EvetKavga sebebiniz cok mu ciddi bir konuydu?
evetKavga sebebiniz cok mu ciddi bir konuydu?
Ciddi bir mesele ise tavrınızda net olun. Bu evlilik bitmesin diyorsanız da oturun konuşun. Belli ki boşanmaya cesaretiniz yok. Ayrıca paraları saklıyor dediniz, çocukların ihtiyacı nasıl karşılanıyor peki?Evet
evet
Ailesi yüzünden ama durum daha karışıkNeden kavga ettiniz sebeb neydi ?
Eğer ciddi hataları olan ve sizi tüketen biriyse zaten affetmeyin, totosunu kaldırmayın.
İnanki durdum ama dedimya çaresizlik insanı her hale getiriyorTartisma konusuna gore yorum yapilabilir ancak...Fakat cok ciddi bir tartisma ve haklilik payim oldukca fazlaysa aglamak yerine dik durmayi tercih ederim...
Zaten onları bana koz kullanıyor ihtiyaçlarını alıyor ahhh çocuklarm olmasa o benim gölgemi bile göremezde işte...Ciddi bir mesele ise tavrınızda net olun. Bu evlilik bitmesin diyorsanız da oturun konuşun. Belli ki boşanmaya cesaretiniz yok. Ayrıca paraları saklıyor dediniz, çocukların ihtiyacı nasıl karşılanıyor peki?
Onlara elimden gelenin fazlasıyla hissettirmemeye çalışıyorum zaten okula gidiyorlar gelince de bir şekilde hallediyorumE ama bosanmayi düşünmüyormuşsunuz. O zaman en azindan affetmis gorunmekten baska careniz mi var? Biraz daha zaman tanıyın kendinize. Birkac haftaya içiniz sogur belki. Bosanmayacaksaniz duzeltmek zorundasınız ama. 2 tane de cocugunuz varmis, siz boyleyseniz onlarin psikolojisini düşünemiyorum.
Haklısınız bitirmem lazım sizce öylemi ?Bazi tartismalar dönüm noktasidir ve iliskiye evrim gecirtebilir fakat bu durumun olusabilmesi kararlilik ve özguvenden gecer....Cocuklariniza ragmen dik durun,cocuklari sadece anne düşünmemeli!
Boyle bir mana da soylemedim bunun vebali ağırdir sadece hakliliginizi savunun,aglamayin yalvarmayin,cocuklara mahkum bir evlilik yürümez....Sevgi,saygi ,kisilik bunları ölçup tartın!cocuklar sizin icin karar asamasinda iseniz caydirici olmasin,oncelik KENDINIZ olsun....Bunu farkettigi anda hersey yoluna girer İnsallah....Haklısınız bitirmem lazım sizce öylemi ?
Sırf çocuklar yüzünden katlanıyorsanız yanlış yaparsınız.Zaten onları bana koz kullanıyor ihtiyaçlarını alıyor ahhh çocuklarm olmasa o benim gölgemi bile göremezde işte...
O benim ağladığımı görmüyor.Birbirimizi görmüyoruz nerdeyse ne bir adım nebir pişmanlık ona göre eve dönmek zaten bir adım ne zoruma gidiyor biliyormusunuz değmeyen birine verdiğim yıllarım güvenim emeğim ve bunların hiç kıymetinin olmamasıBoyle bir mana da soylemedim bunun vebali ağırdir sadece hakliliginizi savunun,aglamayin yalvarmayin,cocuklara mahkum bir evlilik yürümez....Sevgi,saygi ,kisilik bunları ölçup tartın!cocuklar sizin icin karar asamasinda iseniz caydirici olmasin,oncelik KENDINIZ olsun....Bunu farkettigi anda hersey yoluna girer İnsallah....
Totosunu yıllarca zaten kaldırdım daha ne kadar kalkabilirkiNeden kavga ettiniz sebeb neydi ?
Eğer ciddi hataları olan ve sizi tüketen biriyse zaten affetmeyin, totosunu kaldırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?