Caresizlik

üniversite sınavına gir bi süre başka şehrle geçersn sana iyi gelir hem yeni yaşam okursun unutulur evlilik yaparsn hem başkasını düşünme önce kendin, ailen arkanda tabiki sen bi düşün oku çalIş unut çook mutlu ol

Napmayı düşünüyorsun peki canım? Evliliğe devam edecek misin? Ailen ikna olmaz mı? Çalışsan en azından.
Halla anneme söyleyemedim cesaretim kırılmış kendimi ifade etmekte zorlaniyorum hangi arkadaşım beni görse körelmişsin diyorlar ne yapacagimi bilmiom

o üyeyi alıntılayip,yapsaydiniz yorumunuzu. Gerçi böyle olmuş olsa bile o üye fikrini bu şekilde beyan etmis,asagilayamazsiniz hiç kimseyi.23 sayfada bir tane bulmussunuz,tebrik ederim.

Okudugunuzu gormezden mi geliyorsunuz? Uyeyi alintiladim daha ne gerekiyor, nufus kagidi, vesikalik, ikametgah kagidi?
Evet beyan etmis, 18 yasindaki kucucuk kiza bu isi nasil yapacagini "beyan " etmis.
Asagilamak ne demek anlamadim?

Yani sacma sapan ve en asagilik en ilkel tavsiyelrede bulunsunlar ~(nasil iliskiye girersin, nasil bekaret raporu alirsin-cunku senin kiymetin bir dokunun varligiyla olculur) ama "yapmayin kizlar bu ilkelliktir" demek asagilik oyle mi?
Ciddi bir algi problemi var ortada.

Elos_eloo dedi:
Canım evlenmek inan kolay boşanmak zor anlıyorum seni üzüntümü bnde ilk 2 ay korkmuştum ama benim eşim çok anlayışlıydı beni yavaş yavaş hazırladı korkulacak bişey yok kendini bu şekilde şartlandırma sıcak bir duş al birde zaten havalar sıcak Türkiye'de kendini o korku ile sokma yatak odana 9 ay uzun bir zaman olamaması ama yaşında küçük kayınvaliden sana yol gösterici olması lazım ezici değil
Bayan X diyeceksiniz dedi:
Küçük kızdan çocuk dogurmasini isteyen bir tane üye yorumu alintilayin.Bebim gördüğüm kadarıyla üyelerin yorumları bosanip,okumasi kendini yetiştirmesi yonunde. Sakın bosanma,otur çocuk doğur diyen üye mesajı görmedim. Su asagilamalarinizi alın az ötede oynayın.
"Sakın bosanma,otur çocuk doğur diyen üye mesajı görmedim. "demissiniz

Ustteki mesaji okuyun.

Millet mars a gidiyor,yapay zeka yapıyor bizim kadınlarımız çocuk geline,çocuk doğur tavsiyelerinde bulunsunlar demissiniz. Sanki biz çağ dışı yasayan, tüketip üretmeyen embesil toplulukmusuz gibi anladım ben taaa Ankara dan. Halbuki siz görmek istediğiniz gibi,görüyor anlıyorsunuz. Sadece cirpiniyorsunuz,çırpınışlariniz boşa. Sizi anlıyorum evet ilkel ve zaten artık kullanılmayan giderek tarihimizin tozlu sayfalarında kalmaya mahkum olan bu geleneği,sanki günümüz evlenen kadınların %90 bekaret raporu ve bekaret kanıyla bekaretini ispatliyormusuz gibi lanse ediyorsunuz. Anlasamadigimiz,nokta bu.

bas tekmeyi kurtar kendini daha küçüçüksün kuzum

Siz öyle algilamissiniz ben onun eşinin ne kadar anlayışsız olduğunu kendi yaşadığım tecrubeyle anlatmaya calistim.galiba sizin babanız hiç bı zaman güçlü olamamış ...(.)
kocasının ne kadar kotu olduğunu zaten biliyor boyle bir örneklemeye gerek yok tu .. Zaten dertli olmasa buraya konu açma haa bide zaten kocan kotu diyen insanlar dolu burası..

bak sevgili arkadaşım sen arapça bir kelimeyi kullanıyorsun istediğin kılığa sokman ona tdk dan bakman özünü değiştirmiyor.. Bu arada karşılaştırma yapma nin amacını anlamadım ama emin ol ben türk oğlu türküm ve okumuş bir insanim.. Senin attigin edebiyatçıların cümle içindeki yorumu.. Ben kelimenin aslini ve ne manaya geldiğini söyledim.. Ya bu sözü dilinizden sökün yada arapça bir kelime olduğunu kabul edip öyle kullanın ki bilen biri çıkınca aaa diyerek sok olmayın derim .. Bu kadar zorunuza gitmesin derim ben o bayanı göz ardı ettim sizde inat ve at gözlüğüyle yaklaşmayın derim

Şimdi gördüm de yazdığınızı ben şahsın 18 yaşında olduğunu bilmiyorum kendi isteği ile evlenmiş hanım efendi sandım o yüzden tavsiye verdim hakkımda yorum yapmaya hakkınız yok insanlar hakkında cevap almadan etiket yapıp yapıp laf söyleme hakkını kimse vermiyor size!!

Galiba interneti anlamamissiniz?Bu yazilim uyelere etiketleme, alinti yapma olagani tanimis, yazarlar istedigi kisiden alinti yapmiyor mu? Bunu hak olup olmamasi ile ilgisi nedir?
NE demek istediginiz anlasilmiyor.

Evet anladiginiz icin sevindim. Simdi sozkonusu bir cocuga bile en ilkelce cevaplar veriyoruz. Hala onlarca uye bekaret olgusunu savunup kizin gidip "sertifika" almasini tavsiye ediyor. Bu ne demek? Bir kadinin degerinin bir doku parcasiyla olculmesi demek. Bir kadinin parayla satin alinabilen META haline gelmesi demek. Ste biz kadinlar bu berbat ilkellige fikirbirligiyle son verecegiz. Erkeklerin ne dusundukleri onemli degil, cogunluk biziz.

Ailesi evlenmesi için zorladı ise ve bu duruma her ne şekilde olursa olsun düştü ise kendi ayakları üzerinde durmayı başarmalı ailesinin boşanma kararına n diyeceği önemli değil herkesin kendi hayatı okumasa bile çalışıp kendi hayatını kurabilir ama tabiki tam ayrıntıları bilmiyoruz kimsenin hayatı ile ilgili

Kılavuzumuz TDK olmayacaksa ne olacak acaba?

Türk oğlu Türk olup da bu kadar kötü bir Türkçeye sahip olmanız ayrı tuhaf olmuş. Umarım at gözlüğünü çıkarıp gerçek Türkçe öğrenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…