Çaresizlik hissi :((((

Siz şehirler arasına gurbet diyorsunuz. Ya biz başka ülkedekiler ne yapalım. Aileme düşkünlüğüm anlatılmaz ama eşimin işi dolayısıyla başka bir ülkedeyim hem yanlızım hem kimsesiz. Eşimi çok seviyorum çokta mutluyum ama şimdiki aklım olsa buralara geleceğimi bilsem evlenirmiydim bilemiyorum. Cevabım yok kendime bile.O yüzden size bir tavsiyede bulunamıyacağım. Gurbet olunca işin içinde yazayım dedim. O kadar
sizin de işiniz çok zor :(

Esi secersen aileni niye silmis olacaksin ben onu anlamadim ailen bu adami istemiyormu yoksa sanami birakiyor

evet o ilde sadece onlar yaşıyor diger akrabaları baska bi şehirde kalıyor
sen yani senin ailenden çok uzağa erkek ailesinin olduğu yere tek başına gideceksin öyle mi. bence bu olay daha korkunç. bide sana şu öğüdü vereyim. aileler ne derse çıkıyor. aile bi olaya içi ısınmadıysa o evlilikten hayır gelmiyor. haberin olsun

ailem tanıdı çocukla ilgili hiçbi olumsuz dusunceleri yok tek sorunu gurbet olarak görüyor baska hiçbir sey yok yani

Himm ailesinin orada olmasi biraz sıkıntı lo geldi ikinizde gurbette olsaydiniz sorun yoktu bana gore ama ailesinin yanina gurbete gitmen biraz ileride sikinti yaratır gibi

Bence alışırsınız hanımefendi yani aileniz sürekli yanınızda olamayacak malesef herkes ister bunu aslında. Ama olamıyor işte. Zaten nereye gideceksiniz bilmiyorum ama ulaşım artık eski devirlerdeki gibi değil daha kolay. Sizinde çekirdek bir aileniz olacak öyle düşünün bence.

Himm ailesinin orada olmasi biraz sıkıntı lo geldi ikinizde gurbette olsaydiniz sorun yoktu bana gore ama ailesinin yanina gurbete gitmen biraz ileride sikinti yaratır gibi
aha bende bunu anlatmaya çalıştım konu sahibi anlamadı. yorumlarda millet karı koca bunlar sadece ikisi uzakta olacak sandı ve yorumlar buna göre geldi. ama konu sahibi ailesinin olduğu yere gidecek. sıkıntı yaratacak tabi. hem de ne sıkıntı. bunları yazmayacaktım ama büyük hata yapıyor. evlendiğinde çok çekecek. konu sahibi biraz bdv konularını oku. ne işin var erkek ailesinin olduğu ile tek başına gitmeye. ayy büyük hata gördüm bunları yazmam gerekiyordu

Zaten sikinti olmaz diyen esin ailesiyle yalan soyler. Hadi iki sene bilemedin cocuktan sonra isler kopuyor yuz goz oluyorsun malesef ki kizin kimsesi olmadigi icinde copsuz üzüm misali karisan cok olur hele kaynana gorumce elti varsa gel sen cumbuse..

Zaten sikinti olmaz diyen esin ailesiyle yalan soyler. Hadi iki sene bilemedin cocuktan sonra isler kopuyor yuz goz oluyorsun malesef ki kizin kimsesi olmadigi icinde uzumsuz cop misali karisan cok olur hele kaynana gorumce elti varsa gel sen cumbuse..
gurbette hem de. kaynanası kötü bişey yaptığında annesinin yanına gidemeyecek bile. madem sevgilisi onu çooook seviyormuş anasının yanından ayrılsın başka ile gitsinler madem

gurbette hem de. kaynanası kötü bişey yaptığında annesinin yanına gidemeyecek bile. madem sevgilisi onu çooook seviyormuş anasının yanından ayrılsın başka ile gitsinler madem
Aynen aklima geldi Aslinda erkek arkadşın memursa ikisine ortak uzaklikda bi yere gidin bence is secenegi varsa..

Aynen aklima geldi Aslinda erkek arkadşın memursa ikisine ortak uzaklikda bi yere gidin bence is secenegi varsa..
bence de. bu kız niye uzağa onun ailesinin yanına yerleşsin. evler farklı bile olsa aynı il olmaz arkadaş. bu kız bide tek kalacak orda ohh tam ezmelik ortam

Memur filan degil maalesef o yüzden gelemiyor tayinci olmayınca yani ben dediklerinizi anlıyorum da onca yıl bi anda silinip atılmıyor o yüzden bu halde kötü hissediyorum yoksa ne gidicem deyip kestirip atardım.
Yani siz böyle bi durumda geçen yılları ve gerçekten emin oldugunuz kişiyi sırf uzak diye bi kalemde silebilir miydiniz?

Yıllardır sevdigim ve karakterinden emin oldugum birisi var ama aynı zamanda aileme aşırı düşkün ve çok duygusal biriyim. Lakin sorun şu ki evlenirsek gurbette olacağım. Siz olsanız ne yapardınız bu gurbet dayanılmaz bir duyguya dönüşüp evlendiğime pişman olur muyum ? Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ve korkuyorum ki lütfen fikir verin :KK43:((
Madem duygusal birisin sevdiginden asssla ayri duramazsin sen evlen canim asla birakmAya kalkma bu devirde karakteri duzgun bulmakzor

Back
X