Çaresizim!

Sizi cok iyi anliyorum uzun bir süre,bu hislerde gayet olağan....Dedigim gibi tartisma konusunu bilmedigim icin yonlendirme yapamiyorum....Ancak tartisma sonrasi, iyi bir es ve babaysa tekrar döndüyse ne bekliyor sizce?sizin beklentiniz ne?Konuşmayi reddediyor,yokmuşsunuz gibi davraniyorsa,Evliligin kurtarilacak yanı yoksa kafasinda bitirdiyse ne yapilabilir?ve bunu hakli olan kisi olarak siz nasıl düzelteceginizi düşünüyorsunuz?Aile terapistine gitmeyi deneseniz ikna edemezmisiniz?Belki de gecici bir süreç biraz sabır istiyor bunlari actiginiz konudan yola cikarak soylemek zor cunku onu ve evliliginizi en iyi siz biliyorsunuz....

Sırf çocuklar yüzünden katlanıyorsanız yanlış yaparsınız.
Ben Türkiye de değilim çok sevdim peşinden dünyanın öbür ucuna geldim ilk cocuktan sonra anladım yeteri kadar tanımamışım benimle sadece evlenmek için evlenmiş.Sonra bir şekilde ben istemeden beni tekrar hamile bıraktı zaten ona kalsa bes çocuk yapardım.ve bizim problemler başladı tam bitti diyorum yine aynı değişmedi bu kez vazgeçtim ülkeme dönmeye karar verdim ama cıcuklarımı göstermez bidaha ne boşanıyor nede düzeliyor ben bu kararı verirsemde mutlu olmayacağım vermesemde inanın intihar bike aklıma geldi ama işte evlatlarım

Konu sevgisiz ilgisiz dediğim dedik halleri durum olarak iyiyiz zaten onu bu hale sokanda bı durum neyim eksik ona göre biz beraber bir tatile bile gidemiyoruz iş yerimiz var hep orada ama madem böyle bari kıymetini bil eline geçen parayı hop ailesine yollayıp duruyor inanın bilseniz bı dırımun ne kadar büyük bir problem olduğunu hak verirsiniz

Ailesine yardimci olurken evin gecimini müşküle sokuyor mu?Bunu yapan erkeklerin cogu takdir edilme egosuyla yapiyor....Sorunun kaynagina in,neyi ne hissettigi icin yapiyor....Çok mu rutine bindi hayat,degisik seyler icin sen plan yap....
Bunlari o küçuk beyinleriyle kendileri de düşünmek zorunda ama biz kadınlar kücük beyinlerle büyük düşündugumuz ve sürekli çözüm odakli düşünme misyonunu edindigimiz icin soyluyorum yoksa gemileri yıkmak bizim icin de zor degil aslinda....konuyu acma amacin cozum bulmak gemi yakmak olmadigi icin öneri sunuyorum.....Şiddet,psikolojik şiddet,kumar,aldatmak yoksa hep iyidir ya elimizdeki!:)

Ben aileme görmek için gittim ve bana çok komik bir rakam verdi boşver sen aileni görmeye gidiyorsun parayı ne yaoacaksın dedim kendi kendime.Gel sende gel bari 1 haftalığına olsada gel dedim sert çıktı iş var gelemem falan filan neyse kayınvalidemdeyim bunlar sürekli tlfda anne oğul anladım yine para yolluyor ve yemin olsun ihtiyaçlarıda yok hangi banka olduğunu bildiğim için parayı ben çekiyormuş gibi yapıp durumdan emin oldum yollamış üzüldüm ama birşey demedim ha benimlede ailesine para yolladı hediyeler saatler tlflar ama 1 hafta iş yerini kapatıp karısıyla gelemeyecek kadar çalışkan bir adam bu yaa neyse bende arayıp dişlerim için para istedim implant istiyordum.Bana bilmiyormusun durumu para yok falan dedi sustum ve döndüm 20 gün geçti bu arada beraber çalışıyoruz sürekli ailesi arıyor ne söz vermişse haberim yok güzelce sordum ne diye para istiyor kız kardeşim dedi neden dedim ne demek neden dedi azarladı.Sonra ben hafta içerisinde güzelce sorup öğrendim 35 bin lira istiyormuş ama borçmuş bende hangi borç ödedndide bu ödenecek deyince ipler koptu

Hala seviyor musunuz?
Maddi güvenceniz var mi?
Aileniz biliyor mu,arkanizda mi?

Sizde çalışiyor musunuz? Kendi kazanıp çalıştığı ise bosverin. Sizde sömürün onu .

Kavga ettiğimizden bu yana çalışmıyorum çünkü aynı işteyiz
Çalıştığınız zamanlar parayı kendinize saklayın.Dünyanın 1000 hali var gördüğünüz gibi. Zaten senin kazandığında hakkı yok. Senin de onunkinekarışma hakkın yok tabi.Sizin ihtiyaçlarınızı ihmal etmediği sürece .

Iste kendime bu yuzden kiziyorum insan bu kadar salakca guvenemmeli kimseye bu esi bile olsa banka sadece o oldu ben sadece calistim burada cocuk parasi aliyoruz o resmi para diye hep devlet islerinde onu kullandi kara parasinida ailesine yolladi bes kurus insan bir yere koymazmi koymadim

Bu arada parada gitti yolladi kardesine hem cocuklarimin rizkini yediler hemde huzurumu
Bunlara istinaden birde triplerde öyle mi?
Şimdi o kadar tanıdık ki bu sömürü kelin ilacı olsa kendi başına sürermis diyecegim...
Ben cözümu bulamadim ama bu tip erkeklerin eninde sonunda degisecegini soyluyorlar :)ne acı ....
Aileme elimden geleni yaparim ama esimede...yani adil olmak bu kadar zor...Haklısınız ne olursa olsun haksızmış gibi davranmayın....

Bundan sonrasına bakın kendinizi kahretmeyin. Onun size verdiği kadar değer verin. 10 kilo nedir? İyi bişey tabi de :)
Bundan sonraki maçlara bakacaz hadi ben kaçtım :) kendini saliverme Allah sağılık versin. O da bir fani kilo vermeye değmez

Zaten hep ben yaptım bunu hem suçlu hem güçlü o küstü ben sokuldum ve bunu o kadar güzel kullandıki bu sefer gururum izin vermiyor

Bahsettiğim sokulmak değil canım.Konuşmak.Barışmak için adım at demiyorum,sorunları çözmek için at.Anlamıyorsa defalarca konuş.Bıktırana yıldırana kafasına girene kadar konuş.Sonra sokulma evresine geçersin duruma göre:)

Konustum nuh deyip peygamber demeyenlerden biraz daha konusunca evden gitti ben buyum degismem benim param istedigimi yaparim diyor insan kendi rizkina beddua edermi Allah is yerimizi tepe takla etsin diyesim geliyor o zaman anlar belki

Simdi ayrilsam ailesinin ekmegine yag surucem bir gidiyorsa on gidecek

Tesekkurler sizede Allah saglik huzur versin huzur en onemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…