Benim oğlum da 2013 doğumlu 4 aylıkken boynunu tutmadığını fark ettik ama Dr 5 ay oyaladı tutar diye.5. ay da mr çekildi tüp tüp kanlar alındı.hastanede bir yaşlı teyze gördük kızım git koyun boynu ye 3 gün baska bişey yeme, bebeğin de sade anne süt alsın dedi .inanmadım ama çare işte tmm dedim 3.gun tutacak dedi .eşimle yaptık ilk 2 gün tutmadı umudumuz gitti .3. sabahı oğlum ağladı uyandı emmek istedi.o an bu spor olsun diye denedim kollarından tutup.sok oldum oğlum gerçekten kafasını kaldırdı hamur gibi akiyodu oysa bir gün önce bile kafasını elimle tutarak kucakliyodum.cok mutlu olduk eşimi aradım çığlıkla ağladım evet oturma isinide 10. Ayda tamamladı ama şükür yaşında yürüdü.kan sonuçları çıkmadan şifasını verdi rabbim hastane gittiğimde nörolojik bulgu yoktu herşey temiz dedi Dr beklicez dedi ve ekledi yapacak bişey yok bu şekil devam eder boyun tutmaz dedi sonrada ve ben dayanamadım boynu tutuyor artık dedim inanmadı nasıl dedi anlattım yine de tesadüf dedi çıktık .belkide tesaduf belki şifa çocuğum şuan 2. Sınıfa gidiyor çok zeki masallah erken başlattılar.ama o 5 aylık dönemi düşününce hiçbir şekilde ayını takip etmiyodu hareketleri, öyle bakıyordu rabbim vesile etti şifa verdi belkide.insallah sizinde yavrunuz şifa bulur.inssllah bir anda iyileşir evladınız.