Caresizlik

Çnm sen gerekeni yap bu yaşadığın yani eşinin bu durumda seni hoş karşılaması lazım dövmesi değil ailenle herşeyi konuş.

Canım 17 yaşında evlnedin sanırım ve vajinusmussun sanırım ki önce buna cevap veriyim. Bunu aşabilmem için önce doktor desteği kesinlikle şart ama bu desteği eşinle birlikte alman gerekiyor. Sırf bu sebepten hayatları çok zor olan evli çiftler var yani kolay aşılabileceğin bir durum değil ama çaresizde değil. Ama sen bu sorunu eşinle sanırım aşamazsın.

Gelelim eşinin seni dövmesine ve hakaretlerine. Yani eşinin senden boşanması senin hayırına olacak bir durum ama ailen arkadanda olacak mı bu durumda? Senin daha yaşın çok küçük ailenden bu konuda yardım istemelisin. Ablan veya abin var mı? Büyüklerle konuşamıyorsan onları araya sok.
Eğer bunlar sağlanırsa eğitimine devam edebilir ve her şeye yeniden başlayabilirsin.

Ailen destek olmuyorsa devletin kurumlarına müracaat edebilirsin. Yani böyle bir eş ve kayınvalide ile sen bu sorunu zaten çözemezsin ve sen çözemedikçe bu sorun dahada büyüyüp gider ve içinden çıkılmaz haller alır.
Allah yardımcın olsun.

Sınırlı değilim,benimle senli olarak muhabbet ettiniz ben siz diye hitap ederken. Ben güzellikle uyardım ikinci mesajmda,bana atarlanan yine sizsiniz. Napacaktim pardon önünüzde eğilip selam mı verecektim. İkinci konu ise evet kimse bana birşey yazmiyor,fakat o üye sizide aşağılıyor farkindaysaniz eger, evet onun yorumunu okuyunca sinirlendim. Sizinle anlasamadigimiz nokta ben daha vicdanen bakiyorum olaylara siz içinde bulunduğunuz nimetlere sukrederek. Bir de zaten konu sahibi konusunda zor durumda olduğundan dem vurmuş,yani farkında olanların. Bizim,bak bizim kocalarimiz böyle yapmıyor dememizeihtiyacı yok. Umarım anlatabilmsimdir,zira sinirlenince mantık kalmıyor bende.

Yorumunuz için tesekkur ederim.saolun öncellikle 6 ablam 4 abim var.annemlere 3 günlük misafirlik için geldin bu süre zarfında söylemeyi düşünüyorum bakalım inşaallah arkamda olurlar çünkü bundan 3 ay önce boşanma için annelerdeydim ve eşim yeminler etti iyi olacağına anlayışlı olacağına dair hepsi yalan daha beter bida arkamda olurlarmi kv sayesinde bütün ilçe mevzumusu bilio o ayrı bi dert dışarı çıkınca garip garip balıklar

Rica ederim. Yaşın daha çok küçük ve önünde uzun bir hayat var inşallah doğru kararlarla hayatına devam edersin. Ama bazen öyle hayat hikayeleri oluyor ki insan ne yorum yapacağını bilemiyor. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Senin hikayende bunlardan biri. Zor bir durumdasın. İnşallah aklı selim ve senin hayırına olacak bir şekilde sonuçlanır.

"Sakın bosanma,otur çocuk doğur diyen üye mesajı görmedim. "demissiniz

Ustteki mesaji okuyun.

Işte kaynanamda diyorki boşaığında herkese diyicem bakire değildi oyuzden ilişkiye girmedi
Bakire olup olmadigini ispat etmek kolay.
Ancak ortada daha buyuk problemin var. Iliskiye girememwn vajinusmus oldugun icin olabilir. Seni dovmek yerine doktora goturmeliydi. Siddet gormen problem. O el bir kere kalkarsa bir dahsla inmex. Bu gun adamla beraber olsan bu sefer de baska birsey icin dover. Bossnmak en mantiklisi. Bu arada bir hastaneye gidip darp raporu almasin. Sen insansin hayvan degil ki hayvanlar bile dovulmez. Elleri kirilsin kocanin. Tek yapilacak sey bossnman. Cunku tedavi olsan bile adam baska seyleri bahane edip yine dovmeye devam edecektir.

Çok saolun Allah kerim

"Sakın bosanma,otur çocuk doğur diyen üye mesajı görmedim. "demissiniz

Ustteki mesaji okuyun.
o üyeyi alıntılayip,yapsaydiniz yorumunuzu. Gerçi böyle olmuş olsa bile o üye fikrini bu şekilde beyan etmis,asagilayamazsiniz hiç kimseyi.23 sayfada bir tane bulmussunuz,tebrik ederim.

o üyeyi alıntılayip,yapsaydiniz yorumunuzu. Gerçi böyle olmuş olsa bile o üye fikrini bu şekilde beyan etmis,asagilayamazsiniz hiç kimseyi.23 sayfada bir tane bulmussunuz,tebrik ederim.
Yine mi pilav kimseyi asagilayamazmissiniz bayan x öyle diyor

Of yavrum ya daha çocuksun. İlişkiye giremediğin için seni döven adam başka ne sebeplerle döver kimbilir. İftiracı pislik ailesi ne ki yetiştirdikleri ne olsun. Bi çaresi vardır git ailene anlat bu adam şiddet uyguluyo vaninismusu çözsen başka sebepten kalkacak o yetersizin eli. Keşke fake olsa konu.

Çok saolun yorumunuz için

Ben
Yine mi pilav kimseyi asagilayamazmissiniz bayan x öyle diyor
derdin ne ya, farkında olmadan senin gibi aptalida savundum,esseklik bende ne halin varsa gör bana bulaşma sakin.
Bir de at gözlüğünü çıkar olaylara daha geniş açıdan bak.
Sürü pskolojisindende cik,kendi fikirlerin olsun hayatta amacın gayen olsun.

Son düzenleme:
Durduk yere geldin kendin satastin en fazla senin yüzünden Ban alırım daha ileri gitmez ama sen bana ettiğin hakeretler sayesinde neler olur bilmem en azından herkes senin en ufak bişey de bile gereksiz yere parladığını gördü
Kizacaksa koni sahibi kızsın benim yazdigima(tabi kizilacak bişey varsa)
Hadi

cnm kumda oyna
Sayende ilk banin tadına varirim

Kime kizdiysan git onunla paylaş kozunu bana bulaşıp durma
Ben konu sahibine konuşuyorum ikimizin arasına giriyorsun(3. Kişi oluyorsun)
Bı atasozumuz var hani 2 kişi konuşurken diye hadi baybars brolar :* öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…