- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
-
karışık bişey yok amaç belli sonuç belli
öpmedin ittin diye sana bi açıklama yapma gereği bile duymuyosa bırak nereye giderse gitsin
geri kazanmaya çalışırsan bi tarafı kalkıcak sonra
her dediğine evet demek zorunda kalcaksın.. sen geri döndün diycek sana.
amacı belli bu adamın.
konu başlığı çaresiz ve karışıklardayım yaa.bende bazı yerlerini karıştırdığımdan çaresiz ve karışıklardayım.
1: neye kırıldın
2niye cevap vermedi sana
3madem istemiyordu neden seni öpüyor
4 neden yüzü yok demiş olabilir
başka neler yapablirim demişssin..
yapacağın şey çok basit..
telefonlarına cevap verme yada işim var sonra görüşürüz de..
ama kendine güvenen bi şekilde! sanki umrunda değilmiş gibi..
bolca arkadaşlarınla vakit geçir
not: erkeler peşinden koşan kızları sevmez..onlar koşmak ister,onlar bişeyleri düzeltmek için çaba göstermek ister,
ve kendini çok kaptıran aptal aşık modundaki kızları da sevmezler yakın zamnda kaçarlar..çünkü nasıl olsa elimde der
ulaşılmaz olmak en güzeli..çünkü onlar bulunmaz ve mükemmel değil..
deklerimi uygula sen kazanırsn..
gurur değil aslında ben zaten gururumu ayaklar altına aldım beni öpmek istediğinden kaçgün sonra aradım moral vermeye çalıştım ama olmadı. neden erkek bana naz yapar anlamyorum kızlar cidden tüm erkekler mi nazlı oluyor??:S hislerimi yazdım evet ama çok zoruma gitti bana cevap vermiyordu sessiz kalıyordu ne bittiği belliydi nede belli değildi. aklım karıstı ve yalnızlık duygusu kapladı her yanımı. şimdi yine ara ara çıkıp varlığımı mı hissettireyim diyosun yoksa:S??
yorumları okumadan yazmıştım ben diğer yazımı.
o yüzden öpme konusunu bilmiyordum...aslında bunu da siz çözebilirsiniz.
ilk buluşma da öpmeye kalkmak evet ayıptır hatadır, dur bakalım ne oluyoruz dur ....
ama siz bir yıldır tanıdığınızı yazmışsınız. bu bir yıl içinde de zaten sürekli görüşüyorsanız, belki sevgiliniz de onun verdiği rahatlıkla hareket etmiştir..
biz zaten bir yıldır takılıyoruz artık da sevgiliyiz, öpebilirim herhalde demiştir..
öptü diye sapık olacak amacı sadece öpmek koklamak olacak değil.
nasıl bir öpme isteğiydi. o an ki konunuz neydi vs bu tür şeyleri ancak siz bilebilirsiniz ve dolayısıyla sapıklık mı bir sevgili arzusu mu bunu ayırt edebilmeniz gerekirdi bence.
yorumları okumadan yazmıştım ben diğer yazımı.
o yüzden öpme konusunu bilmiyordum...aslında bunu da siz çözebilirsiniz.
ilk buluşma da öpmeye kalkmak evet ayıptır hatadır, dur bakalım ne oluyoruz dur ....
ama siz bir yıldır tanıdığınızı yazmışsınız. bu bir yıl içinde de zaten sürekli görüşüyorsanız, belki sevgiliniz de onun verdiği rahatlıkla hareket etmiştir..
biz zaten bir yıldır takılıyoruz artık da sevgiliyiz, öpebilirim herhalde demiştir..
