çaresizlik ne zormuş

bendede pko var olmuyo olmuyo derken 4. senemizde bizimde bi cocugumuz oldu.umidini kesme sakin isyan etme insallsh yakin zamanda alicaz guzel haberlerini ama stres yok inan bana stres hamile kalmaya engel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok uğraşmışınız hakketten bende hiç aşılama yok 3. deneme ve sonuc var
acaba evlatlık almayı düşünüyormusunuz_? neden transfer edilemedi birde?

Değerli hanimlar size cok utopik gelecek ama,Turkiye nin bir cok ilinden Sirnak-Cizre ye tedavi olmaya gidip cocuk sahibi olanlar var. Yani umut tacirligi yapmak istemiyorum ama sahit oldugum bir durum bu.

benimde evleneli neredeyse 2 sene bitecek
1,5 senedir istiyoruz.
hsg çektirdim laporoskopi oldum
şimdide yumurtlama takibi yaptırıyorum
Rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip etsin
kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okurken içimden öyle geçti ki Rabbım size bir evlat nasip edecek, siz bu duyguyu tadacaksınız.
Benim içime bu hissi düşüren Rabbım sizin içinize evladınızı düşürsün inşallah.

canım ağlattın beni yaaaaaa az önce mesaj yazmıştım gitmemiş sanırım Allah büyük bizler de anne olacağız inşallah

inş senn de benmde hepimzn hayırlı sağlıklı evlatları olur umuduna hayran kaldım keşke bende pozitif olabilsem umutlu olabilsem inşş hislerin doğru çıkarda buraya kocamn yazılarla hamileyim yazmak nasip olurrrr birgün evet çok yürekten istiyorum yüreğime kor düşüyor sanki ben en çokda eşim için istiyorum ben 22 yaşındayım eşim 36 yaşında onun için çok istiyorum erken yaşta baba olsun diye

yorumunu okurken gözlerim doldu inş hislerin doğrudur inşşlh amin amin çok sağol

allh evladını bağışlasın canım inş bende kavuşrm evladıma biran öncee

hepinizden ayrı ayrı allhrazıolsun desteğinz için çok sağolunnnn

Umudunu kaybetme isyan etme Rabbim sevdigi kuluna isteklerini gec verirms bnde 3 senelik ewlym bnmde yok asilama yaptrdm

çok uğraşmışınız hakketten bende hiç aşılama yok 3. deneme ve sonuc var
acaba evlatlık almayı düşünüyormusunuz_? neden transfer edilemedi birde?

şöyle anlatayım tüp tedavilerimi
1. tedavimde dr her kontrole gittiğimde streslisin diye diye yumurtalarım büyümedi ve opu olmadan tedavim iptal oldu
2. tedavimde döllenme olmadı yani embriyo oluşmadı o yüzden iptal oldu
3. tedavimde yumurtalarım erken çatladı yine opu olmadan tedavi iptal
4. tedavimde herşey gayet iyi 6 yumurta 5 döllendi 2 transfer ama negatif
5. tedavimde embriyo oluştu ama gelişimi 6 hücrede durdu
6. tedavimde yine döllenme olmadı yine iptal
7. tedavimde 4 yumurta 1i küçüktü büyümedi 3 almışlar ama 2 sağlam çıkmış ve sadece 1 embriyo oldu transfer oldu ama negatif
bu arada rezervim az galiba çünkü hep 2 yada 3 yumurta oluyor sadece 4. tedavimde 6 yumurta oluştu
son negatifimi geçen hafta aldım daha 10 gün oldu
evlatlık düşünmüyorum o konuda kendime güvenmiyorum
Allah evladı olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin
evladı olanlarıda birbirlerine bağışlasın İnşallah...

canım ya ne zor aşamalardan geçmişsin inş bebişin kendiliğinden gelir allh yardımcın olsun sorunun nedir peki pco mu

Aynı duyguları bende hissettim..çocuğunuz er veya geçde olsa olacak inşallah...Rabbim içten edilen duaları kabul eder..bende yaş gereği tüp bebek olur diye düşünürken doğal yolla hamile kaldım ve çok şaşırdım. ama içtenlikle çokk dua ettim.inşallah hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…