çaresizim ve karışıklardayım ne yapabilrim?

eski kız arkadaşını arama sebebi 2şekilde olabilir.birincisi zaten hep aklında o vardı.sorunlardan olmadı.bir çoşku yaaprız oldu.sonra konuştular ya da düşündü olmayacağına karar verdi.2.si sığınacak liman olarak onu gördü.en azından şimdilik.içine düştüğü bunalımdan kurturmak için içgüdüsel olarak onla yapabileceğini düşündü.hangisi olduğunu en iyi bilecek kişi sensin

canım durum ne olursa olsun kaldıramadım ve içimde kalsın istemedim belki hatadır diyeceksiniz bana ama içimden gelenleri yazdım.
bana kullandığın sözleri bizim sınıftan birine daha kullanmışsın hatta ilk aşkınmış evlenecekmişsiniz.bana söylediklerini onada söylemişsin ve mesaj atmayıp sorunlarım var demişsin.şimdi tekrar görüşmek istemisin.bunu duydum ve çok şaşırdım .ilklerin olamamışım. ben gerçekten hasta oldugum dönemde yardımcı oldugun için teşekkür etmek istemiştim. yoksa bunları duyduktan sonra zaten olmaz bizimki

kızlar bunları yazdım hatamı ettim acaba :S duygularıma gem vuramadım :S(

o nasıl bu kadar sakin anlamıyorum. aradıgımda mesgule aldı ve acmadı sonrasında tek bir mesaj bile atmadı bana kaç saat oldu kızlar napcam ben yaaa konusaydım içimdekiler rahatlardı ama böyle mesajlar filan olması çoook çoook kötü bana ne kadar dokundu ne kadar üzüldüm ne kadar ağlıyorum kaçgündür ama umrunda bile değilmişiim. kızlar neden cevap vermiyor bana (

sevmiyor
önemsemiyor
değer vermiyor..
bu yüzden de umrunda degilsin arama sorma.. bak bir de o zaman dene..
koştukça sen kaçacak o ha bir de bir tarafını kaldırmış olacaksın.
denendi görüldü bu yoldan geçtik bizde ama sonuç koca bir hiç
boşvedr yol yakınken bırak dön bu yoldan youn sonu karanlık demedi deme...

hakklısın değer vermiyor önemsemiyor. umrunda değilim.bugünden itibaren kendme söz veriyorum ne aricam ne sorucam kendime çevre yapcam hayatma bakıcam. ya aslında şu son mesajımdan sonra kimsenin saf olmadıgını anlasın istedim. başka kıza hemen yazmalar noluyo bide aynı sınıf.

Allah'ım sen bize sabır ver ya bu erkekler hep böyle dengesiz vefasız egolu olmak zorunda mı? Hepsi mi böyle ya da bize mi böyleleri denk geliyor anlamıyorum. Ne yapıyoruz biz? Değer veriyoruz çok seviyoruz.Karşılığı ne oluyor peki? Bir yabancı yerine konuluyoruz. Ona değer verdikçe kendi değerimizden düşürüyoruz.Biz böyle fedakar anne rollerine bürünüyoruz ama adamlar yeni heyecanlar peşine düşüyor. Deveye diken diyorum başka da bişe demiyorum. Umarım bunlar bize birer ders olur. Sen de kendini daha fazla yıpratma canım. Allah'a bırak onu.

öpmesine izin vermedın ya kendınce senı cezalandırıyor
bıraz zaman gectıkten sonra nasılsa ceptesın dıye gideceksın ona o da rahat rahat öpecek senı
ondan vazgeçemiyosun ya
vazgeç,arama sorma,sen gurursuz değilsin unutma,asla karşısında aciz durma..
çıkar hayatından tamamen
madem sen onun umrunda değilsin,ne hali varsa görsün sözde çakal.....
evlencem falan dıye kızları kandırıyo bide.....

çoğu erkek lafta bitti demekten çekinir ama bunu bil. sözle belli etmez hareketlerle belli eder. üzgünüm ama bitti gözüyle bak. sen peşine düştükçe dahada soğur.kendini daha fazla üzme derim ben..

canım bende anlamıyorum bize neden böyleleri denk geliyor filan. asıl soru evet bu biz ne yapıyoruz onlara?değer aldığın kadar verirsen belki dengede kalır ama bu erkeklere bence oda zor. bugün deveye diken yolunda adımlarımın ilk safhası başladı kızlar adım adım yazcam neler yaptıgmı onu pişman edcem kendime köle edcem. inat ettim:)

ahaha amacına bak sen çocugun ya hey allahım ne günlere kaldıkk daha avucunu çok yalar o :) kandırıyo tabi ayyy kızlar ne günlere kaldık erkeklere bak ne çakallık peşindeler varya... adam gibi adam yok galiba :S

çoğu erkek lafta bitti demekten çekinir ama bunu bil. sözle belli etmez hareketlerle belli eder. üzgünüm ama bitti gözüyle bak. sen peşine düştükçe dahada soğur.kendini daha fazla üzme derim ben..

