Çaresizim

Bende bi saplıkçıyım. Çocuğun ilk belirtilerinde sağlıkçı yönümü geride bırakıp annelik duygularıma sarıldım. Abartıyorum dedim. Keşkeler öyle çokki.
Aidin salihi duydunuz mu benzer beslenme şekli var. Aklım başımda bir yetişkin olarak kendim bile yapamadım. O çocuğa nasıl yaptırırım bilmiyorum. Zaten kesinliği şüphesiymiş.
Bi tek benim kabullenmem yetmiyor ki. Çocuktan çok eşim yoruyor beni. Çok bi yere gitmeyiz. Gittiğimiz zaman o yapamaz o bilemez o anlamazlar uçuşuyor.
Dönem dönem bende dalgalanıyorum haliyle.
Son zamanlarda bağıran anne olmaktan öteye gidemiyorum. Her iki çocuk için de. İşe başlayacak olmanın stresi ayrı.
Wc eğitiminde bir arpa boyu yol kat edemedim. Benim başarısızlığım onun geri kalması ne yazıkki 😢
Eşinize kizdim biraz . Insanlardan cekindiği içinmi dişari pek gitmek istemiyor?
Oğlunuz belki coğu şseyi yapamaz fakat imkan vermezseniz hiç bir zaman yapamiyicak.
Illeride sonra daha büyük sorunlar cikar sonra ,kalabaliktan korkar ve bir ortama bir daha giremezsiniz.
Oğlunuz size sariliyormu ve konuşma terapisi aliyormusunuz?
size bir film tavsiye etmek istiyorum
Uğur Yücelin "benim dünyam " ,
bazen eğitmek zor hatta aci bili olabilir ,çocuklarimizi iyiliği için bazen çok sert davranmak ve ortorite olmak gerek .
ben terapist değil ama bir uzmana danişin

Eşinize kizdim biraz . Insanlardan cekindiği içinmi dişari pek gitmek istemiyor?
Oğlunuz belki coğu şseyi yapamaz fakat imkan vermezseniz hiç bir zaman yapamiyicak.
Illeride sonra daha büyük sorunlar cikar sonra ,kalabaliktan korkar ve bir ortama bir daha giremezsiniz.
Oğlunuz size sariliyormu ve konuşma terapisi aliyormusunuz?
size bir film tavsiye etmek istiyorum
Uğur Yücelin "benim dünyam " ,
bazen eğitmek zor hatta aci bili olabilir ,çocuklarimizi iyiliği için bazen çok sert davranmak ve ortorite olmak gerek .
ben terapist değil ama bir uzmana danişin
Danışıyorum. Ama beni dinlemiyor. Nörolojiye gittiğim her doktordan memnunum. Beni anladı aradı. İnceledi. Eksiyi artıyı söyledi.
İlk çocuk psk. Beni dinledi ama sorunumla alakasız bir yöne saptı bide azarladı
2. Dinlemedi. Şu ilaçları kullanın dedi gönderdi.
3. İlk görüşte kan kaya bağlamadı otistik dedi
4. Ünv hastanesiydi hoca değerlendirecek dediler. Hoca kimse bilmiyorum bile.
Kendim dr â gittim. İlaç başladım. Biz bu tür çocuklara tembel çocuk diyoruz 18–20 yaşa kadar geriden gelecek. Sonrada sokaktaki sıradan biri olacak. Az bı kısmı ünv olur dedi.

Arkadasin çocuğu ayni sizin çocuğunuz gibi şikayetleri var otizim ilaç kullanıyor olduğu gibi kabullenip geliştirmek için çaba harcayın Allah yardımcınız olsun

Kesin çözüm değil ama ketojenik beslenmeyi denediniz mi? Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.

Kesin çözüm değil ama ketojenik beslenmeyi denediniz mi? Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.
Denemedim. Çalışan anne olunca tek elden büyüyen bir çocuk değil. Kreş var babanne var baba var. Bakıcı kapısı çok

Denemedim. Çalışan anne olunca tek elden büyüyen bir çocuk değil. Kreş var babanne var baba var. Bakıcı kapısı çok
Bu beslenme de protein ve doymamış yağlarla beslenme odaklı. İzmirde orkide diye bir çocuk nöroloğu var, ketojenik beslenme diye bakın tarifler var. Karbonhidrat vermiyorsunuz. Kısmen faydasını gören çok kişi var. Bir bakın isterseniz. Kim bakıyorsa onlara da öğretir ve ayrı hazırlarlar olmadı.

Bu beslenme de protein ve doymamış yağlarla beslenme odaklı. İzmirde orkide diye bir çocuk nöroloğu var, ketojenik beslenme diye bakın tarifler var. Karbonhidrat vermiyorsunuz. Kısmen faydasını gören çok kişi var. Bir bakın isterseniz. Kim bakıyorsa onlara da öğretir ve ayrı hazırlarlar olmadı.
İzmirde yakınlarım var. Şu durum düzelince değerlendiririm inşallah.
Aslında istanbulda bi dr var ona gitmek istiyorum ama hem durumlar. Hem randevu

Merhaba oncelikle bu zamanlari atlatip guzel gelismeler yasarsiniz insallah.ben otizmden suphe duymus bir anneyim bu konuyu cok okuyup arastirmistim ve cbd yagi diye bise okumustum otizm suphesi diye bi sayfa var oraya yazin bi anne kullaniyor ve bir cok belirti kayboldu yazdi bi arastirmanizi oneririm tabi doktora da sorun

