- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
Herkese selamlar. Bugun dibe vurur ya insan o moddayim. Hayattan sadece bir aile diledim ama olmadi olmuyor. Eski esimle aldatilma sonucu bosandim. Simdi de bosanma asamasindayim. Hep alttan al, hep aileni koru ama olmadi mi olmuyor. Esimle yasadigimiz olaylari bazi arkadaslar okuduysa bilir. Adamin ofke kontrolu yok bir kez siddet bile uyguladi. Aile degil bu, adam yilbasinda Rusya da tatildeydi.
Ve kucuk bir kizim var babam diye agliyor sabahtan beri. Bana ara babami gelsin diyor gozleri sisti aglamaktan. Adami ariyoruz acmiyor bile.... Acaba nerede hata yaptim diyorum. Isin icinden cikabilirsem cikacagim diyorum da cok zor. Deli gibi aglayip kizimin yanina gidince rol kesip kahkahalar atmak ta varmis. Zor ya benim icin hayat cok zor sadece icimi dokmek istedim
Ve kucuk bir kizim var babam diye agliyor sabahtan beri. Bana ara babami gelsin diyor gozleri sisti aglamaktan. Adami ariyoruz acmiyor bile.... Acaba nerede hata yaptim diyorum. Isin icinden cikabilirsem cikacagim diyorum da cok zor. Deli gibi aglayip kizimin yanina gidince rol kesip kahkahalar atmak ta varmis. Zor ya benim icin hayat cok zor sadece icimi dokmek istedim