Çaresizlik

Freelady

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
208
87
13
Şuan ağlayarak açıyorum bu konuyu gerçekten çok zor durumdayım. Son çare sizlerden fikir bekliyorum.
Üç gün önce babamın evine geldim. Anne, baba ayrı. Herkes şuan psikolojik baskı yapıyor boşanmamam babam sabah akşam evine ne zaman gideceksin diye soruyor. Boşanmak istememi kesinlikle kabul etmiyor.
Herkes yuvanı yıkma şöyle böyle diye üzerime geliyor kimseye sığınamıyorum. Kime anlatsam derdimi yıkma diyor. Çok zor durumdayım gidebilecek hiç Bi yerim yok her kapıyı zorladım ama olmadı. Daha geleli üç gün oldu az önce baba denen şahıs ne zaman gideceksin evine diye tartışma çıkardı.
Başka bi şehirde yurda yazıldım ama bir ay sonra başlıyor oraya başlayıp işe başlamaktı amacım bu şehirde duramam.
Herkesin üzerimdeki baskıları üç günde bütün akraba fertleri duyup aynı şeyleri gelip bana söylüyor.
Annemin yapmak istediği tüm kapıları yüzüme kapatıp beni çaresiz bırakıp evime gitmem.
Bu durumda çok zor durumdayım eşimle birazda olsa görücü usulu annemin zorlamalarıyla evdeki sorunlardan kaçmak için evlendim ama sevgim yok.
Eski konularını bilenler belki hatırlar.
İnanın şu durumda istemeye istemeye eve gitmekten başka çarem yok gibi hissediyorum.
Evdeki rahatımı özledim sanırım çünkü bana hiç rahat vermiyorlar bu şehirde barınamıyorum. Ne kadar dik ve kararlı durmaya çalışsamda içimde fırtınalar kopuyor.
Lütfen geçecek deyin. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çaresizim.
Aklı başında hayatı yaşamış görmüş bireylerden fikirlerinizi istiyorum.
Lütfen eski konularımada bakın.

Geçecek.
Evet biraz sancılı bir süreç ama geçecek. Bitecek. Siz şimdi giderseniz boşanmamayı kabul ederek gidersiniz. En iyisi dik duruşunuzu hiç bozmamak.

Çocuğunuz yoksa ne kadar zor olabilir ki..
Bir işe girip, ev tutup, kendinize bakarsiniz.
Biraz cesaret.
Baba evine de, koca evine de muhtaç değilsiniz.

Konularına şöyle bir göz gezdirdim eşini sevmemen dışında bir sorun göremedim. Henüz çok yeni evliliğiniz ve hiç çaba sarfetmemişsiniz yoluna sokmak için ikiniz de. Bu da aranızda sevgi olmamasından kaynaklanıyor sanırım. Ailenizin arkanızda durmamasının sebebi de boşanmak için geçerli sebep bulamamaları muhtemelen.

Bana kalırsa arkanda kimse olmadan bir bilinmeze doğru yola çıkacağına al eşini karşına konuşup bir orta yol bulmaya, evliliğinizi yoluna koymaya, birbirinizi sevmeye çalışın.

Çocuğunuz yoksa ne kadar zor olabilir ki..
Bir işe girip, ev tutup, kendinize bakarsiniz.
Biraz cesaret.
Baba evine de, koca evine de muhtaç değilsiniz.
Bu şehirden gitcektm Bi yurda yazıldım oraya gidince iş bakacaktm ama yurt okullar açılınca başlıyor zor durumdayım üzerimde ağır Bi psikolojik baskı var.

Ailem benim hiç Bi zaman arkamda durmadı Bi şekilde hayatımı hep kendi istedikleri gibi yönlendirdiler. Evlenmem inde yine annem baskı yapmıştı kendi istediği kişi ile şuan yine onları dinlemelimiyim gerçekten bu kadar kararlıyken

Dünya kadar konunuz var. Birkaçını koyayimda amme hizmeti olsun. Profilini kapatıp "eski konularimi biliyorsunuz." diyen uyelerde ayrı bir baslik konusu.

Yurt zamanı gelene kadar evinize dönün. Bir gün cıkıp gidersiniz yurdunuza.sizi istemeyen ailenize dahi dönüp ben burdayım demezsiniz, yeniden sıfırdan bir hayata başlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…