Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Rabbim evladımın hayrına hayırlı kapialar açar benim arem kadin siginma evi benim şu dünyada tek ailem kizim baskada kimsem yokAllah sana hayırlı kapılar açsın ne diyim
İnşallah iyi bi iş bulur kendine ve bebeğine en iyi şekilde bakabilirsin
Yazmışlar zaten kadın sığınma evine gidersin belki oradakilerin yardımıyla iyi bir iş bulursun
Allah yardımcın olsun
Amin tesekkur ederim tek carem siginma eviAllah sana hayırlı kapılar açsın ne diyim
İnşallah iyi bi iş bulur kendine ve bebeğine en iyi şekilde bakabilirsin
Yazmışlar zaten kadın sığınma evine gidersin belki oradakilerin yardımıyla iyi bir iş bulursun
Allah yardımcın olsun
Allah büyüktür şans bir yerden mutlaka birgün bizim için gülerAh be kuzum. Keske sans biyerden gulseymis sana. Ne desemki. Insallah cok mutlu olursun. Kadin siginma evleri tek care. Ama izini kaybettir kocana. Hatta abine ve annenede.
ÇareSİZSİNİZ sadece bunu diyebilirim herşeyi beyninde bitr gerisi gelr[/QUOBen herşeyi bitirdim eşime en ufak sevgim kalmadı kızını dahi istemiyor bizde onu istemiyoruz artik herşey kızım ve kendim için
Bende istemezdim bu duruma düşmeyi kizimin babasız büyümesini ama mecburum istenmedigim yerde kalmak istemiyorumzamanında devlet bakmış büyütmüş seni
şimdi de kadın sığınma evine sığın yine
ama yaşadığın şeyleri kızına yaşatıyor gibisin farkında mısın?
git devlete sığın
ne kocadan ne anne abiden hayır gelmez sana
Mecburen devlete sığıncam baska carem yok çünküSen devletten destek iste o anadan abiden hyr gelmz
Amin teşekkür ederimÇok üzüldüm zor bir hayat Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah kızinla sana hayırlı kapılar açsın...arkadaşların da dediği gibi kadın sığınma evleri tek çare görünüyor şuan.
Farkındayım annem diye kalp kiramiyorum bende bir anneyim bana 18 yaşıma kadar sahip cikmadilar abi desen vicdanını kaybetmiş eş desen yanlış bir karar oldu en hayırlı olan kızım oldu Rabbim mübarek günde kizimin hatrına hayırlı kapı acsin.Size kendi ailenizden de, kocanızla kurdugunuz ailedende Hayır yok.. Bende kadın sıgınma evlerini tavsiye edecektim.. Alllah yardımcın olsun..Bebegının hatrına sana yeni kapılar acsın inşallah..
kaç yaşındasın ve eğitimin nedir?Farkındayım annem diye kalp kiramiyorum bende bir anneyim bana 18 yaşıma kadar sahip cikmadilar abi desen vicdanını kaybetmiş eş desen yanlış bir karar oldu en hayırlı olan kızım oldu Rabbim mübarek günde kizimin hatrına hayırlı kapı acsin.
24 yaşındayım 8.sinif terkkaç yaşındasın ve eğitimin nedir?
bir meslek edinmen gerek, halk eğitimin kurslarını dene, kuaförlük, aşçılık vs24 yaşındayım 8.sinif terk
Tabiki de bir çok işe atılmak isterim ama henüz 6 ayına girmemiş bebeğim var bakacak insanim yok ve henüz sadece anne sütü alıyor şuanda bebeğim sadece bana ihtiyacı var nasıl olur ne yaparım bilemedim kafam almıyor artıkbir meslek edinmen gerek, halk eğitimin kurslarını dene, kuaförlük, aşçılık vs