- 15 Ocak 2016
- 20
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi umudsuz_vaka
-
Hayatim cikmaza girdi. Yorgunum mutsuzum boyle giderse sagligimda elimden gidecek. esimle cok severek evlendim. Ama hic birsey hayal ettigim gibi olmadi. Esim bana cok kotu davraniyo beni anlamiyo. Kavgalarimiz cirkinlesti cocugumu etkilemeye basladi. Bosanmayi dusundum ama cocugum cok küçük ona bunu yasatamam. Boyle dewam ederse de ne olacak bilmiyorum. Bende masum değilim ama savundugum konularda da hakliyim. Esimin aileside esimin yaninda o da hatalarini gormuyo bu durum sanırım böyle devam edecek.
Çocuk neden yaptınız
Siz kararlarınızın sonucunu yaşıyorsunuz
Yazık o yavru neyi yaşıyor
Oturun ev ortamını düşünün taşının çocuğunuz için en doğrusu neyse onu yapmaya çalışın
Esim benimle ilgilenmiyor surekli asagiliyor hakaret ediyo bu yuzdende de en ufak seydende kavga ediyoruzTam olarak kavga nedenlerini yazsan eminim daha çok yardımcı olabiliriz
Cocugum supriz oldu isteyerek yapmadikÇocuk neden yaptınız
Siz kararlarınızın sonucunu yaşıyorsunuz
Yazık o yavru neyi yaşıyor
Oturun ev ortamını düşünün taşının çocuğunuz için en doğrusu neyse onu yapmaya çalışın
Esimle iletisim kopulugu cok fazla ben cok denedim konusmayi ama basaramadikkavgalarimiz cirkinlesti, cocugum etkilenmeye basladi demisin
cocuguna neyi yasatamasin?!
her cocuk huzurlu bi ortamda yetismeyi hak etmiomu
insallah düzelir esinizle araniz hic bir yuva kolay kurulmuyo kolayda yikilmasin ama cocugum kücük felan bunlarda doru seyler degil bence
cocuga huzurlu bir ortam lazim ...
Hayatim cikmaza girdi. Yorgunum mutsuzum boyle giderse sagligimda elimden gidecek. esimle cok severek evlendim. Ama hic birsey hayal ettigim gibi olmadi. Esim bana cok kotu davraniyo beni anlamiyo. Kavgalarimiz cirkinlesti cocugumu etkilemeye basladi. Bosanmayi dusundum ama cocugum cok küçük ona bunu yasatamam. Boyle dewam ederse de ne olacak bilmiyorum. Bende masum değilim ama savundugum konularda da hakliyim. Esimin aileside esimin yaninda o da hatalarini gormuyo bu durum sanırım böyle devam edecek.
Evet onlarinda payi cunku kotu olan bnmKavgaların nedeni nedir ? Belli ki eşinizin ailesi de destekçisi olmuş.
Esimle iletisim kopulugu cok fazla ben cok denedim konusmayi ama basaramadik
Bu iki cümleniz birbiriyle çelişiyorQUOTE]
Bosanmak istemiyorum ama kavgalardan oglumda etkileniyo simdi kendim psikolojik destek alacam birde oyle deneyecem
Evet onlarinda payi cunku kotu olan bnm
Isin garip tarafi da 1.5 yil sevgililik donemimiz oldu ama esim boyle degildi askere gidip geldikten sonra cok farkli bir insan olduEvlenmeden önce nasıl tanıyamadınız bir de severek evlendiniz?
3 yil olmak uzerekac senelik evlisin?
Tsk ederim insallah Rabbim herkesin gonlune göre versinSabırlı olun demek istiyorum ama .. İnşallah evliliğiniz huzur bulsun.
Şu 3. şahıslar defolsun hayatınızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?