Caresizlik mi yalnizlik mi

Ayrıca eşim milyon kez aradı yalvardi yakardi ben Hayır deyince bir kadın olduğunu hatta o kadının çok güzel çok eğitimli olduğunu zirvaladi. Bu kadar da pislikmis şükür kurtuluyorum

Allahım yardımcınız olsun inşallah hem senin hem de yavrunun.
Büyük Allahım kadınların hele ki yalnız kadınların karşısına hep iyi insanlar çıkarsın diye duamı ederim hemen her gece.
Biliyorum çok zor,ama geçecek inşallah...
Bazen geçerken delse de delirtse de çok şükür diyeceğin günler yakın olsun inşallah...

Şimdi ben doğru mu anladım:ortada öfke kontrol sorunu olan bir koca var ve daha da ötesi yılbaşında sizleri yalnız bırakıp rusyaya tatile gitti.yani aldatıyor mu sizi?

Şimdi ben doğru mu anladım:eek:rtada öfke kontrol sorunu olan bir koca var ve daha da ötesi yılbaşında sizleri yalnız bırakıp rusyaya tatile gitti.yani aldatıyor mu sizi?
Cok guzel ve cok eğitimli bir kadın var dedi. Demek ki aldatıyormuşum. Benim de kaderi m aldatilmaktan gidiyor galiba bu konuda aşırı aptalim ne desem boş

Cok guzel ve cok eğitimli bir kadın var dedi. Demek ki aldatıyormuşum. Benim de kaderi m aldatilmaktan gidiyor galiba bu konuda aşırı aptalim ne desem boş

Yapmayin lutfen
Bu sizin aptalliginizla hic alakasi olmayan bir sey.
Evet, iki kere ayni aciyi cekmek cok ama cok sacma butun bu olanlar diye hissettiriyordur eminim ama su an en azindan bir yoldasiniz, kiziniz var.
Bir anne olarak icinizin nasil yandigini tahmin etmemeye imkan yok, umarim babasi aklini basina alir da daha fazla uzulmez.
Cok opuyorum sizi ve kizinizi.
Her sey cok daha iyi olsun insallah

Boşanma aşaması derken tam anlamadım ben hangi aşamadasınız yani şunun için soruyorum adam size sizi aldattığını itiraf etmiş öyle olmasa bile bunu bu şekilde söylemesi iğrenç.siz aynı şeyi yapsanız bedelini çok ağır ödersiniz.yani tüm kadınlar çok ağır öder.bence bunu mahkemede kullanın böyle konuşmasının cezasını çeksin.
Kızınız için çok üzüldüm.aynı durumu bende yaşadım.çok iyi anlıyorum.bence yaşadığınız süreci çocuğada uygun şekilde hissettirmelisiniz.yani içiniz kan ağlarken onun yanında kahkahalar atmak zorunda değilsiniz.bu çok yorucu.

Kendinizi aptallikla suçlamayın.ve yalnız değilsiniz.yani mesela ben evliliğimde de sonraki ilişkimde de aldatıldim.belli ki yanlış seçimler yapıyoruz.aptallik değil fazlaca iyi niyetli,verici insanların başına böyle şeyler geliyor sanki.yani artık kader deyip moralimi bozmak istemiyorum.kendimi defalarca masaya yatırdım.onlar bunu yapmiyor.karsimdaki insan musveddelerinin hatalarını görmezden gelemediğim için ve onların hatalarıyla mücadele ettiğim ve hep bir sans verdiğim için böyle olduğunu düşünüyorum.erkekler böyle herseyi bilen ,elestiren,ogretmenlik yapan kadinlardan hoslanmiyor.cunku onlar herseyin en iyisini bilir ya!uc maymunu oynayan kadinlari seviyorlar.fedakarlik bilinci karşıdaki zaten kanı bozuk olan insanın kendini daha da bi halt zannetmesine neden oluyor.deger görmek istedikçe deger kaybediyoruz nedense..

Nur35 canim hiç birşeye canını sıkma ve kendinde neden arama.
kızın baba diye agliyorsa aglasin onu da stres yapma yasi cok kucuk. Annesi sen çok güçlü olmalısın. Sen iyi olacaksın ki kızın da iyi olacak. Ilerde keşke daha once bosansaymisim diyeceksin.
Çok güzel ve cokegitimli kadın var demiş ya onu da mahkemede delil olarak kullan. Telefon şirketinden konuşma dökümü istenir mahkemede. Sen tarihini hatırla yeter.
Adam rusyalarda tatillerde oh paşanın keyfi yerinde.
Otur kızına ve kendine bak. Hiç koca lahti çekme. Adam,adam değilmiş ki 2. Boşanma olsa ne 15. Olsa ne. Mutlu degilsen tabiki en doğal hakkın boşanmak. Allah kolaylik versin canim. Hic kendini suçlama.

