Çaresizim!

Pamella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
144
24
48
Kızlar merhabalar.Lütfen bana bir yol gösterin.11 senelik evliyim.Arasıra çok tartışmamız oldu ama bu defa durum vahim.Eşimle 40 gün önce kavga ettik ve çok sinirlendim ve ona evden gitmesini söyledim.Çünkü ben gidemezdim.İki kızım var nereye kime gidebilirimki.Ailem yanımda değil daha doğrusu aynı yerde değiller.Neyse gitti 1 hafta ne ses ne seda bir hafta sonra eşyalarını almaya geldi.Konuşmayı denedim ağladım sızlandım ne yaptıysam iletişim kuramadım.Dediğim dedik ben buyum işine geliyorsa dedi bende kabul edemeyeceğimi söyledim ve gitti 1 ay sonra uzun olaylar sonunda geldi şimdi evde 1 hafta oldu ama ayrı odalardayız konuşmuyoruz bana düşman kesilmiş öyleki paralarını saklayıp eve geliyor ben almayayım yada görmeyeyim diye yaa anlatmakla bitiremem boşanmak istedim olmadı cesarette edemedim ama nerdeyse 2 aydır düşman gibiyiz çok kırgınım paramparça yım 10 kilo verdim onun umrunda bile değilim sizce ne yapayım?Tüm fedakarlığım yıllarım emeğim öylesine bir nankörlük gördüki ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Evet affedecegime biraz inansam üstünde durmam ama edemiyorum

Neden kavga ettiniz sebeb neydi ?
Eğer ciddi hataları olan ve sizi tüketen biriyse zaten affetmeyin, totosunu kaldırmayın.

Ciddi bir mesele ise tavrınızda net olun. Bu evlilik bitmesin diyorsanız da oturun konuşun. Belli ki boşanmaya cesaretiniz yok. Ayrıca paraları saklıyor dediniz, çocukların ihtiyacı nasıl karşılanıyor peki?

Tartisma konusuna gore yorum yapilabilir ancak...Fakat cok ciddi bir tartisma ve haklilik payim oldukca fazlaysa aglamak yerine dik durmayi tercih ederim...

Ama bu durum beni bitirdi alt üst oldum sabır mı etsem git gelme mi desem inanın kafayı yedim uyuyamıyorum ben başka bir saat dilimindeyim gece 1 burada uyuyamıyorum ve erkenden kalkmam lazım ama adamın umrunda değil uyuyor

Zaten onları bana koz kullanıyor ihtiyaçlarını alıyor ahhh çocuklarm olmasa o benim gölgemi bile göremezde işte...

E ama bosanmayi düşünmüyormuşsunuz. O zaman en azindan affetmis gorunmekten baska careniz mi var? Biraz daha zaman tanıyın kendinize. Birkac haftaya içiniz sogur belki. Bosanmayacaksaniz duzeltmek zorundasınız ama. 2 tane de cocugunuz varmis, siz boyleyseniz onlarin psikolojisini düşünemiyorum.

Bazi tartismalar dönüm noktasidir ve iliskiye evrim gecirtebilir fakat bu durumun olusabilmesi kararlilik ve özguvenden gecer....Cocuklariniza ragmen dik durun,cocuklari sadece anne düşünmemeli!

Onlara elimden gelenin fazlasıyla hissettirmemeye çalışıyorum zaten okula gidiyorlar gelince de bir şekilde hallediyorum

Bazi tartismalar dönüm noktasidir ve iliskiye evrim gecirtebilir fakat bu durumun olusabilmesi kararlilik ve özguvenden gecer....Cocuklariniza ragmen dik durun,cocuklari sadece anne düşünmemeli!
Haklısınız bitirmem lazım sizce öylemi ?

Haklısınız bitirmem lazım sizce öylemi ?
Boyle bir mana da soylemedim bunun vebali ağırdir sadece hakliliginizi savunun,aglamayin yalvarmayin,cocuklara mahkum bir evlilik yürümez....Sevgi,saygi ,kisilik bunları ölçup tartın!cocuklar sizin icin karar asamasinda iseniz caydirici olmasin,oncelik KENDINIZ olsun....Bunu farkettigi anda hersey yoluna girer İnsallah....

O benim ağladığımı görmüyor.Birbirimizi görmüyoruz nerdeyse ne bir adım nebir pişmanlık ona göre eve dönmek zaten bir adım ne zoruma gidiyor biliyormusunuz değmeyen birine verdiğim yıllarım güvenim emeğim ve bunların hiç kıymetinin olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…