çaresizim ve karışıklardayım ne yapabilrim?

sanki kalktı bi tarafı demi bu yüzden cevap vermio bana :S bana o karaktersizliği yapar mı dersiniz...

canım öncelikle 1 yıl içerisinde tanıdıgım biriydi ve ilk buluşmada beni öpmeye çalıştı daha benim hislerimin ne oldugunu bilmeden iilla hislerim vardır ama bazışeyler için çok erkendir. ve benimde aklım bu yüzden karısık gerçekten beni ne olarak gördü.sadece öpüp çekip gidebileceği bir kız olarak mı gördü yani demekten kendimi alamıyorum. bu öpme olayından sonra ben aradığımda açmıyordu ve sebebini sordgumda sana karsı yaptıgımdan ötürü demişti. bende karışıklardayım bazen duygularıma kapılıp yazasım geliyor ama yazamıyorum artık yazdın yeter diyorum.

aslında diyorum faceten son bir içimdekileri dökeyim ve bırakayım hiç ağır olmayan sözleri mesela olmaz mı kötü mü olur? hani altına yazsam seni anlıyorum sadece yazsam ve çekilsem nasıl olur.??

yorumları okumadan yazmıştım ben diğer yazımı.
o yüzden öpme konusunu bilmiyordum...aslında bunu da siz çözebilirsiniz.

ilk buluşma da öpmeye kalkmak evet ayıptır hatadır, dur bakalım ne oluyoruz dur ....
ama siz bir yıldır tanıdığınızı yazmışsınız. bu bir yıl içinde de zaten sürekli görüşüyorsanız, belki sevgiliniz de onun verdiği rahatlıkla hareket etmiştir..
biz zaten bir yıldır takılıyoruz artık da sevgiliyiz, öpebilirim herhalde demiştir..

öptü diye sapık olacak amacı sadece öpmek koklamak olacak değil.
nasıl bir öpme isteğiydi. o an ki konunuz neydi vs bu tür şeyleri ancak siz bilebilirsiniz ve dolayısıyla sapıklık mı bir sevgili arzusu mu bunu ayırt edebilmeniz gerekirdi bence.

yazacaklarım buna benzerdi benimde.şimdi hayatta genellemelere takılmayan biriyim.yalnız genellemelere göre haraket eden biriyim.sabit fikirli değilimdir ama olay sonuçlana kadar olay genelleme olarak ne geçerli ise odur.bunu baştan yazmak istedim.çünkü,daha önceki konularda yanlış anlaşılmalarım oldu.gerçi aldatma üzerindeydi ama olsun.genede söyliğim her türlü yanlış anlaşılmaya karşı.

1senenin sonucunda bende öpme olayına pek takılmazdım.çünkü tanıma evresini geçmişsiniz.ilişkinin ilk evreleri nedir?tanışırsın,huyum şu hobim şu dersin.beraber bir çok şey yapıp işin adı konur.sonra öpmese öpme falan olur

bir seneye güvenipte öpmüş olabilir bence.tepki verdiğinden seni yanlış anladığını düşünüp suçluluk duymuş olabilir.aklıma merhab hayat diye bir dizide psikyatr bir dr ve alternatif tıplada ilgilenen bir dr karakter var.bunlarda baya birbirlerini tanıdıktan sonra aşık oluyorlar.ilk buluşmalarında adam kızı öpüyor.mesala o beni rahatsız etmedi.hatta duyguların tutkuyla harmanlanması gibi geldi)eğer karşındaki adam güvenilirse sorun yok.sonuçta bir yıldır tanıyorsun.artı insanların hoşuna giden şeyler belli.onlara göre davranıp sonra oyunu ortaya çıkanlarda oluyor.belki bu öpücük işten pazarlıklı olmadığını ve sana karşı duygularının ne kadar yoğun olduğunu gösteriyordur.şimdi bir şey diyeceğim ne olur bunu yanlış anlamayın.yanlış anlaşılmaz ama cinsellik var die önlem alıyorum.bir bayan olark sevdiğim kişiler dokunmak sarılmak,öpmek istiyorum.bu insanın doğasında olan bir durum.belki o an bastıramadı bu duygusunu

biryıl içerisinde o rahatlık değilde belki o an duygularını bastıramadı.sapıkça bir yaklaşım değil daha çok sevgili arzusuydu bunu hissedebildim. sapıkça olsaydı hem peşime düşerdi arar sorar ve illaki biryerlere götürmek amacıyla yaklaşırdı. sevgilim öpebilirim amacı güdtü ama bilemedi neye kırılacağımı işte.acaba kızlar tüm yaşadıklarımızı benim içimden geçenleri açıklayan bişeyler yazsam mı? sadece duygularımı filan:S

canım bencede bastıramadı ama insan sevdiği kişilere zaten sarılmak istiyor. bu durumu çelişkiden onuda bu çelişkiden kurtarmak için fikrim mesaj yazmak o an yaşattıklarını filann ne olduğunu sizce yazmam hatamı olur kızlar?

