• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizimm

canım oncelıkle gecmıs olsun bu yasta bunları dusunmen gayet guzel cogu genc kız evlılıge sıcak bakarken hep aılelerınden sıkayet eder ......emın ol olay suan sıcak dıye aılen boyle yapıyor olabılır....sımdılık sesını cıkarma babana ıtırazlarınla gergınlık olmasın ortam yumusayınca evlılıgın cok erken oldugunu aılene dıle getırırsın..zaten onlarda emın ol öfkeyle soylenmıs sozler oldugunu anlarlar dıye dusunuyorum..bu zamanda evlılık zor erkek arkadasın var dıye hemen evlen demezler ya dıretmezler dıye dusunuyorum.

canım oncelıkle gecmıs olsun bu yasta bunları dusunmen gayet guzel cogu genc kız evlılıge sıcak bakarken hep aılelerınden sıkayet eder ......emın ol olay suan sıcak dıye aılen boyle yapıyor olabılır....sımdılık sesını cıkarma babana ıtırazlarınla gergınlık olmasın ortam yumusayınca evlılıgın cok erken oldugunu aılene dıle getırırsın..zaten onlarda emın ol öfkeyle soylenmıs sozler oldugunu anlarlar dıye dusunuyorum..bu zamanda evlılık zor erkek arkadasın var dıye hemen evlen demezler ya dıretmezler dıye dusunuyorum.

Teşekkürler cevabınız için.. şu anda evlenmemi beklemiyolar benden tabiki okul bittikten sonra bunun olmasını istiyorlar şu an söz yapılsın dediler ve ben bunu istemiyorum bu olay geçen hafta oldu ve hala aynı fikirdeler :(

Teşekkürler cevabınız için.. şu anda evlenmemi beklemiyolar benden tabiki okul bittikten sonra bunun olmasını istiyorlar şu an söz yapılsın dediler ve ben bunu istemiyorum bu olay geçen hafta oldu ve hala aynı fikirdeler :KK43:
yanı canım bır haftada yenı yanı...aılenı en ıyı sen tanırsın....bu yas evlılık cok erken okuyorsun once egıtımın tabıkı....zamana bırakın ya......bırsey dıyemıyorum.....bak belkı daha tecrubelı ablalar anneler yardımcı olup yazarlar....fıkırlerını alırsın belkı daha farklı yaklasan olur......hayırlısı canım herşey

Teşekkürler cevabınız için.. şu anda evlenmemi beklemiyolar benden tabiki okul bittikten sonra bunun olmasını istiyorlar şu an söz yapılsın dediler ve ben bunu istemiyorum bu olay geçen hafta oldu ve hala aynı fikirdeler :KK43:
yanı evlılık derken genel olarak yazıyorum sonucta bu işler sözle başlar vs....herle ısın ıcınde aıle varsa tabıkı sonu herkes evlılık olsun ıster o manada evlılık dıye vurguluyorum canım

yanı canım bır haftada yenı yanı...aılenı en ıyı sen tanırsın....bu yas evlılık cok erken okuyorsun once egıtımın tabıkı....zamana bırakın ya......bırsey dıyemıyorum.....bak belkı daha tecrubelı ablalar anneler yardımcı olup yazarlar....fıkırlerını alırsın belkı daha farklı yaklasan olur......hayırlısı canım herşey

Bana kalsa bende böyle düşünüyorum ama zaman bile vermediler ki bana yarın konuscaklar erkek arkadasmn ailesiyle benim fikrim sorulmadan

Ya canim 20 yasinda ki oglanla ne sozlenmesi? Hem o istiyor mu? Hadi sozlendin 1-2 seneye evlenecek misin?

% 95 inde aileler isin icine girdimi o iliski bir carpiliyor. Sonra arkadasin beni tongaya getirdin, apar topar basimi bagladiniz seklinde triplere de girebilir. Korkar, hakli, ben de korkardim onun yerinde olsam.

Kavga ettik bu sepeble, ayrildik falan desen inanmaz mi seninkiler?

Annen için sevindim sürekli yalan söylemeside nereye kadar ?yarın birşey olsa baban anneni suçlardı neden bana anlatmadın diye? Bundan dolayo boşananlar da var , herşeyi kendi açından düşünme ,
sözlenmen iyi olur ama evlilik için erken sanırım babana gelirsek oda onur meselesi yapmış demek ki

Ya canim 20 yasinda ki oglanla ne sozlenmesi? Hem o istiyor mu? Hadi sozlendin 1-2 seneye evlenecek misin?

% 95 inde aileler isin icine girdimi o iliski bir carpiliyor. Sonra arkadasin beni tongaya getirdin, apar topar basimi bagladiniz seklinde triplere de girebilir. Korkar, hakli, ben de korkardim onun yerinde olsam.

Kavga ettik bu sepeble, ayrildik falan desen inanmaz mi seninkiler?

O çok istiyo hatta baya sevindi bu duruma ayrılma meselesine gelince babam ayrilirsa öldürürum o çocuğu gezmeyi tozmayi biliyo arkanda duracak ozaman dedi böyle de saçma bi durum var :(

Onun yasiyla benim bi sorunum yok öyle düşünmüyorum fazla olgun biri ama siz mesela pişman oldunuzmu o yaşta evlendiginize?

Yaşıyla sorununuz olmadığının farkındayım.
İkiniz de 25 olsaydınız fark etmezdi mesela.
20 yaşında bir erkek daha askerlik yapmamış, işini eline almamış.
Askerlikten sonra erkeklerin çok değiştiğini de göz önüne almak lazım.
Yaş işini bu nedenle söyledim.

Bana gelecek olursak ben evet erken evlendim ama çok şükür hiç pişman olmadım.
Yine olsa yine evlenirdim.

Annen için sevindim sürekli yalan söylemeside nereye kadar ?yarın birşey olsa baban anneni suçlardı neden bana anlatmadın diye? Bundan dolayo boşananlar da var , herşeyi kendi açından düşünme ,
sözlenmen iyi olur ama evlilik için erken sanırım babana gelirsek oda onur meselesi yapmış demek ki

Evlilik lafı kimse etmiyo söz olsun istediler sadece evet haklısınız annem çok zor durumdaydi

Evet o üni. Okumuyo çalışıyo 3 ay sonra askere gidiyo zaten . O benim okulunun bitmesini bekliyodu sabırsızlıkla
Aman canim oylese o kadar buyuk dert degil seninkisi. Evlenecegim adam bu diyorsan, 2 sene sonra da okulun bitiyor zaten. 1 seneyi sozlu, diger seneyi de nisanli olarak gecirmek cok ucuk bir durum degil.

Back
X