Gonulyorgunu12
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 11 Ekim 2017
- 7
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Gonulyorgunu12
-
Ahh canim yasimiz ayni cocuklarin yasi ayni,problem ayni ama tek fark benim esim kiziyla felaket ilgili her aksam disati cikarir gerkirse ise gitmez. Telefonla ugrasma dedigim zaman da bisuru sıkıntım var. Sadece bununla kafam dagiliyor der bende ustulemem,elime telefon alirim kitap alirim bisiylerle oyalanirim napcaksin
Ya olmuyor ki nereye kadar boyle gidicek sıkıldım artık baska seylerle bi oyalan 2 oyalan insan sevgi istiyor sefkat istiyor ama yokAhh canim yasimiz ayni cocuklarin yasi ayni,problem ayni ama tek fark benim esim kiziyla felaket ilgili her aksam disati cikarir gerkirse ise gitmez. Telefonla ugrasma dedigim zaman da bisuru sıkıntım var. Sadece bununla kafam dagiliyor der bende ustulemem,elime telefon alirim kitap alirim bisiylerle oyalanirim napcaksin
Yemişim öyle iyiligi .. kocalik ve babalık görevlerini yerine getirmiyorsa ondan daha kötüsü olamaz ..saksıya ihtiyacın varsa saksı alsaydın .. güzel bir ayar vermen lazım ..Ocelikle hepinize merhaba 23 yaşında 4 senelik bir evliligim ve bu evlilikten 2.5 yaşında 1 kizim okula var. Eşimle severek evlendik. Evliliğimin ilk zamanları gayet güzeldi eşim gozlerimin içine bakardı aman kalbim kirilmasin uzulmeyim diye kavga etsek hemen kalbimi geri kazanmaya çalışırdı son 2 senedir böyle değil bir oyun sevdası telefon sevdasi var sağolsun gözü onlardan baska hiçbirşey görmez tartissak ayri yatsak umrunda olmaz elinde telefon onunla vakit geçirir evde hicbirseye elini surmez yer içer salonda oldugu gibi bırakır cocuguyla ilgilenmez ben desen keza öyle cok farkedersiniz canı istedigi zaman gelir yanima kabul ettiğim zaman benden iyisi yok canimlar askimlar hava da ucusur amaa onu geri cevirdigim zaman benden de kötü su yook. Esim iyiligine iyi bi adamdir ama ilgi alaka hiçbirşey yok evde arkasas gibiyiz tek başıma ne ypacagimi şaşırdım onerilerinizi bekliyorum.
Nasil bi ayar vericem peki.. Hep kendimi iyiligiyle avutuyorum olmuyor bilmiyorumYemişim öyle iyiligi .. kocalik ve babalık görevlerini yerine getirmiyorsa ondan daha kötüsü olamaz ..saksıya ihtiyacın varsa saksı alsaydın .. güzel bir ayar vermen lazım ..
Kizimla vakit geçiyoruz hep zaten ama kadin degilmiyiz ilgiye sefkate ihtiyacımız oluyor buda karşı taraftan gelmeyimce hiçbirşey yapamiyorsun bilemiyorum ne yapacağımıErkeklerin geneli boyle
Ben de baslarda ilgi bekliyordum ama degisen ben oldum
Kizin varmis ne guzel onunla oyalan sen de
O kocalik görevini yapmıyorsa sen de kadınlık görevini yapmayacaksın mesela .. yöntemleri arttirabilirsin.Nasil bi ayar vericem peki.. Hep kendimi iyiligiyle avutuyorum olmuyor bilmiyorum
Böyle olaylar cok oluyor . nasil ona bunu hissetirecegim bunu bilmiyorum ne olur yardim edineşimin bi arkadaşının karısı kocasının ilgisizliği yüzünden başka biriyle kaçmıştı. eşim o gün bugündür gözlerimin içine bakar.
sanırım eşinizin sizi kaybetmeme korkusu var. ne olursa olsun siz hep orada duran bi objesinizdir onun için. obje olmadığınızı hissettirin bence.
Bakiyorum düzelecek gibi isini bitiyor sonra yine ayni kullaniliyor gibiyimO kocalik görevini yapmıyorsa sen de kadınlık görevini yapmayacaksın mesela .. yöntemleri arttirabilirsin.
Kullandırma kendini ,madem farkındasın ..Bakiyorum düzelecek gibi isini bitiyor sonra yine ayni kullaniliyor gibiyim
Böyle olaylar cok oluyor . nasil ona bunu hissetirecegim bunu bilmiyorum ne olur yardim edin
“Eşimden ilgi şefkat bekliyorum vermiyor” temalı konuların sonu neden hep aynı yere varıyor!?https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-olur-okuyun-akil-verin.1036030/page-2#post-53085826
bu konuya da bir göz atın lütfen ...
“Eşimden ilgi şefkat bekliyorum vermiyor” temalı konuların sonu neden hep aynı yere varıyor!?
Çok tehlikelisiniz ya :)Ya olmuyor ki nereye kadar boyle gidicek sıkıldım artık baska seylerle bi oyalan 2 oyalan insan sevgi istiyor sefkat istiyor ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?