çaresizliğin çaresi var mı :(

Tabiki de bir çok işe atılmak isterim ama henüz 6 ayına girmemiş bebeğim var bakacak insanim yok ve henüz sadece anne sütü alıyor şuanda bebeğim sadece bana ihtiyacı var nasıl olur ne yaparım bilemedim kafam almıyor artık
kocandan ayrılacaksan iş bulmak zorundasın,para kazanacaksın, 6 aylık bebekle nasılolacak?sığınma evinde maksimum kaç ay kalabilirsin?bence sığnma evine gitmek senin için uygun değil, kocan neden şiddet uyguluyor, vajinismussun, çocuk oldu ve şüpheleri mi var, ne oldu da adamdeğişti?ben olsam şiddet uygularsa polisi arayacağımı söyler ve şiddet uygularsa polisi arar ve evden uzaklaştırırım,kadına şiddetin yaptırımları var,ondan sonra da boşanma davası açıp tedbir nafakası koyduracaksın eğer tabi şiddet uygularsa.olay budur,önümüz kış, çocukla evi terketmebence
bakma diyebilirler aman boşa,sığınma evine git e sonra ne olacak,iyidüşün...seni almışsa eşşek gibi bakacak o adam hem de kuzu kuzu...

sığınma evinde maksimum 6ay kalabiliyorsun, sonra ne olacak?????üstelik 1 yaşçocukla, önümüzdekış bu arada şunu çöz adamseni nedne dövüyor, sebebi ne?

kocandan ayrılacaksan iş bulmak zorundasın,para kazanacaksın, 6 aylık bebekle nasılolacak?sığınma evinde maksimum kaç ay kalabilirsin?bence sığnma evine gitmek senin için uygun değil, kocan neden şiddet uyguluyor, vajinismussun, çocuk oldu ve şüpheleri mi var, ne oldu da adamdeğişti?ben olsam şiddet uygularsa polisi arayacağımı söyler ve şiddet uygularsa polisi arar ve evden uzaklaştırırım,kadına şiddetin yaptırımları var,ondan sonra da boşanma davası açıp tedbir nafakası koyduracaksın eğer tabi şiddet uygularsa.olay budur,önümüz kış, çocukla evi terketmebence
bakma diyebilirler aman boşa,sığınma evine git e sonra ne olacak,iyidüşün...seni almışsa eşşek gibi bakacak o adam hem de kuzu kuzu...
Akil akıldan her zaman ustundur az çok devlet kapısını biliyorum kolay değil çok zor kucağımdaa bebegimle tanimadigim ortama girmek boşanma yoluna girdim sigortasız çalıştığı için nafaka asla vermem diyor vajinismusu doğumdan sonra yendim sorun kalmadı adamın derdi senden sogudum diyor kilo aldim ve kendimle artık ilgilenmiyordu diye napcami şaşırdım

sığınma evinde maksimum 6ay kalabiliyorsun, sonra ne olacak?????üstelik 1 yaşçocukla, önümüzdekış bu arada şunu çöz adamseni nedne dövüyor, sebebi ne?
Neden mi dövüyor kadını dövmenin nedeni asla olamaz ama yine de anlatayım yaptığım yemeği beğenmiyor,kilo aldın iyice şişko oldun diyerek hakaret ediyor sürekli zayifla diyor ama napayim elimde değil sezeryan oldum yedigime içtigime dikkat ediyorum ama olmuyor kilo veremiyorum ve bu aralar çok içki içmeye başladı söylenince de dövüyor

Akil akıldan her zaman ustundur az çok devlet kapısını biliyorum kolay değil çok zor kucağımdaa bebegimle tanimadigim ortama girmek boşanma yoluna girdim sigortasız çalıştığı için nafaka asla vermem diyor vajinismusu doğumdan sonra yendim sorun kalmadı adamın derdi senden sogudum diyor kilo aldim ve kendinlee artık ilgilenmiyorsun diyor napcami şaşırdım
Kizimizla ilgili şüphesi yok kızını çok seviyor adamın derdi benle sen git bu evden ben kızıma bakarım diyor ben nasıl bırakıp ta gideyim kızımı asla bırakmam yavrumu

Kizimizla ilgili şüphesi yok kızını çok seviyor adamın derdi benle sen git bu evden ben kızıma bakarım diyor ben nasıl bırakıp ta gideyim kızımı asla bırakmam yavrumu
dediğimi yap kuzu gibi olacaktır, polisi ara vurur ederse, tecrübeylel sabittir

evden uzaklaştırılsın, evden kesinlikle gitme, s,ze bakmak zorunda, o gitsin ve bir de çevresine seni dövdüğünü söyle bakalım biraz da rezil olsun

Back
X