Aynen sebep ortadan kaldırılıp tedavi edilebilecek birşey mi? İlaçla ameliyatla eğitimle geçer mi? Yada diğer hastalıklarda ortalama bir gelecek vardır. Eğitilebilir meslek sahibi olur ömürleri şu kadardır vb. Ama bizi anlık yaşıyoruz herşeyi. Tüm dünyamız o oldu. Ev ve iş dışında hiç hayatımız yok. Birinci derece akrabalar dışında kimseye gidemiyoruz. GitmiyoruzSiz zeka geriliğine neyin sebep olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz o zaman
Evde sağlık hizmetlerini duydunuz mu? Ben onda çalışıyorum. Her türlüsünü görüyorum. Her alz. da bende böyle olursam çocuğuma kim bakacak diyorum. Her engellide oğlum da gelecekte böyle mi olacak diyorum.İnş ilgi çekmek içindir ananem 20 senedir alzaymır dı ölmeden 6,7 ay önce bu hareketi yapmaya başladı bilmiyorum çok kötü oldum ya her kapıyı çalın baktırın
Peki emsal teşkil eden vakalar olmuş mu hiç? Zeka geriliği olupta tedavi edilen mesela ne diyor doktorlar?Aynen sebep ortadan kaldırılıp tedavi edilebilecek birşey mi? İlaçla ameliyatla eğitimle geçer mi? Yada diğer hastalıklarda ortalama bir gelecek vardır. Eğitilebilir meslek sahibi olur ömürleri şu kadardır vb. Ama bizi anlık yaşıyoruz herşeyi. Tüm dünyamız o oldu. Ev ve iş dışında hiç hayatımız yok. Birinci derece akrabalar dışında kimseye gidemiyoruz. Gitmiyoruz
Allah razı olsun. Yer gök dua üstüne dedik bizde rabbim bizi asilerden etmesin. O benim cennet kapım dünya sınavımAllah acil şifalar versin yavrunuza. Kalbinize gönlünüze ferahlık versin. Her aklıma geldiğinizde dua edicem yavrunuz ve sizin için.
Beyni geliştirici takviyeler kullanıyoruz şimdi biri almanyadan biri rusyadan. Otizm dediler başka dr lara götürdüm net olarak değil dediler.Peki emsal teşkil eden vakalar olmuş mu hiç? Zeka geriliği olupta tedavi edilen mesela ne diyor doktorlar?
Bilmiyorum engelinden mi yoksa ilgi çekmek mi istiyor. Umarım sadece ilgi içindir gelecekte bırakır
Evde sağlık hizmetlerini duydunuz mu? Ben onda çalışıyorum. Her türlüsünü görüyorum. Her alz. da bende böyle olursam çocuğuma kim bakacak diyorum. Her engellide oğlum da gelecekte böyle mi olacak diyorum.
Teşekkür ederim. Hiç yargılamadan seni dinleyen insanlara ihtiyaç duyuyorsun. O yüzden yazdım bendeKonu hakkında hiçbir bilgim yok, Rabbim yardımcın olsun şifasını göndersin inşallah demek için geldim. Çok geçmiş olsun
Rabbim annenize de ferahlık versin.Sizin çocuğunuz gibi değil çok daha iyi ama engelli bi abim var. Annem hep onu düşünür ben ondan önce ölürsem diye hep onu düşünür hep kokusu o. Rabbim yardımcınız olsun.
Hiç birşey yok. Akrabalık yok aynı şehirden bile değiliz. Gebelik süreci normal. Sezeryan normal. Doğum sonrası 9 ay aralıksız anne sütü.Merhaba akraba evliligi mevcut mu
Hiç birşey yok. Akrabalık yok aynı şehirden bile değiliz. Gebelik süreci normal. Sezeryan normal. Doğum sonrası 9 ay aralıksız anne sütü.
Teşekkür ederim2014 Nisan dogumlu cocugum var .Sizi okurken icim cız etti.Allah yardımciniz olsun.Yazin açılin,içinize atmayin.Lütfen nasil iyi hissedecekseniz, onu yapın.
Önümü görürüm. Standart durumun bir adım ötesine geçmeye çalışırım. Şu anda çabalıyorum ama yeterli mi eksikmi. Eşimle sürekli kendimizi sorguluyoruz. Bu hastalıkta bu aşamada şunlar olur dense bizde yerimizi biliriz. Şimdi ısırma huyu başladı. Birçok çocukta olur. Ama biz hep engeline takılıyoruz. Ama o çocuk doğasında varcanımsınız ya.
allah insanı nelere dua ettiriyor işte gerçekten sınav imtihan , net tanısı konsun razıyım diyosunuz.
allah yardımcınız olsun denecek şey yok.
Yazinizi bastan aldim.su an kac aylik bebeginizNe desem nereden girsem konuya bilemiyorum. Öyle yorgunum ki. Gücüm ancak göz yaşlarıma yetiyor. 2014 yılının haziran ayında planlı bir sezeryanla 2 doğumumu yaptım. Kilolu sorunsuz bir bebek dünya ya getirdim. Ağlaması emmesi herşeyi normal. Ama 3 aylık olmasına rağmen başını tutamadı. Kilolu olduğu için oldu dediler önümüzü kestiler. 8–9 aylık oldu destekli dahi oturamadı. Kapı kapı gezdim hipotonik bebek dediler. Ftr özel eğitim. Hepsini yaptırdık. Hala özel eğitim alıyor. Nörolojik hiçbirşey yok. Genetik hiçbirşey yok. Hiçbir net tanısı yok. Deneme yanılma birçok takviye kullandık. Şimdi tek sorun konuşamıyor. Yürüyor koşuyor. Zeka yaşı 21 aylık. Beden yaşı neredeyse 6 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?