Yapmayin lutfen
Bu sizin aptalliginizla hic alakasi olmayan bir sey.
Evet, iki kere ayni aciyi cekmek cok ama cok sacma butun bu olanlar diye hissettiriyordur eminim ama su an en azindan bir yoldasiniz, kiziniz var.
Bir anne olarak icinizin nasil yandigini tahmin etmemeye imkan yok, umarim babasi aklini basina alir da daha fazla uzulmez.
Cok opuyorum sizi ve kizinizi.
Her sey cok daha iyi olsun insallah
Teşekkür ederim. Daha önce de aldatılma yaşadım da bu kez başkaydı. Aldatılma yi geçtim de bu kez boşanma daha zor. İnsanın cocugu olunca çok zormuş. Herşeyi geçtim insan evladına bunu anlatamıyormus...
Yalan bence o tip bir kadın böyle bir ayıyı ne yapsın
Kiz guldurdun beni Allah iyiligini versin. Valla ben de doktora yapmış makina mühendisiyim ben ne bulduysam o da buldu galiba

Nur35 canim hiç birşeye canını sıkma ve kendinde neden arama.
kızın baba diye agliyorsa aglasin onu da stres yapma yasi cok kucuk. Annesi sen çok güçlü olmalısın. Sen iyi olacaksın ki kızın da iyi olacak. Ilerde keşke daha once bosansaymisim diyeceksin.
Çok güzel ve cokegitimli kadın var demiş ya onu da mahkemede delil olarak kullan. Telefon şirketinden konuşma dökümü istenir mahkemede. Sen tarihini hatırla yeter.
Adam rusyalarda tatillerde oh paşanın keyfi yerinde.
Otur kızına ve kendine bak. Hiç koca lahti çekme. Adam,adam değilmiş ki 2. Boşanma olsa ne 15. Olsa ne. Mutlu degilsen tabiki en doğal hakkın boşanmak. Allah kolaylik versin canim. Hic kendini suçlama.
Teşekkürler canım. En çokta Rusya tatilini bile benim karttan geçirmiş ona yanarim. Bu erkek milletinden nefret ediyorum yemin ederim

Teşekkürler canım. En çokta Rusya tatilini bile benim karttan geçirmiş ona yanarim. Bu erkek milletinden nefret ediyorum yemin ederim
Daha iyi yapmış. Kart estreni delil olarak mahkemede kullan. Sen kendin en az hasarı kurtulmaya çalış. Sanki hiçbirşey yokmuş gibi davran. Aç davani,topla eşyalarını eve gelince boş ev görsün. Sakin agizdalasi falan yapma. Adam öfkeli. Tekrar şiddet olaylarina girmesin. kartından geçtiği tatil parasını da tazminata ekletirsin.
Kizim kadinmilletinin damarına basmaya gor. En sessizinin içinde bile aslan sürüsü yaşıyor. Ben mesela cok asiri sinirlendim mi sakinlik gelir. Sakin sakin canına okurum karsimdakinin. Sen de de var o güç. Ama ayrilamalar acitiyor. Onu da tırnak batması gibi düşün. Batan tırnağı sökuyorlar ve yerine yepyeni güzel tırnak geliyor. Yeni hayatinda başarılar canim.

Daha iyi yapmış. Kart estreni delil olarak mahkemede kullan. Sen kendin en az hasarı kurtulmaya çalış. Sanki hiçbirşey yokmuş gibi davran. Aç davani,topla eşyalarını eve gelince boş ev görsün. Sakin agizdalasi falan yapma. Adam öfkeli. Tekrar şiddet olaylarina girmesin. kartından geçtiği tatil parasını da tazminata ekletirsin.
Kizim kadinmilletinin damarına basmaya gor. En sessizinin içinde bile aslan sürüsü yaşıyor. Ben mesela cok asiri sinirlendim mi sakinlik gelir. Sakin sakin canına okurum karsimdakinin. Sen de de var o güç. Ama ayrilamalar acitiyor. Onu da tırnak batması gibi düşün. Batan tırnağı sökuyorlar ve yerine yepyeni güzel tırnak geliyor. Yeni hayatinda başarılar canim.
Cok tesekkur ederim canım. Dediklerinizi dikkate alıp uygulayacağı sevgiler

Back
X