canım aslında onun dememesi daha çok iyi oldu hareket neye yarar ki. bir erkeğe en çok dokunan şeydir bir kızın bitti demesi. onun dememesi benim avantajım ben diyecem hemde acı çektircem ona :) ilk adım 1 kızlar :)

mesajım : bu kadar şerefli olsaydın kalkıp eski sevgiline söylediğin kandırmaca sözlerini bana kullanmazdın. işte bu senin çok kişiliksiz.çok karaktersiz oldugunu gösteriyor.artık seninle hiçbir işiim yoktu bundan sonrada olmaz.olumde mesaj atmaya tenezzül edip sonrasında atmayacaksan hiç olma daha yerinde.hiçbirşekilde seni görmek bile istemiyorum.seni allaha havale ettim. Allah seni bildiği gibi yapsın.yanına kalmasın.benim için bir hiçsin zaten. umrumda bile değilsin.ailenede cevap vermiyorsundur herhalde ister tınla ister tınlama ahımı aldın kalmasın yanına .
anlamazsın diye yazim bittin sen bittin ve bitti ama ben istediğim için bitti.
yorumlarınızı bekliyorummm kızlar

Son düzenleme:
Ohh çok iyi etmişsin canım az bile yazmışsın. Facede ekliyse sil ordan da kudursun pislik.Sakın üzgün ya da bişeler ima edecek şeyler paylaşma aksine neşeli ol rahat ol. Bırak senin rahatlığın onu rahatsız etsin.Bi daha da muhattap olma bence bişe yazma.Hatta o yazarsa cevap verme.

ben aslında silmeyim diyordum.hani ordanda görcek ya hergün gezdiğimi günümü gün ettiğimi daha çok ızdırap olcak filan. şimdi napsam bilemedim:S sileyim mi canım? o beni silmiyor çünkkü.

canım bak yanlış anlama sakın ama ona hiç değmez. çünkü sen o kadar şey söylemişsin önemli bulsa bişeyler söylerdi. sil onu herşeyinden ve o yokmuş gibi hayatına devam et. çünkü facede falan diyosun ya beni görsün etsin. muhtemelen o rahatsız olmucak bu durumdan ama sen rahatsız olcaksın. sil ve o yokmuş gibi hayatına devam et..

haklısın canım aslında ama bu kadar lafın üstüne gururlu olup onun silmesi gerek benim değil. onu bilmem ama önemli bulup bulmamasınıda mutlaka okudugundan eminim. beni rahatlatan o ister olmuş ister olmamıs o silmeyene dek silen olmak istemiyorum açıkçası zaten umrumda olmaz bundan sonra.

genel olarak naz kime yaplılır? nazını çekene yapılır dimi?..
sen onun nazını çektiğin için oda sana fazlasıyla naz yapar tabii..
baştan sonuna kadar sen ona naz yapsaydın şuan o senin nazını çekiyor olurdu..
erkelerin nazlı olması bizim elimizde..

Son düzenleme:

bana yazacak bir şey kalmamış.içini dökmekle iyi yapmışsın.içini dök rahatla demişler.içindekileri söylemek asla kimseyi küçük düşürmez.insan duygularından ve sevgilerinde utanmaz.bende aynısını yaptım.hatta onu bana hatrılatan şarkıları bile göndermiştim.sadece içimde kalmasın diye gönderiyorum yazmıştım.yalnız sonra face-meil-tel ne varsa değiştirdim.peki onun umrunda olduğunu düşünüyor muyum.sanmıyorum.aynen seninkinide öyle.seven adam ne yapar eder dönerdi.kendi dönmese bile bu çağrılarına tepkisiz kalamazdı.

bundan sonra kimsenin nazını çekcek durumda değilim sanırım :) haklısın onun nazını ben çektiğim içiin bu durumdayım. hiç alttan almayacam bu durumda. naz onun değil benim hakkım çok çokkkk haklısın canım bu konuda. ne hatalar etmişim meğer

canım evet gerççekten isteyen aslaizin vermez gitmene korkar gideceğinden korkar senikaybetmekten. aman diyorum ve bu cevap vermemelerin hakkını ödetecem ona hemde çin işkencesi olcak ona. öyle hemen geriye çekilmek yok. o gittim sanıcak ama hep gözünde olcam gülcem eğlencem takmayacam hayatıma devam etcem hergün günüm gün olcak işte o zaman o kahrolcak ben değil:) sen niye telini değiştiriyosun ki bırak o rahatsızsa o değişsin hiç kimse için hat değişemem:)

aynı durumları yaşadığım için söyledim..
bi erkek ark. vardı aayy ne nazlıydı anlatamam derdim kız gibi naz yapıyor,benim naz yapmam gerekirken o yapıyor,deli olurdum..
sonra anladım ki ona fırsat veren bendim..anladım ama çektiğim yanıma kar kaldı..
şuda var sen şimdi bizi tasvip ediyorsun ama mantığını kullanamayacaksın muhtemelen..
banada çok söylerlerdi.haklısın derdim gene peşinden koşmaya devam ederdim..
sanırım yaşayarak öğrenmen daha kolay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…