Ben üniversiteyi kazandığımda ailemsiz gitmedim.. babam işini aldırmak için 2 sene uğraştı, ben annemlerle taşındım.. düşün benim aileme düşkünlüğümü, onlarsız nefes almadım.. ama bunu eninde sonunda atlatmamız gerekiyor.. bu sorundan dolayı hayallerimizi 4 yıl kadar ertelemiş olduk.. baktık olmaz böyle, koca kızsın dedim kendi kendime.. şimdi sevdiceğimle ben de uzaklara gidicem Allah nasip ederse; ailelerimizi aratmasınlar Çok düşünme öyle sevgili konu sahibi, sevdiceğinle mutlu ol inşallah
Canım inşallah dediğin gibi olur ama bana ailem de sürekli çok zorlanırsın hastalık var su var bu var diyorlar ve ben tamamen duygusallıga giriyorum zaten sevip yıllarımı verdigim biri olmasa asla evlenmezdim sanırım ama şu an ne hissedecegimi bilemiyorum onlarsız olmaz gibi geliyor bi yandan da sevdiğim insanı ömür boyu kaybetmek var ya bi çıkış yolu bulamıyorum psikolojm allak bullak(
Nekadar bi uzaklık bahsettiğiniz?
Dünyanın her türlü hali var, ölüm vs olabilir ayrılabiliriz ailemizden sevdiklerimizden,
Allah güzel ayrılıklar versin
Ama ailemden uzak yapamam diyorsanız hiç yola çıkıp kendinizi ve karşınızdakini yıpratmayın
Bende gurbetteyim esim ailesine cok düşkün o da biliyorki biz iki ailede ayni sehirde orada olsak izinde bile burnumuzdan geliyor bi otaraf bi bu taraf kendi evimize gelince bi ohhh cekiyoruz iyikide gurbetteyiz dioruz karisanimiz danisanimiz yok kendi yagimizda kavruluyoruz. Ben bu durumdan cok memnunum. Cunku orada olunca gitcegimiz gezmeye bile hesap veriyoruz.. Ben tavsiye ederim cok deger veriyorsa neden olmasin ilk evlendigimde camdan hep baktigimda nerde kiz cocugu gorsem kardesim sanip aglardim ama simdi okadar alistim ki bi ozelim olduğuna seviniyorum
Bi hastalik olsa gelinir zaten merak etme ben doguda dogum yaptim evde onda bile annem bi hafta once yanimda idi
Babam ağladı, annem küstü.. ikisi de karşıma geçip "sen hasta olunca kim bilir sevdiğin yiyecekleri getirmeyi, gözlerin kanlanda ateşleneceğini kim bilir, uzaktayken bize bişey olsa sen gelene kadar neler neler olur vicdan azabı çekersin" vs dediler.. ne oldu biliyor musun? 4 yıl geçti herşeyden.. yapma, hayatın akıp geçmesin.. sen de yuva kurucaksın, daha güçlü olmalısın.. mutlu bir yuvan olsun, aileni aratmasın inşallah..
Sevip sevilmek herkese kismet olmuyo bana gore...siz boyle bi iliskidesiniz kaybetmeye degmez bu huzden mesafeyi sorun etmeyin bence...bende ailemden uzagim...ama sik sik geliyorum ozledikce..tamam ailenin yakininda olmasi guzel bi duygu ama sik sik gelip gidersin onlar gelir...
bende gurbetteyim çok mutluyum eşimle Rabbim'e bin şükür
peki onun ailesiyle aynı ilde mi oturacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?