir 1 yili atammdan dolayi ayri gecti, yanima gel ozledim diyordum ona sinirleniyordu mesela. Simdi bosanma surecindeyiz konuma bakabilirsin..eften puften sebepler...yani babamin evindeyim.gittikce ddaha da cirkinlesti, tedaviye de yanasmadi..hakkinda hayirlisi olur insallahh.

Sana bir sır verecegim diye gir konuya. Garip gelebilir ama sen küfür ettikçe gözümdeki çekiciliğin düşüyor korkuyorum ilerde cinsel hayatımızı etkilerse diye devam et. Belden aşağı vur yani :KK28:

Bu kadar konu içinde onları bulmam imkansız. Hayatımda ilk kez bi konu açmışım ne kaktınız başıma hayret.

konular o kadar benzer ki hatta evlenmişlerdir bile beli ayrılıyorlardır.eski üyeyim dedin diye yazdım konuları takip ediyorsan içeriğin bile aynı oldugunu görürsün

Back
X