ne yazdin peki...
bencede kötü bi niyeti yoktu öpmek isterken...
masum biseyler var gibi hisettim bende..

ben seninle mutluydum.ayrıldıktan sonra vapurdayken ağlamaya başladım çünkü sen mutsuzdun seni mutlu edemediğimi düşündüm.aklıma takılan sorularım vardı.ya ihtiyaçlarını karşılamadığım için benden vazgeçersen. ya ben yetersiz kalırsam sana karşı.korkuya kapıldım sana yeterli olamayacaktım bazı isteklerine sen tek değil kimseyle paylaşım yapamazdım.ben bu bilinci oluşturdum. kendi rolüm vardı. kardeşime örnek bir abla oldum.ailemin örnek bir kızı oldum. hiç kalbini kırmak istememiştim. bu cümleleri sana o zaman kurmak çok zordu. sen mutsuzken benim acımın sana fazla gelmesini istemezdim.

bunları yazdım ama bana cevap vermedi henüz ve facete arkadaslarıyla olan fotosunu eklemiş. değerlendiriyor mu acaba bilemedim ama bundan sonra bişey yazamam sanırım. çok moralim bozuldu hemde çook ağlayacam galiba((

dur canim aglama. seni böyle kabul etmiyorsa birak yoluna gitsin. eger seni seviyorsa seni bu sekilde sevecektir merak etme canim..

dur canim aglama. seni böyle kabul etmiyorsa birak yoluna gitsin. eger seni seviyorsa seni bu sekilde sevecektir merak etme canim..

ay canım çok üzgünüm ağlıyorum şuan bizim sınıftan bir kızla çıkmış üstelik o kız benim sınıftan yakın arkadaşım ve onada aynışeyleri söylemiş şok oldum.kızla 1 ay kadar çıkmışlar ve kızada cevap vermeden çekip gitmiş üstelik ona seninle evlenmek istiyorum da demiş. şimdiben hastayım okula gidemiyorum. kıza mesaj atmış yanaşmaya çalışmış görüşelim diye. kıza kendimden bahseedemedim bilemedim acaba bahsetsemiydim:S ayyy ne çok üzüldüm kızlar ne olur bişey söyleyin bu çocuktan uzak dur diyin bana (

bu kadarida pes.. ya bu erkekler oyuncu olmak icin dogmusta bizim haberimiz yok ya... oyuncu olamayanlarda kizlarla oyun yapalim diyor herhalde.
kiyamam sana kuzum ya. nolursun aglama bak. senin gözyaslarin bile ondan bin kat daha kiymetli... seni senden bile cok seven biriyle karsilasacak ve gercek aski tadacaksin. bak o zaman nasil mutlu olacaksin. arkadasinada mutlaka bahset bu durumdan.

dorumu anladim senin arkadasinla 1 ay cikip sonra bisey demeden ayriliyor. simdi senden pas alamayinca yine ayni kizami mesaj atiyor...?

tatlım nasl durdurayım sinirden akıyor yaşlar valla.sınıf arkadasımla 1 ay çıkmışlar ve okul tatile girince bişey demeden ayrılmışlar

şimdi başka bir arkadasım o kızın uzun süreli bir ilişkisi var ve çocukla ben konustum dedi. o zaman kız bana neden o çocukla ilgili bişey desinki.:S şuan o kadar kötüyüm ki (

mesajı aynı kıza atmış güya. görüşelim demiş ve kızda kabul etmiş ama sonra kaybolmuş bişey dememiş kıza. kafam çok karıştı :s

önceki ciktigi kiza simdi yine mesajmi atmis...?

benden önce çıktığı kıza yine mesaj atmış görüşelim diye ve kıza okulda şunu da söylemiş ailevi sorunlarım vardı o zamanlar ilgilenemiyordum seninle demiş. ee bu durumda ben o arada ailevi durum mu oluyorum (

bundan şahsi bir sonuç çıkarma.bu genel bir durum.biz kadınlar konuşuruz sorunlarımızı.çözüm üretmeye çalışırız bu şekilde .erkeklerde sorunları olduğunda düşünürler.ne yapmalarına karar verdikten sonra hareket ederler.mesala şimdi şunu dedi ne yapsam ,ne desem diye konuşuyoruz.yalnız erkekler bunu yapmazmış.olayı tamamen kafalarında çözüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…