çaresizlik ne zormuş

hayalmisin

aşkısının canı canı
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
170
22
38
okadar zorki çaresizlik uykularım kaçıyyor nefesim kesiliyor sanki

allh bundan ağırıyla sınamasın sabretmek okadar zorki neden ben demeden edemiyor insan

bazı zamnlar isyan ederken buluyorm kendimi bazen yalvarırken duaedip yakarırken rabbime

düşündükçe içimden bişeyler kopup gidiyor sanki çok acı çekiyorum

çocukları bu derece severken benm olmuyor eşim benm yüzümden baba olamaıyor

başkalarının bebeğini sevip koklarken o mis kokuyu yüreğimde hissediyorum

allhım hayırlısını versin ama versin bekletmesin artık napılırki bu durumda hangi dua hangi evliya tesir eder benim halime

gözyaşlarım gözlerimi zorluyor bir bebek gördüğümde hamile gördüğümde kıskanmıyorum ama imreniyorm işte

yastığımı ıslatıp duamı edip yatıyorum hergece olmasada çoğu gece

düşüncemden atamıyorum işte allhım kimsenin gözünde koymasın eksik dilek dilemiyorum ama hiç olmamaktansa 1 tanede olsa hayırlısından nasip etsin rabbim gönlümüzde gözümüzde koymasın allhım isteyen herkese bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşşşş çok kötüyüm çokkkkk

içimi dökmk istedim biliyorm benm gibi olan birçok arkadaşım var allh yardımcımız olsun

bende pcos var rahim tersliği var klomen etki etmedi hsg çektirdim tüplerim açık çok şükür eşimn morfolojisi düşük biraz tedavi oluyorm ama allh istemzse neyapsakta boş umudmu yitimk istemiyorm ama umudum tükeniyor bazennnnn bizimde olurmuki evladımızzzzz sabretmek çok zormuşşşşş

insallah en yakin zamanda hamileyim diye yazarsin buraya da bizde senle dalga geçeriz :) uzulme arkadasim insallah rabbim sana bir bebek verir.

Rabbim sizin yalvaris yakarislarinizi goruyo üzülmeyin iki yillik evlisiniz henüz peki 9-10 yillik bekleyenler nasil başa ciksin Rabbim herkese hayirlisiyla o minik yavrusunu askinin biricik meyvesini versin inşallah aminn gönül ister ki hemen olsun ama bebeginiz olmak için en uygun zamani bekliyo üzülmeyin Rabbim ondan istenen herşeyi görür ve er yada geç verir... İnşallah amin

Bende sık sık kendi hayatımda ilgili (en tepeden en dibe indim ve çok kötü çakıldım) umutsuzluğa düşüp intihar isteği duyduğum bile oluyor..ama bugün internette İslami kaynaklardan yazılar okudum.."umutsuzluk" tamamen şeytanın vesvesesiymiş ve Kuran'da da geçtiği gibi günahmış..umut kalbe Allah'tan gelirmiş ve Allah kullarını acaba rahmetimden ümitlerini keseceklermi yoksa hallerini düzelteceğime inanıp sabırla bekliceklermi diye sınava tutarmış...yani sakın sakın umudunu yitirme %99 senin çocuğun olucakkkk

O kadar içten yazmışsın ki okurken gözlerim doldu. Rabbim hayırlısıyla anne olmayı lutfetsin inşaAllah. Ufak bir sitem keşke harfleri eksiltmeden yazsaydınız

Arkadaşım Rabbim tez zamanda seni annelik duygusunu yaşatır.. gözyaşların sevinç gözyaşlarına dönüşür.. ama lütfen daha fazla üzülüp kendine s t res sıkıntı yapma bunlarda başlıca nedenleridir. sen tedavini görmeye devam et .. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. inşallah buraya hamileyim diyerek paylaşırsın bizimle.

Allah'ım tez zamanda o minik canın kalp atışlarını duymanı nasip etsin inşallah.
Ümitsizliğe kapılma biliyorum zordur ama bu bile etken.
Tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah, üzme canını.

Rabbim bu kadar çok,bu kadar samimi isterken dileğini geri çevirmez,sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah arkadaşım.Yaşayan bilir tabi ama 2 sene vazgeçmek için çok kısa bir zaman burda okuyoruz 9-10 sene bebeğine kavuşamayan anneler var.Allah isteyen herkese nasip etsin yavrusunu

"Allah ne eylerse güzel eyler" bunu asla unutma.

