Çaresizimm

bende düşündüm yatay geçişle başka bi üniye kayıt oldum hem düşünürüm hem ayrı kalırım iyi olur diye düşündüm ama yinede içimde acabalar var

diğer durumda ise sırf oyle kabul ediyor diye sakın kabul etme ilerde başına kalkar kalkmasa bie o bir şey söylese sen ona yorarsın canım yani bilmesi iyi olmaz ..bence ve sen mutsuz olursun ...bence ayrıl ve seni gerçekten seven karakteri oturmuş ve en önemlisi senin içne sinen biriyle ol...sevgiler...

diğer durumda ise sırf oyle kabul ediyor diye sakın kabul etme ilerde başına kalkar kalkmasa bie o bir şey söylese sen ona yorarsın canım yani bilmesi iyi olmaz ..bence ve sen mutsuz olursun ...bence ayrıl ve seni gerçekten seven karakteri oturmuş ve en önemlisi senin içne sinen biriyle ol...sevgiler...

Çok teşekkür ederim haklısın sanırım öyle yapmam gerekiyor

Konuşuyorum tabii ki ama anlamıyor . bende seviyorum ama ilerde üzülmek istemediğim için kalbimle değil beynimle mantığımla hareket etmek istiyorum

Ben derim ki önce eline kağıt kalem alıp sevdiğin ve sevmediğin yönlerini bi yaz sakince düşün böyle karar verme ..

bence çaresiz değilsin ayrıl zaten başka şehire gitmişsin çok zor olmaz , biraz uğraştırır ayrılma döneminde ama kurtulursun psikopattan
bir süre kendini toparla psikolojin düzelsin
elbet karşına düzgün birisi çıkacaktır
onada herşeyi anlatma

çok sorunlu birine benziyor.
bence ayrılmalısın.
aşırı hassasiyet ve nezaket aslında saldırganlığın -bastırılmasından kaynaklanan- maskesiymiş psikolojide.
öyle bir konu izlemiştim tv.de.

Aynı bu tip bir eşi olan arkadaşım var canım. Burada daha önce de paylaşmıştım.
Aşırı kıskanç, bizimle buluşmaya bile illa gelir ve en çok muhabbeti kendi eder. Biz artık sorularına
cevap yetiştirmekten kendimiz konuşamayız. Arkadaşımı çok sevmeme rağmen
inan fazla görüşmek istemiyorum çünkü bıktırdı çocuk kendinden. Hatta arada laf sokuyoruz anlasın diye
kız kıza muhabbet edelim falan diyoruz. Ama duymazdan geliyor kaç kere denedik.
Bir de arkadaşım çok güzel bir kız ve eşini kimse ona yakıştıramadı. Sanırım biraz bu yüzden
ezikliği var imalarda bulunuyor.Arkadaşım mutsuz. Bu benim gözlemim değil kendisi söylüyor.
Ancak telefonda dertleşebiliyoruz. Üniversitede aynı evi paylaşmışlardı aslında o zaman anlamıştım ,
ama sürekli kendini acındırıyor çok üzülüyorum diyordu. İnşallah sen de böyle olmazsın canım.

konuyla çok da alakalı olmıcak belki ama aklıma geldi şimdi...
bir zamanlar ben intihar edicem ayakları yaptığımda benden önce ilaçları ağzına atan bi sevgilim vardı.. (gerçek mi değil mi bilemiyorum artık öyle demişti)
adam 5-6 ay sonra benden kaçarak ayrıldı...
sağlıklı mı elbette değil ne onun ne benim yaptığım tabiki.. ama şimdi dönüp arkama baktığımda inandırıcı bile gelmiyo...

Gerçekten insan bi anda sanki o olamzsa kimse olmayacakmış gibi geliyor bu kadar uzun bir birlikteliktelikten sonra birde ailem isteyince ister istemez insan kendinde biliyor bende mi var hata diye ama denedim yine olmadı değişirim dedi ama nereye kadar değişecekki karakter meselesi sonuçta

birbirinizden uzak olunca zaten bi kopukluk girer araya...
sende zamanla alıştıra alıştıra söylelrsin...
hem tamamen bi karar vermiş olursun rahat rahat düşünerek...
mutluluklar...

Back
X