çaresizliğin çaresi var mı :(

Ah be kuzum. Keske sans biyerden gulseymis sana. Ne desemki. Insallah cok mutlu olursun. Kadin siginma evleri tek care. Ama izini kaybettir kocana. Hatta abine ve annenede.

Allah sana hayırlı kapılar açsın ne diyim
İnşallah iyi bi iş bulur kendine ve bebeğine en iyi şekilde bakabilirsin
Yazmışlar zaten kadın sığınma evine gidersin belki oradakilerin yardımıyla iyi bir iş bulursun
Allah yardımcın olsun

Yazmışlar zaten kadın sığınma evine gidersin belki oradakilerin yardımıyla iyi bir iş bulursun
Allah yardımcın olsun
Amin inşallah Rabbim evladımın hayrına hayırlı kapialar açar benim arem kadin siginma evi benim şu dünyada tek ailem kizim baskada kimsem yok
Allah yardımcın olsun
Amin tesekkur ederim tek carem siginma evi

Ah be kuzum. Keske sans biyerden gulseymis sana. Ne desemki. Insallah cok mutlu olursun. Kadin siginma evleri tek care. Ama izini kaybettir kocana. Hatta abine ve annenede.
Allah büyüktür şans bir yerden mutlaka birgün bizim için güler

ÇareSİZSİNİZ sadece bunu diyebilirim herşeyi beyninde bitr gerisi gelr

zamanında devlet bakmış büyütmüş seni
şimdi de kadın sığınma evine sığın yine
ama yaşadığın şeyleri kızına yaşatıyor gibisin farkında mısın? :(

git devlete sığın
ne kocadan ne anne abiden hayır gelmez sana

ÇareSİZSİNİZ sadece bunu diyebilirim herşeyi beyninde bitr gerisi gelr[/QUOBen herşeyi bitirdim eşime en ufak sevgim kalmadı kızını dahi istemiyor bizde onu istemiyoruz artik herşey kızım ve kendim için

zamanında devlet bakmış büyütmüş seni
şimdi de kadın sığınma evine sığın yine
ama yaşadığın şeyleri kızına yaşatıyor gibisin farkında mısın? :KK43:

git devlete sığın
ne kocadan ne anne abiden hayır gelmez sana
Bende istemezdim bu duruma düşmeyi kizimin babasız büyümesini ama mecburum istenmedigim yerde kalmak istemiyorum

Çok üzüldüm zor bir hayat Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah kızinla sana hayırlı kapılar açsın...arkadaşların da dediği gibi kadın sığınma evleri tek çare görünüyor şuan.

Çok üzüldüm zor bir hayat Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah kızinla sana hayırlı kapılar açsın...arkadaşların da dediği gibi kadın sığınma evleri tek çare görünüyor şuan.
Amin teşekkür ederim

Yorumda destek olup yardımcı olduğununuz için tesekkur ederim şuanda zor bir süreçten geciyorum doğru karar veremez oldum neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremiyorum hakkimizda hayırlısı neyse Rabbim ona yöneltsin tekrardan sağolsun.

Size kendi ailenizden de, kocanızla kurdugunuz ailedende Hayır yok.. Bende kadın sıgınma evlerini tavsiye edecektim.. Alllah yardımcın olsun..Bebegının hatrına sana yeni kapılar acsın inşallah..

Size kendi ailenizden de, kocanızla kurdugunuz ailedende Hayır yok.. Bende kadın sıgınma evlerini tavsiye edecektim.. Alllah yardımcın olsun..Bebegının hatrına sana yeni kapılar acsın inşallah..
Farkındayım annem diye kalp kiramiyorum bende bir anneyim bana 18 yaşıma kadar sahip cikmadilar abi desen vicdanını kaybetmiş eş desen yanlış bir karar oldu en hayırlı olan kızım oldu Rabbim mübarek günde kizimin hatrına hayırlı kapı acsin.

Farkındayım annem diye kalp kiramiyorum bende bir anneyim bana 18 yaşıma kadar sahip cikmadilar abi desen vicdanını kaybetmiş eş desen yanlış bir karar oldu en hayırlı olan kızım oldu Rabbim mübarek günde kizimin hatrına hayırlı kapı acsin.
kaç yaşındasın ve eğitimin nedir?

bir meslek edinmen gerek, halk eğitimin kurslarını dene, kuaförlük, aşçılık vs
Tabiki de bir çok işe atılmak isterim ama henüz 6 ayına girmemiş bebeğim var bakacak insanim yok ve henüz sadece anne sütü alıyor şuanda bebeğim sadece bana ihtiyacı var nasıl olur ne yaparım bilemedim kafam almıyor artık

Back
X