- 8 Nisan 2017
- 57.189
- 304.093
- 698
Canım 17 yaşında evlnedin sanırım ve vajinusmussun sanırım ki önce buna cevap veriyim. Bunu aşabilmem için önce doktor desteği kesinlikle şart ama bu desteği eşinle birlikte alman gerekiyor. Sırf bu sebepten hayatları çok zor olan evli çiftler var yani kolay aşılabileceğin bir durum değil ama çaresizde değil. Ama sen bu sorunu eşinle sanırım aşamazsın.Merhaba arkadaşlar ben18 yasindayim 9 aydır evliyim ve ilişkiye giremiyorum eşimden korkuyorum bugün yine korktum diye tekme tokat dövüp küfür etti seni boşayacak git dedi.ondan sonra kaynanam gelip si boşandıgından ben önüme gelen herkese bakire değildi oyuzden ilişkiye girmekten korkuyodu diyecem dedi.cok üzgünüm hayattan kopmuş haldeyim bizim buralarda boşanmak çok kötü algılanıp ne yapacağımı bilmiyorum lütfen?? Neyapmaliyim
su imayı anlatsana biraz,hakkaten anlamadim.Lafın sonundaki imayi anlamamis olmanız sasirtmadi
Yorumunuz için tesekkur ederim.saolun öncellikle 6 ablam 4 abim var.annemlere 3 günlük misafirlik için geldin bu süre zarfında söylemeyi düşünüyorum bakalım inşaallah arkamda olurlar çünkü bundan 3 ay önce boşanma için annelerdeydim ve eşim yeminler etti iyi olacağına anlayışlı olacağına dair hepsi yalan daha beter bida arkamda olurlarmi kv sayesinde bütün ilçe mevzumusu bilio o ayrı bi dert dışarı çıkınca garip garip balıklarCanım 17 yaşında evlnedin sanırım ve vajinusmus'sun sanırım ki önce buna cevap veriyim. Bunu aşabilmem için önce doktor desteği kesinlikle şart ama bu desteği eşinle birlikte alman gerekiyor. Sırf bu sebepten hayatları çok zor olan evli çiftler var yani kolay aşılabileceğin bir durum değil ama çaresizde değil. Ama sen bu sorunu eşinle sanırım aşamazsın.
Gelelim eşinin seni dövmesine ve hakaretlerine. Yani eşinin senden boşanması senin hayırına olacak bir durum ama ailen arkadanda olacak mı bu durumda? Senin daha yaşın çok küçük ailenden bu konuda yardım istemelisin. Ablan veya abin var mı? Büyüklerle konuşamıyorsan onları araya sok.
Eğer bunlar sağlanırsa eğitimine devam edebilir ve her şeye yeniden başlayabilirsin.
Ailen destek olmuyorsa devletin kurumlarına müracaat edebilirsin. Yani böyle bir eş ve kayınvalide ile sen bu sorunu zaten çözemezsin ve sen çözemedikçe bu sorun dahada büyüyüp gider ve içinden çıkılmaz haller alır.
Allah yardımcın olsun.
Ama böyle yapmayin,üzülürüm yemeden asdan kesilirim.Beni umursamazlık yapmayın. TeAllahim yarabbim ya.
Yorumunuz için tesekkur ederim.saolun öncellikle 6 ablam 4 abim var.annemlere 3 günlük misafirlik için geldin bu süre zarfında söylemeyi düşünüyorum bakalım inşaallah arkamda olurlar çünkü bundan 3 ay önce boşanma için annelerdeydim ve eşim yeminler etti iyi olacağına anlayışlı olacağına dair hepsi yalan daha beter bida arkamda olurlarmi kv sayesinde bütün ilçe mevzumusu bilio o ayrı bi dert dışarı çıkınca garip garip balıklar
Canım evlenmek inan kolay boşanmak zor anlıyorum seni üzüntümü bnde ilk 2 ay korkmuştum ama benim eşim çok anlayışlıydı beni yavaş yavaş hazırladı korkulacak bişey yok kendini bu şekilde şartlandırma sıcak bir duş al birde zaten havalar sıcak Türkiye'de kendini o korku ile sokma yatak odana 9 ay uzun bir zaman olamaması ama yaşında küçük kayınvaliden sana yol gösterici olması lazım ezici değil
Küçük kızdan çocuk dogurmasini isteyen bir tane üye yorumu alintilayin.Bebim gördüğüm kadarıyla üyelerin yorumları bosanip,okumasi kendini yetiştirmesi yonunde. Sakın bosanma,otur çocuk doğur diyen üye mesajı görmedim. Su asagilamalarinizi alın az ötede oynayın.
Bakire olup olmadigini ispat etmek kolay.Işte kaynanamda diyorki boşaığında herkese diyicem bakire değildi oyuzden ilişkiye girmedi
Çok saolun Allah kerimRica ederim. Yaşın daha çok küçük ve önünde uzun bir hayat var inşallah doğru kararlarla hayatına devam edersin. Ama bazen öyle hayat hikayeleri oluyor ki insan ne yorum yapacağını bilemiyor. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Senin hikayende bunlardan biri. Zor bir durumdasın. İnşallah aklı selim ve senin hayırına olacak bir şekilde sonuçlanır.
o üyeyi alıntılayip,yapsaydiniz yorumunuzu. Gerçi böyle olmuş olsa bile o üye fikrini bu şekilde beyan etmis,asagilayamazsiniz hiç kimseyi.23 sayfada bir tane bulmussunuz,tebrik ederim."Sakın bosanma,otur çocuk doğur diyen üye mesajı görmedim. "demissiniz
Ustteki mesaji okuyun.
Yine mi pilav kimseyi asagilayamazmissiniz bayan x öyle diyoro üyeyi alıntılayip,yapsaydiniz yorumunuzu. Gerçi böyle olmuş olsa bile o üye fikrini bu şekilde beyan etmis,asagilayamazsiniz hiç kimseyi.23 sayfada bir tane bulmussunuz,tebrik ederim.
Çok saolun yorumunuz içinOf yavrum ya daha çocuksun. İlişkiye giremediğin için seni döven adam başka ne sebeplerle döver kimbilir. İftiracı pislik ailesi ne ki yetiştirdikleri ne olsun. Bi çaresi vardır git ailene anlat bu adam şiddet uyguluyo vaninismusu çözsen başka sebepten kalkacak o yetersizin eli. Keşke fake olsa konu.
Napacaksın? Yada bir şeyler yaptın mı?Çok saolun yorumunuz için
derdin ne ya, farkında olmadan senin gibi aptalida savundum,esseklik bende ne halin varsa gör bana bulaşma sakin.Yine mi pilav kimseyi asagilayamazmissiniz bayan x öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?