- Konu Sahibi umudsuz_vaka
-
Ama benimm aileme gore biraz daha zaman gerkliymiskavgalarınız çocuğunu etkilemeye başladıysa mutsuz bir aile ortamı varsa evli kalmanın bir anlamı yok bence..
Ilk gece vakasiNasıl oluyor anlamam. süpriz bebek hep iyi gitmeyen evliliklerde oluyor.
Ya işte bu yüzden ilk gece yemekten döndük eşim e daha kapıdan kucağına alınca dedim korunma şeysi aldınmı diye. Yok dedi. Sonra bıraktı beni yere gece damatlıklarla koşa koşa benzinciye gittiIlk gece vakasi
Esim benimle ilgilenmiyor surekli asagiliyor hakaret ediyo bu yuzdende de en ufak seydende kavga ediyoruz
Cabuk sinirlenen biriyim oda ayni sekilde esim cok bencil ve ukaladir egtm durumu da yetistirilis tarzimizda cok farkli
2 yildir boyleyiz ilk ylimizda esim askerdeydi normal duzeyde tartisma seklinde kavga etmiyoruz kirip dokuyoruz bazenEvlendiginizden beri ayniysaniz zor ama yeni yeni boyle olmaya basladiysaniz duzeltilebilir cok buyuk skintilar yoksa. Onu da ayrinto vermediginiz icin bilemiyoruz.
Tamda esimi ozetlediniz simdi ben gitmeyi kabul ettim ama istmyo bn gidicem birde oyle deneyecemSize yakinimdan ornek vereyim kucuk cocuk anne baba huzursuz birinci derece akraba olan bizlerde bazilarina sahidiz o cocuk asiri hircin aglayan susmayan psikopat bir cocuk herseyi anliyor evdeki gerginlik yuksek sesleri vs ne zaman anne baba duzeldi cocuk sakinlesti tabi yardimda aldik sifasini verdi Allah....kucuk yasta cocuklarin gozlemledikleri algiladiklari buyuyunce karakterini oyle etkiliyorki sonra cik cikabilirsen isin icinden...
Soyleyin oda duzgun konussun cocugun oldugu odada konusmasin mumkunse ben anlamiyorum bu erkekleri elde edene kadar canim cicim sonra senden aptali yok asil sizden asagili yok nefret ediyorum bunlardanbe karliga sukur sebebi...oda gitsin psikolaga izletin video acin gerekirse oda dinlesin bu tipler pek yanasmaz gerci ama siz yinede israrci olun yardima ihtiyaci olan bizatihi kendisi....sizde biraz daha sabredin Allah bir kolayligini nasip eder hayirlisini versin
Kavgalarimiz cirkinlesti cocugumu etkilemeye basladi.
Bosanmayi dusundum ama cocugum cok küçük ona bunu yasatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?