öptü diye sapık olacak amacı sadece öpmek koklamak olacak değil.
nasıl bir öpme isteğiydi. o an ki konunuz neydi vs bu tür şeyleri ancak siz bilebilirsiniz ve dolayısıyla sapıklık mı bir sevgili arzusu mu bunu ayırt edebilmeniz gerekirdi bence.
bir seneye güvenipte öpmüş olabilir bence.tepki verdiğinden seni yanlış anladığını düşünüp suçluluk duymuş olabilir.aklıma merhab hayat diye bir dizide psikyatr bir dr ve alternatif tıplada ilgilenen bir dr karakter var.bunlarda baya birbirlerini tanıdıktan sonra aşık oluyorlar.ilk buluşmalarında adam kızı öpüyor.mesala o beni rahatsız etmedi.hatta duyguların tutkuyla harmanlanması gibi geldi)eğer karşındaki adam güvenilirse sorun yok.sonuçta bir yıldır tanıyorsun.artı insanların hoşuna giden şeyler belli.onlara göre davranıp sonra oyunu ortaya çıkanlarda oluyor.belki bu öpücük işten pazarlıklı olmadığını ve sana karşı duygularının ne kadar yoğun olduğunu gösteriyordur.şimdi bir şey diyeceğim ne olur bunu yanlış anlamayın.yanlış anlaşılmaz ama cinsellik var die önlem alıyorum.bir bayan olark sevdiğim kişiler dokunmak sarılmak,öpmek istiyorum.bu insanın doğasında olan bir durum.belki o an bastıramadı bu duygusunu
kızlar belki kızacaksınız biraz önce mesaj yazdım. tutamadım kendimi...
ne yazdin peki...
bencede kötü bi niyeti yoktu öpmek isterken...
masum biseyler var gibi hisettim bende..
ben seninle mutluydum.ayrıldıktan sonra vapurdayken ağlamaya başladım çünkü sen mutsuzdun seni mutlu edemediğimi düşündüm.aklıma takılan sorularım vardı.ya ihtiyaçlarını karşılamadığım için benden vazgeçersen. ya ben yetersiz kalırsam sana karşı.korkuya kapıldım sana yeterli olamayacaktım bazı isteklerine sen tek değil kimseyle paylaşım yapamazdım.ben bu bilinci oluşturdum. kendi rolüm vardı. kardeşime örnek bir abla oldum.ailemin örnek bir kızı oldum. hiç kalbini kırmak istememiştim. bu cümleleri sana o zaman kurmak çok zordu. sen mutsuzken benim acımın sana fazla gelmesini istemezdim.
bunları yazdım ama bana cevap vermedi henüz ve facete arkadaslarıyla olan fotosunu eklemiş. değerlendiriyor mu acaba bilemedim ama bundan sonra bişey yazamam sanırım.çok moralim bozuldu hemde çook ağlayacam galiba ((
dur canim aglama. seni böyle kabul etmiyorsa birak yoluna gitsin. eger seni seviyorsa seni bu sekilde sevecektir merak etme canim..
ay canım çok üzgünüm ağlıyorum şuan bizim sınıftan bir kızla çıkmış üstelik o kız benim sınıftan yakın arkadaşım ve onada aynışeyleri söylemiş şok oldum.kızla 1 ay kadar çıkmışlar ve kızada cevap vermeden çekip gitmiş üstelik ona seninle evlenmek istiyorum da demiş. şimdiben hastayım okula gidemiyorum. kıza mesaj atmış yanaşmaya çalışmış görüşelim diye. kıza kendimden bahseedemedim bilemedim acaba bahsetsemiydim:S ayyy ne çok üzüldüm kızlar ne olur bişey söyleyin bu çocuktan uzak dur diyin bana(
bu kadarida pes.. ya bu erkekler oyuncu olmak icin dogmusta bizim haberimiz yok ya... oyuncu olamayanlarda kizlarla oyun yapalim diyor herhalde.
kiyamam sana kuzum ya. nolursun aglama bak. senin gözyaslarin bile ondan bin kat daha kiymetli... seni senden bile cok seven biriyle karsilasacak ve gercek aski tadacaksin. bak o zaman nasil mutlu olacaksin. arkadasinada mutlaka bahset bu durumdan.
dorumu anladim senin arkadasinla 1 ay cikip sonra bisey demeden ayriliyor. simdi senden pas alamayinca yine ayni kizami mesaj atiyor...?
erkekler önce düşünüp sonra hareket edermiş
mesajı aynı kıza atmış güya. görüşelim demiş ve kızda kabul etmiş ama sonra kaybolmuş bişey dememiş kıza. kafam çok karıştı :s
önceki ciktigi kiza simdi yine mesajmi atmis...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?