Eğer Rabb'in bi bildiği olmasa böyle yana yakıla isteyene vermeyip çocuğu doğar doğmaz çöpe bıakanlara verir mi ?

Sorgulamak bize düşmez.

Sabredeceksin ve bu sabır sürecin senin günahlarına kefaret olacak.

Amcamla yengemin 16 yıllık evlilikten sonra çocuğu oldu.

Daha çok yeni evlisiniz, muhtemelen yaşınız da küçüktür.

Dua ve sabır bu işin anahtarı. Asla neden diye sorma olur mu kardeşim.

Allah hayırlı evlatlarla şenlendirsin inşallah yuvanızı.

Merhaba
kız cocukları ana rahmine anne olarak düşerler , diyorlar da
Bazı kişilerin gerçekten çok istediğini düşünüyorum mesela bende öyleydim kendimi bildim bileli hep bir cocuk hayalim vardı bir kardeşim olsun istedim olmadı ben 2.cocuktum tabiki kuzenlerimin kardeşlerini sevdim küçükken
daha sonra şuanda içinizde bulunduğunuz durum rahim tersliği gebeliğe engel değğil, pcos karışık bir du rum doktorunu bulana kadar baya bir savrulabilirsin morfoliji tabiki önemli ama bunların hepsi inan bana imkansız değil
ben ki hiç sperm hücresi olmayan bir durumdaydım bende bir sorun yoktu ama karşı taraf erkek infertilitesinin son noktasındaydı
ihtiyacın olan sadece bir tane sağlıklı sperm ve bir tane yumurta
ben başardım
çok dua et, çok uğraş hiç pes etme

Canım öyle iyi anlıyorum ki seni... Bende hipo hipo hastasıyım... Bir aşılama ve bir tüp bebek negatifle sonuçlandı... evet insan bazen umudunu yitiriyor ama vardır Rabbimin bir bildiği sabır ve dua etmekten başka bir çaremiz varmı ki.... Zamanı geldiğinde bizde kavuşucaz o minik meleklerimize inşallah.... Yine bu topiğe gelip hamileyim yazıcaksın ve biz bu mutluluğunu seninle paylaşıcaz canım. Allahım en kısa zamanda kavuştursun seni yavruna...

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, ama siz çaresiz değilsiniz ki, şükredin ki bi tedaviniz var,
ki en kötü durumlarda olanlar bile tedaviyle bebek sahibi olabiliyorken, bence şükredin
Allah size de nasip eder inşallah.. ama sabredin...

arkadaşlar yeni olduğımdan toplu şekilde alıntılayamadım tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın hepinizden ayrı ayrı allh razı oslun desteğinz içinn çok sağolun inanın olumlu şeyler duymak beni rahatlatıyor

seninle aynı psikolojideyim bende
inşallah bizlerinde olurr canımm

İnşallah buraya hamileyim diye konu açtığınızı da görürüz. Hiçbir şey imkansız değil, ümidinizi kaybetmeyin, bol bol dua edin. Hayırlısıyla bir bebek sahibi olursunuz inşallah

canım seni çok iyi anlıyorum
4 ay sonra evliliğim 8. senesine giriyor
bizimde olmadı henüz bebeğimiz
1 aşılama 2 hsg (rahim filmi) 1 laparoskopi ameliyatı ve 7 tüp bebek denedik ama hiç gebelik olmadı
tüp tedavilerimde sadece 2 sefer transfer oldu onlarda negatifti 5 seferde tedavilerim transfer olamadan iptal oldu
bir umutla başlayıp tedavinin iptal olması o hayal kırıklığı öyle zor kii (( ama çaresiz değil
yüce Rabbim öyle büyük öyle merhametliki İnşallah bizimde olacak ....

37 yaşındayım ben bile kesmedim umudumu, dur bakalım =)
Olur neden olmasın, her şeyin bir zamanı var ve bizler o zamana dek sabretmeliyiz
Gözlerim doldu yazını okurken ne kadar yürekten istemişsin
Sabret, dua et
Nedendir bilmem ama güzel haberini yakında alırız gibi geliyor, Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…