Merhaba oncelikle bu zamanlari atlatip guzel gelismeler yasarsiniz insallah.ben otizmden suphe duymus bir anneyim bu konuyu cok okuyup arastirmistim ve cbd yagi diye bise okumustum otizm suphesi diye bi sayfa var oraya yazin bi anne kullaniyor ve bir cok belirti kayboldu yazdi bi arastirmanizi oneririm tabi doktora da sorun
Onu çocuk endokrin dr tavsiye ediyor. Bizim buradaki dr tanıdık ama hiç o dallara basmadı. Duydum inceledim. Bi dönem çocuğun elinden tutup tüm dr hacı hoca kapı kapı gezecektim. 3 kuruş kenara koymuştum. Sonra araba alınca ve şu hastalık sürecine girince gitti o duygum.
Hatta bi dr bana birine rukye okut dedi. Herkes rukye okuyamaz. Onuda sordum araştırdım yakın çevrede yok öyle biri

cbd yaği keslikle denenebilinir.Hiç yanetkisi yok hatta cok fazla psikolijik rahatsizliklarda iyi gelir ,rahatlatir ,sakinleştirir,vucutta iltihabli durumlar varsa iyileştirir,uykuya iyi gelir.
sağolun hatirlatiniz,konu sahibi denemeye değer ,mutlaka %10 alin ,sadece günde bir kac damla yetiyor.
birde bu yağ bildiğimiz ottan /marihhuana dan üretiliyor ama sakin korkmayin hic bağimli olunmuyor.
cbd extra edilmiştir ve arindirilmiştir.
internetten bulabilirsiniz ,güvenli yerler isvicre ve hollandadan sipariş verirseniz .

cbd yaği keslikle denenebilinir.Hiç yanetkisi yok hatta cok fazla psikolijik rahatsizliklarda iyi gelir ,rahatlatir ,sakinleştirir,vucutta iltihabli durumlar varsa iyileştirir,uykuya iyi gelir.
sağolun hatirlatiniz,konu sahibi denemeye değer ,mutlaka %10 alin ,sadece günde bir kac damla yetiyor.
birde bu yağ bildiğimiz ottan /marihhuana dan üretiliyor ama sakin korkmayin hic bağimli olunmuyor.
internetten bulabilirsiniz ,güvenli yerler isvicre ve hollandadan sipariş verirseniz .
Güvenli olduğunu nasıl bilcez
Şuan kullandığım takviyelerle etkileşime girer mi? Hem ağızdan hem iğne olarak takviye alıyor

Güvenli site olduğunu nasıl bilcem
Şuan kullandığım takviyelerle etkileşime girer mi? Hem ağızdan hem iğne olarak takviye alıyor

Çocuğunuzu bir çocuk/ergen psikiyatristi gördü mü?
Anladığım kadarıyla gelişimsel bir gerilik var oğlunuzda.
Ben de okul öncesi dönemdeki çocuklarla çalışıyorum.

Çocuğunuzu bir çocuk/ergen psikiyatristi gördü mü?
Anladığım kadarıyla gelişimsel bir gerilik var oğlunuzda.
Ben de okul öncesi dönemdeki çocuklarla çalışıyorum.
1 değil 4 farklı dr gördü
Hafif düzey zeka geriliği
Atipik otizm hiperaktivite

1 değil 4 farklı dr gördü
Hafif düzey zeka geriliği
Atipik otizm hiperaktivite
Bu durumda sebep aramak çok anlamlı değil, önemli olan sonuç/tanı,
otizmin sebepleri konusunda çok farklı görüşler var zaten.
Bir an önce durumu kabul edip özel eğitim aldırmalısınız çocuğunuza.
Büyük şehirlerden birindeyseniz eğitim ve destek için daha çok imkanınız var.

Güvenli site olduğunu nasıl bilcem
tr dekileribilmem ama isvicre ve hollanda bunda cok titiz ve cok güvenli ,sadece bilmediğim acaba posta yoluyla gönderiyorlarmi .
hic birsey ekileşme yok ,
hangi takviyeler kullaniyor oğlunuz?

www.hemplix.de -isvicrede üretiliyor

tr dekileribilmem ama isvicre ve hollanda bunda cok titiz ve cok güvenli ,sadece bilmediğim acaba posta yoluyla gönderiyorlarmi .
hic birsey ekileşme yok ,
hangi takviyeler kullaniyor oğlunuz?

www.hemplix.de -isvicrede üretiliyor
İlaç yada takviyeyi kargo yoluyla almak çok meşeggatli. Heleki şu dönemde. Bide o ilaç için hekim reçetesi isteniyor. Kafadan alamıyorsun. Orada takviye diye geçmesi burada aynı geçerliliği sağlamıyor. Rusyadan doktor reçetesiyle getirttiğim takviye 1 aydan uzun gümrükte kaldı. Geçiremedik. Geri iade olacaktı az daha. O zaman pandemi yoktu bide. Almanyadan bi takviye alıyorum. TanıdıKlar tatile gelirken alıp getiriyor. Gümrüğe takılmıyor. Yani hadi alayım demek işin en kolay yanı

İlaç yada takviyeyi kargo yoluyla almak çok meşeggatli. Heleki şu dönemde. Bide o ilaç için hekim reçetesi isteniyor. Kafadan alamıyorsun. Orada takviye diye geçmesi burada aynı geçerliliği sağlamıyor. Rusyadan doktor reçetesiyle getirttiğim takviye 1 aydan uzun gümrükte kaldı. Geçiremedik. Geri iade olacaktı az daha. O zaman pandemi yoktu bide. Almanyadan bi takviye alıyorum. TanıdıKlar tatile gelirken alıp getiriyor. Gümrüğe takılmıyor. Yani hadi alayım demek işin en kolay yanı
Konunuzu dağıtmak istemem ... Ben rehberlik öğretmeni olarak görev yapıyorum ve öğrencilerimizden zihinsel engel veya otizm tanısı almış çocuklar olabiliyor .Bu takviyelerin faydasını gordunuz mu ?

Back
X