Daha doğrusu ailem boşanmaktan yana degilAdam seni sırf bu yüzden dövdü ve sen haşa bizim buralarda boşanma kötü olarak algılanıyor diyorsun öyle mi?
Koşarak uzaklaş!
Ailem kabul etmezkiPolisi ara darp raporu al sığınma evine git kurtar kendini
Işte kaynanamda diyorki boşaığında herkese diyicem bakire değildi oyuzden ilişkiye girmediTövbe ya.. bırak anlayan kötü anlasın. Elinde olmayan bir şeyden dolayı seni tekme tokat döven bir manyakla evli olmandan iyidir.. Boşasın seni,şükret sen de boşadığına..
Derse desin sabahlara kadar desin sen de dersin ki ilişkiye girmediğim halde nerden biliyorsun bunu? Kimseye ispatlamak zorunda değilsin ama illa istiyorsan doktordan al raporu çarp suratına o kendini bilmezin.Işte kaynanamda diyorki boşaığında herkese diyicem bakire değildi oyuzden ilişkiye girmedi
Öyle yapicamDerse desin sabahlara kadar desin sen de dersin ki ilişkiye girmediğim halde nerden biliyorsun bunu? Kimseye ispatlamak zorunda değilsin ama illa istiyorsan doktordan al raporu çarp suratına o kendini bilmezin.
Ailen evlenmedi o adamla, sen evlendin!Daha doğrusu ailem boşanmaktan yana degil
Ailem bilmiyor söylemeye korkuyorum kavga çıkar diye ben bundan 2 ay önce artık dayanamayıp annemlere gittim ayrılmak için yalnız o boşanmak istemedi yeminler etti iyi olacağına dair yalnız şimdi daha kötü dayanamıyorum artikKeşke elimden bişey gelse, ailen dovdugunu biliyor mu. Ama şunu unutma çaresiz değilsin. Ne diyecegimi bilemedim Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?