- 4 Eylül 2011
- 19.478
- 69.630
- 798
Şuan 5.5 yaşındaYazinizi bastan aldim.su an kac aylik bebeginiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 5.5 yaşındaYazinizi bastan aldim.su an kac aylik bebeginiz
Cok uzuldum gercekten .... Allah yar ve yardmcnz olsun sizin de cocugunuzun daHala bezden kurtulamadık. Taş toprak ne eline geçse yiyor. Aklınıza geleni biliyorum kansızlık değil. Bezinin içindekiler de dahil buna. Son 1 yıldır yediklerini kulaklarına doldurmaya başladı. Bugün temizlerken kaynattım. Ellerim titriyor.
Geçimsiz eş olsa boşarsın arkadaş olsa bırakırsın. Evlat işte atılmıyor satılmıyor. Hergünü bana ne olacak ona ne olacak la geçiriyorum. Acı çekeni görmek başka acı çekmek başka
Merhaba su an bence supersiniz.bebeginiz simdi kCinci ayda acabaHiç birşey yok. Akrabalık yok aynı şehirden bile değiliz. Gebelik süreci normal. Sezeryan normal. Doğum sonrası 9 ay aralıksız anne sütü.
Gaps diyeti varmış onu araştırıcam.kitabı temin edip uygun bir yöntem belirleyeceğiz hocalarıylaAllah sifa versin, doktor takibini birakmadan alternatif tip yontemlerine (reiki, bioenerji vs) basvurmanizi oneririm. Belki tamamen sifalanir, belki durumu hafifler biraz daha normale yaklasir. En azindan bu yontemi de denemis olursunuz. Lütfen ihmal etmeyin bir arastirin. Kolayliklar ve acil sifalar diliyorum.
Amin allah razı olsunCok uzuldum gercekten .... Allah yar ve yardmcnz olsun sizin de cocugunuzun da![]()
5.5 yaşındaMerhaba su an bence supersiniz.bebeginiz simdi kCinci ayda acaba
2 yaş çocuğunun yaptığı birçok şeyi yapabiliyor. İşaret diliyle isteklerini anlatıyor. Anlatamadığı zamanlar ağlama krizleri. Kendine zarar verecek şeyleri ayırt edemiyor.Pardon neler yapabiliyor
Çalıştığım için ve kabullenemeyişten bazı adımları atamıyoruzMaalesef nörolojik pek çok konuda kesin tanı konulamiyor..
Alternatif yöntemler duyuyorum, ata binme terapisi yüzme terapisi falan bir arastirsaniz..
Rabbim güç kuvvet versin size, evladınızi da şifa
Ne gibi meselaAnladim sanirim.devletin yetkili kurumlariyla iletisime gecmenizi oneririm.
Allah razı olsun. Öyle teselli bulmaya çalışıyorumAllah yardımcınız olsun aklıma geldikçe dua edicem size inşallah hızla gelişme gösterir yavrunuz ,o sizin meleginiz siz de onun![]()
Çok teşekkür ederim aminAllah yardımcın olsun. Canım benim. Sınavın pek zormuş. Mucizeler kapını çalsın. Dualarım seninle
Sağolun teşekkür ederimAllah acil şifalar versin. Sabir versin. Sizin için dua edeceğim![]()