çaresizim

yaşadıkları çok ağır şeyler. benim eşim de böyle. kötü bir şey yaşadığında yalnız kalmak ister. genelleme yapmak istemem ama erkeklerin çoğu böyle.biz kadınlar gibi konuşarak atamıyor içindeki hüzünlerini.

allah yardımcınız olsun her ikinizinde.

Annesini 99 depreminde henüz cocukken kaybetmis bir arkadasım var hala daha psikolojik destek alıyor.Kayınvalidemin kuzeni de 2 cocugunu kaybetmis 17 agustosta o da hala ilac kullanıyor ne yazik ki ağır izler bırakıyor insanda bence psikolojik destek almalı benim tanidıklarim 24 yıldır destek alıyorlar ihtiyac duydukca ki sadece 5 ay oldu hic kolay değil.Destek almadıkça daha da dibe batar

Ne gibi farklı değişik şeyler yapmaya başladı? Benimkinde de gördüm sorunca kızdı bağırdı çağırdı sanki ben suç işlemişim gibi hareketler etti. Bi iki kadına yazdığını gördüm naber nerden falan uygunsuz kendini gösteren bi chate naber yazmış falan ama devamı gelmemiş yazışmada.. yani acısı olan yas tutan iki ay sonra böyle mi yapar ? arkadaşına suçu atdı o yazmış onun sayfasından güya..
bi akrabamızla telefonda konuşunca işte eş dost ahbap saydılar ölenlerin en sonunda da kalanlar için onlar için de artık bu da hayatmi ölü bi hayat dedi bende dedim sende mi yani öylesin şuan ? Bana saçmalama yetim kalan çocuklar için diyorum ben büyüğüm çocuklarım var sorumluluğum var demişdi
bunu görmemiştim. ne yapmaya çalıştığını anlayamadım ben de şimdi

iyi geceler arkadaşlar,
bu saate yazmamım sebebi uyuyamam düşüne düşüne yine uykularım kaçması..
malesef deprem bizimde evimize ateş düşürdü kaynanam kayınbabamı kaybettim😞 eşim depremi hemen duydu telefon gelmesiyle hemen havalimanı ordan arabayla devam etmesi 2 gün nerdeyse sürdü yetişmesi ve ailesini kendisi buldu çıkardı.. herşeyi görmüş başkalarını da feci şekilde detayı anlatmaya gerek yok burda herkes biliyor zaten
Eşim o günden beri anlıyorum kendisini bende hala yas tutuyorum ama bizi yanında hiç istemiyor gibi artık hani üzülen insan ailesinden teselli görmek almak istemez mi? Herseferinde bizi annemlere yollamaya çalişşyor gidiyorum da dinlensin çocuk yoruyor diyorum ama heraman herzaman olması bana garip geliyor bu davranışı normal mi? benim bildiğim ailesine dört elle sarılır gezmek ister vakit geçirmek ister ama bizde tam tersi bizi itiyo yanlız kalmak istiyor herzaman kızıyor çocuğa her küçük bişeyde tahammülü kalmamış çocuğun bağırmasına vs. Hemen kızmaya bağırmaya yöneliyor .. Allahım sabır ver herkese 😞🥺
onun gördüklerini sen görsen belki sende hayattan herşeyden soğurdun yalnız kalmak isterdin lütfen maksimum anlayışlı ol zaman herşeyin ilacı

Acısına kayıplarına ve şuanki haline çok çok saygı duyuyorum yani ne yapsa yeridir gördüklerinden ötürü hiç kolay değil.

Ama başka kadınlara yazmasına inan hiç anlam veremedim biz depreme kayıplarına yorarken o belkide bunun arkasına ektra sığınıyor belkide sizden zaten soğumuştu şuandada ne olacaksa olsun moduna girip sizi aldatmaya meyilleniyor şartlar ne olursa olsun ben bunu kabul edemezdim herseyine anlayış gösterirdim ama bu kabul edilir bir durum değil bizi gönderip gönderip kadınlara yazması hiç hoş değil bir nevi aldatıyor hepsinde de aynı yalan ... Arkadaşım yapmış 😔

Ne gibi farklı değişik şeyler yapmaya başladı? Benimkinde de gördüm sorunca kızdı bağırdı çağırdı sanki ben suç işlemişim gibi hareketler etti. Bi iki kadına yazdığını gördüm naber nerden falan uygunsuz kendini gösteren bi chate naber yazmış falan ama devamı gelmemiş yazışmada.. yani acısı olan yas tutan iki ay sonra böyle mi yapar ? arkadaşına suçu atdı o yazmış onun sayfasından güya..
bi akrabamızla telefonda konuşunca işte eş dost ahbap saydılar ölenlerin en sonunda da kalanlar için onlar için de artık bu da hayatmi ölü bi hayat dedi bende dedim sende mi yani öylesin şuan ? Bana saçmalama yetim kalan çocuklar için diyorum ben büyüğüm çocuklarım var sorumluluğum var demişdi
Hayır asla böyle şeyler değil eşiniz biraz fırsat kollamış gibi , ben bir üst mesajda da söylemiştim çok ifşa olmayacak şekilde şöyle anlatayım mesela eskiden eşyalara değer anlam yüklemezdi yüklemeye başladı , perşembe günü onun için en uğursuz gündü araba kullanmazdı , kaza olan ilin adını duymak istemezdi, sokakta aynı araçtan görse gözleri dolardı gibi gibi sebebi ne olursa olsun şiddetvari ya da aldatma kabul edilme bence bu zaten vardı ama amaan ölümlü dünya diyip saldı gizleme gereği duymadı

Back
X