caresizim tahammulumde gucumde yok ne olur cabuk öleyim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Sorumsuz bi esim vede hastaliklarim oldugunu biliyor cogunuz..
Esime karsi benimde hatalarim oldu disari cikmalari eve gec gelmesi hep problemdi benim icin hic gercek bi aile oldugumuza ve sevildigime ikna olamadim
O kadar uyanik o kadar ters psikoloji yapmasini biliyoki en hakli oldugum konularda bile yine bi sekilde haksiz oluyorum son mevzumuz arkadaslariyla 2 gun antalyaya denize gitceklermis cadirda kamp yapip gelceklermis..kesinlikle istemiyorum dedim gonlum yok dedim iki kucuk cocuk bi hasta karin var dedim dedim de dedim..builk ve son olacakmis soz vermis her sefer bahane bulmus bu sefer ekememis soz agizdan cikmis her kosulda son kez gidicekmis ama gonlum olsun oyle gidiyim istiyomus yok dedim gonlum filan yok beni karin olarak goruyosan onemsiyosan gece disarda kalmani istemiyorum dedim
Bu oyle uyanik ki hemen eski defterleri acti bana dedigi şu :
Sen her disari ciktigimda tavir yapiyosun her gezmem olay burnumdan getiriyosun sadece sehir disi kalmali gitmem sorun olsa diyecekmis ki bu kadin hic biseye ses etmiyo bari gitmeyim bokunu cikarmayim dicekmis ama ben nasilsa her kosulda buluyonusum bisey.. Ozgurlugunu kisitliyomusum
Saydik sovduk bagristik konustuk bu aksam isten cikinca gidecek artik nefret ediyorum gelince kesinlikle hic bisey eskisi gibi olmucak sorumsuzlugunun bedelini odesin istiyorum inanin suan bosanmak tek istegim ama cocuklarim ne olacak isim yok param yok hastaligim cookk bakacak biri yok yani mahkum hissediyorum ama yaptigi yanina kalsin boynumu bukup oturuyum da istemiyorum beni hice sayip gitmesi cok zoruma gidiyor hirsimi sinirimi alamiyorum olsem vicdan azabi da cekmez genis bu..olceksem bisey olcaksa da bugun olsunda gebersin vicdan azabindan..dayanamiyorum ne yasanirsa onun yanina kaliyor ben oluyorum o hayatini yasiyor nerdesiiiiiiinnn ey ilahi adalet nerdeee

Evli adamin ne isi varmis kampta kamp yapcaksa alsin colugunu cocugunu karisini nedir canim bu erkeklerde bekar hayati yasama hevesi ..
Beraber gidelim diye oneriler buldum!

Kocan çok bencil bir adam yaşamak gezmek hayattan zevk almak istiyor ama bunları bekar hayatı yaşayarak yapmak istiyor. Kavga gürültü de işe yaramıyor, bu zamana kadar alttan almışsın daha da azmış, valla bilmiyorum. Böylelerinin rahatını bozmak keyfini kaçırmak lazım ama...

Evet okumus dun yazdiktan sonra cok daraldim ondan yazdim tekrar bu sekilde ne olcaksa olsun simdi bi de bunu mu dert ediyim

Back
X