Caresizim

özel değil canım benim çalıştığım fabrika eve işte veriyordu eşim öğrenciydi o zmanlar.internetten yaşadığın şehir adını girerek bir araştırma yap derim.
Malatyada yasiyorum tamm bakayım bi tesekkur ederim bu arada :) bende adalet okuyom son senem ama açikogretim

Esiniz evdeyken çocuğa bakar siz de girer calisirsiniz caresiz degilsiniz ki.

İş bul çalış o arada kaynana ve kocan baksın çocuğa sonra eşin biraz daha düzelir evinize çıkın bebeğe baksın sen çalışmaya devam

Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun. ümitsiz olma çok şükür eşin yaşıyor , her kötü günün bir aydınlığı vardır müsterih ol ve lütfen çaresizim deme en azından size sahip çıkan bir aile var sabır edin birbirinize destek olun geçecek inşallah...

Peki rapor bittikten sonra isine devam edebilecek mi? Cok zor bi durum. Bi arkadasin da dedigi gbi evden esinizle birlikte calisabilirsiniz. Dogum susleri, kapi susleri vs gbi isler yapilio evden. Hem bebisi de kimseye birakmamis olursunuz.
Cok gecmis olsun, umarim en kisa surede toparlarsiniz.

Onerileriniz ve olginiz
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun. ümitsiz olma çok şükür eşin yaşıyor , her kötü günün bir aydınlığı vardır müsterih ol ve lütfen çaresizim deme en azından size sahip çıkan bir aile var sabır edin birbirinize destek olun geçecek inşallah...
Cok saolun insallah

Onerileriniz ve olginiz
Peki rapor bittikten sonra isine devam edebilecek mi? Cok zor bi durum. Bi arkadasin da dedigi gbi evden esinizle birlikte calisabilirsiniz. Dogum susleri, kapi susleri vs gbi isler yapilio evden. Hem bebisi de kimseye birakmamis olursunuz.
Cok gecmis olsun, umarim en kisa surede toparlarsiniz.
Hayır şikayet ettiğimiz için çalismayacak ki zaten asla çalismam orada dio zaten . Dediginiz gibi biseyler yapmayi dusunuyoruz .Çok sağolun

Back
X