- Emoji Skoru
- 4.922
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi SARI PAPATYAM06
-
çok teşekkür ederim. dua eder misinzi?Çok geçmiş olsun Rabbim anneciginize şifa versin
elimden geleni yapıyorum huzurlu olması içinNereden bileceksin ki, fark edince goturmussun zaten kendine yuklenme huzurlu geçirin bu zamanlari.
gözünün önünde acı çekiyor, ve sen sadece dua ediyorsun. başka yapacak bir şey yok.Bende böyle degilde farkli iki kere caresiz kaldim RABBIM kimseyi caresiz birakmasın cok zor bi andır o an ALLAH şafi ismiyle şifa versin o caresizliginizi güzel bir çareye cevirsin
Aynen de öyle bazen para pul işe yaramıyor duadan baska bunu en dibine kadar yaşadım ben RABBIM düşmanıma yaşarmasın o anıgözünün önünde acı çekiyor, ve sen sadece dua ediyorsun. başka yapacak bir şey yok.
Allah şifa versin. Çok üzücü çok geçmiş olsun. Umarım mucize olur. Annelere bişey olmasınyaklaşık 25 gün önce annemin rahatsızlığı sebebiyle, acile götürdük. tahlil ve ultrason sonunda karaciğer, bağırsak ve kemiklere sıçramış illet bir hastalık olan kanser dediler. Son kontrolünü aralıkta yaptırmıştık. bir yıl sonra gelin demişlerdi. şimdi ise karnı şiş, vücudu sapsarı ve sürekli kusma var. yemek yemiyor ve gözümün önünde eriyor. tedaviye başlanmadı. çünkü geç kalınmış. ben ne kötü bir evladım ki farkına varamadım... Ve benim evimin bereketi. baştacım gidiyor...
Amin inşallah tüm hastalar iyileşirAllah şifa versin. Çok üzücü çok geçmiş olsun. Umarım mucize olur. Annelere bişey olmasın
Aynı aşamalardan geçen biri olarak kendinizi hiç suçlamayın.bu öyle bir illet ki hersey yolunda sanarken 1 gunde hersey değişebiliyor elinizden geleni yaptığınıza eminim.yaklaşık 25 gün önce annemin rahatsızlığı sebebiyle, acile götürdük. tahlil ve ultrason sonunda karaciğer, bağırsak ve kemiklere sıçramış illet bir hastalık olan kanser dediler. Son kontrolünü aralıkta yaptırmıştık. bir yıl sonra gelin demişlerdi. şimdi ise karnı şiş, vücudu sapsarı ve sürekli kusma var. yemek yemiyor ve gözümün önünde eriyor. tedaviye başlanmadı. çünkü geç kalınmış. ben ne kötü bir evladım ki farkına varamadım... Ve benim evimin bereketi. baştacım gidiyor...