- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Kızlar merhaba.. yada hayırlı geceler bilemiyorum artık :/ Suan çok kötüyüm. Bu nişanlım benden ne istiyor bilmiyorum artık sabrım kalmadı.. Bastan baslamak gerekirse gecenlerde düğünden konusuyorduk ne zaman fln diye oda ben okulun bitince beklemem hemen yaparız dedi bu da zoruma gitti cünkü sözümü ve nişanımı resmen bir günde hazırlanarak yaptık ciddiyim.. Ben okuldan tatile gelir gelmez üstelediler çünkü.. Ben de üzüldüm agladım fln düğünüdemi öyle yapcaksınız diye.. sonra tınnamadı bile uyudu..Ertesi günde sürekli ağlayıp duruyon bıktım senın triplerinden fln dedi sizi bi memnun edemedim dedi çok kindar hala aileme kin tutuyor bazı seylerden.. zoruma gitti mesaj atmadım iki gün bugünde attım neden memnun olmuyorsun sen para bile gönderdim ben sana dedim bunu basa kakma niyetli demedim ama oda ne dedi begenirsinz? Bi kere gönderdin sadece onuda geri veririm dedi cok kırıldım buna ya 3 senede bi kere para yollamısım insan bunun lafını mı yapar ya ki ben öğrenciyim gönderemeyedebilirim. Çok zoruma gitti ben bu kısıye güvenip nasıl yola cıkıcam yarın ne malum bu konuları acmayacagı.. cok canım yanıyor..tavsiyelerinize ihtiyacım var..