Çaresizim

Siz zeka geriliğine neyin sebep olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz o zaman
Aynen sebep ortadan kaldırılıp tedavi edilebilecek birşey mi? İlaçla ameliyatla eğitimle geçer mi? Yada diğer hastalıklarda ortalama bir gelecek vardır. Eğitilebilir meslek sahibi olur ömürleri şu kadardır vb. Ama bizi anlık yaşıyoruz herşeyi. Tüm dünyamız o oldu. Ev ve iş dışında hiç hayatımız yok. Birinci derece akrabalar dışında kimseye gidemiyoruz. Gitmiyoruz

Konu hakkında hiçbir bilgim yok, Rabbim yardımcın olsun şifasını göndersin inşallah demek için geldim. Çok geçmiş olsun

Allah acil şifalar versin yavrunuza. Kalbinize gönlünüze ferahlık versin. Her aklıma geldiğinizde dua edicem yavrunuz ve sizin için.

Allah sifa versin, doktor takibini birakmadan alternatif tip yontemlerine (reiki, bioenerji vs) basvurmanizi oneririm. Belki tamamen sifalanir, belki durumu hafifler biraz daha normale yaklasir. En azindan bu yontemi de denemis olursunuz. Lütfen ihmal etmeyin bir arastirin. Kolayliklar ve acil sifalar diliyorum.

İnş ilgi çekmek içindir ananem 20 senedir alzaymır dı ölmeden 6,7 ay önce bu hareketi yapmaya başladı bilmiyorum çok kötü oldum ya her kapıyı çalın baktırın
Evde sağlık hizmetlerini duydunuz mu? Ben onda çalışıyorum. Her türlüsünü görüyorum. Her alz. da bende böyle olursam çocuğuma kim bakacak diyorum. Her engellide oğlum da gelecekte böyle mi olacak diyorum.

Aynen sebep ortadan kaldırılıp tedavi edilebilecek birşey mi? İlaçla ameliyatla eğitimle geçer mi? Yada diğer hastalıklarda ortalama bir gelecek vardır. Eğitilebilir meslek sahibi olur ömürleri şu kadardır vb. Ama bizi anlık yaşıyoruz herşeyi. Tüm dünyamız o oldu. Ev ve iş dışında hiç hayatımız yok. Birinci derece akrabalar dışında kimseye gidemiyoruz. Gitmiyoruz
Peki emsal teşkil eden vakalar olmuş mu hiç? Zeka geriliği olupta tedavi edilen mesela ne diyor doktorlar?

Allah acil şifalar versin yavrunuza. Kalbinize gönlünüze ferahlık versin. Her aklıma geldiğinizde dua edicem yavrunuz ve sizin için.
Allah razı olsun. Yer gök dua üstüne dedik bizde rabbim bizi asilerden etmesin. O benim cennet kapım dünya sınavım

Peki emsal teşkil eden vakalar olmuş mu hiç? Zeka geriliği olupta tedavi edilen mesela ne diyor doktorlar?
Beyni geliştirici takviyeler kullanıyoruz şimdi biri almanyadan biri rusyadan. Otizm dediler başka dr lara götürdüm net olarak değil dediler.

Bilmiyorum engelinden mi yoksa ilgi çekmek mi istiyor. Umarım sadece ilgi içindir gelecekte bırakır

Allah yardımcınız olsun tez elden şifa versin inşallah. Oğlum nöbet geçirdi 5 gün nöroloji servisinde yattı. Oradaki bir çocuk da böyleydi. Annesi dakika oturamıyordu ona bakarken biz yoruluyorduk .yavrucak ellerini ısırıyordu sürekli , artık ısıra ısıra bazı bölgeler tahriş olmuştu bazı yerleri kabuk bağlamıştı. Annesinin de bazı rahatsızlıkları vardı eşi de ilgisiz anlayışsız biriydi ama evladı için asla durmuyor yılmıyordu. Biliyorum çok zor Allah bir yerden tutunma şansı verir inşallah size de . İnşallah zamanla yaşıtlarını yakalama şansı olur siz de bu süreçte umudunuzu kesmeyin kendinizi salmayın gerekirse profesyonel yardım alın ama asla pes etmeyin.
Edit: bu arada o çocuğa da otizm tanısı koymuşlar.

Evde sağlık hizmetlerini duydunuz mu? Ben onda çalışıyorum. Her türlüsünü görüyorum. Her alz. da bende böyle olursam çocuğuma kim bakacak diyorum. Her engellide oğlum da gelecekte böyle mi olacak diyorum.

Sizin çocuğunuz gibi değil çok daha iyi ama engelli bi abim var. Annem hep onu düşünür ben ondan önce ölürsem diye hep onu düşünür hep kokusu o. Rabbim yardımcınız olsun.

Konu hakkında hiçbir bilgim yok, Rabbim yardımcın olsun şifasını göndersin inşallah demek için geldim. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Hiç yargılamadan seni dinleyen insanlara ihtiyaç duyuyorsun. O yüzden yazdım bende

2014 Nisan dogumlu cocugum var .Sizi okurken icim cız etti.Allah yardımciniz olsun.Yazin açılin,içinize atmayin.Lütfen nasil iyi hissedecekseniz, onu yapın.

Hiç birşey yok. Akrabalık yok aynı şehirden bile değiliz. Gebelik süreci normal. Sezeryan normal. Doğum sonrası 9 ay aralıksız anne sütü.

canımsınız ya.
allah insanı nelere dua ettiriyor işte gerçekten sınav imtihan , net tanısı konsun razıyım diyosunuz.
allah yardımcınız olsun denecek şey yok.

Hayır duymadım ama içimden bir his iyileşir diyor inş

canımsınız ya.
allah insanı nelere dua ettiriyor işte gerçekten sınav imtihan , net tanısı konsun razıyım diyosunuz.
allah yardımcınız olsun denecek şey yok.
Önümü görürüm. Standart durumun bir adım ötesine geçmeye çalışırım. Şu anda çabalıyorum ama yeterli mi eksikmi. Eşimle sürekli kendimizi sorguluyoruz. Bu hastalıkta bu aşamada şunlar olur dense bizde yerimizi biliriz. Şimdi ısırma huyu başladı. Birçok çocukta olur. Ama biz hep engeline takılıyoruz. Ama o çocuk doğasında var

Ne desem nereden girsem konuya bilemiyorum. Öyle yorgunum ki. Gücüm ancak göz yaşlarıma yetiyor. 2014 yılının haziran ayında planlı bir sezeryanla 2 doğumumu yaptım. Kilolu sorunsuz bir bebek dünya ya getirdim. Ağlaması emmesi herşeyi normal. Ama 3 aylık olmasına rağmen başını tutamadı. Kilolu olduğu için oldu dediler önümüzü kestiler. 8–9 aylık oldu destekli dahi oturamadı. Kapı kapı gezdim hipotonik bebek dediler. Ftr özel eğitim. Hepsini yaptırdık. Hala özel eğitim alıyor. Nörolojik hiçbirşey yok. Genetik hiçbirşey yok. Hiçbir net tanısı yok. Deneme yanılma birçok takviye kullandık. Şimdi tek sorun konuşamıyor. Yürüyor koşuyor. Zeka yaşı 21 aylık. Beden yaşı neredeyse 6 yaşında.
Yazinizi bastan aldim.su an kac aylik bebeginiz

Back
X