çaresizlik ne zormuş

allh razı olsun inşllh allh evladınızı bağışlasın

allh razı olsun inşllh allh evladınızı bağışlasın

arkadaşım 41 gün boyunca her gece çocuk için niyetini et meryem suresini oku 1 kere allahın izniyle olur inşaallah biz denedik tecrübeyle sabit yani 45. gün yengemin hamile olduğunu öğrendik ikiz bebeklerimiz oldu

arkadaşım 41 gün boyunca her gece çocuk için niyetini et meryem suresini oku 1 kere allahın izniyle olur inşaallah biz denedik tecrübeyle sabit yani 45. gün yengemin hamile olduğunu öğrendik ikiz bebeklerimiz oldu

sizin adınıza çok sevindim inş bende okumak istiyorm ama türkçe olurmuki siz türkçemi okudunz

sizin adınıza çok sevindim inş bende okumak istiyorm ama türkçe olurmuki siz türkçemi okudunz

biz arapçasını okumuştuk türkçe olurmu bilmiyorum yakınında hoca varsa sorabilirsin bende bilgi alırsam sana yazarım allahım tüm isteyenlere hayırlı evlat versin

Benim de çocuğum olmuyor 6 yıllık evliyim ne kadar zor acı olduğunu biliyorum bunu yaşamayan bilemez .İnsanların sana acıyan gözlerle bakması bir

toplumda çocuk konusu açıldığında Allah sana da nasip etsin demeleri toplum da çocuk varsa biraz huzursuzsa annesini dua okurken üstüne alınmalar

nazar değdi diye. eşimin akrabalarına gidemiyorum çocuk muhabbetlerinin her defasında açılması biliyorum kimse kötü niyetle

söylemiyor insan alınıyor işte güceniyor hiç aklıma gelmezdi çocuğumun olmayacağını bugün benim için güzel bir gün olabilirdi ama ne yazikki tüp bebek

tedavimde yine koca bir sıfır aldık değerim 0.01 miş bugün dipdeyim yarın toparlanırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…