Kızlar merhaba bir konuda çıkmazdayım kimseye anlatamıyorum lütfen yardım edin .Bundan 5 yıl önce bir ilişkim vardı adam beni çok seviyordu annesiyle tanıştım evlenmek istiyordu çok da iyi niyetliydi ne dersem okey .Ben de tabi o ara Yeni atandım evim dağın başında normalde prensiplerim vardı asla eve erkek almam ama kendi şehrimden buraya gelince boşluk ve yalnızlığa düştüm evim dağın başı korkuyordum bu adamı Eve aldım baştan konuşuldu yakınlaşma yok diye o da Allah var hiç yaklaşmadı beraber oturduk birlikte uyuduk onun varlığı huzur veriyordu abi gibi .o da bi an önce evlenmek istiyordu ciddi niyetiydi .Ben ne hissettiğimi bilmiyordum neyse..Sonra ben ne yapıyorum dedlm evli olmadığım adamla aynı evde ne işim var sonra gelmesini istemedim o da saygı duydu neyse günler geçti bu ilişkiyi onunla evlenmek istemiyorum diye bitirdim bir daha da evime kimseyi almadım.sonra bir adamla tanıştım aşktı tabi onu hiçbir şekilde Eve almadım sonra evlendik bi bebeğimiz oldu herşey çok güzel giderken bu önceki adamla beraber uyurken çekilmiş fotoğraflarımızı gördü aynı evde .Tabi haklı olarak çılgına döndü geçmişte birini evine almışsın aynı yatağa girmişsin diye. Yalnız bu fotoğrafların üstünden 5 yıl geçtikten sonra bu olaylar oluyor eşim ağza alınmayacak şeyler söyledi namus şeref bırakmadı ben sadece uyuduk oturduk birşey yapmadık desem de inandıramadım haksızlık zoruma gidiyor ben kendimi korudum kendimi biliyorum yanlış yaptığım birşey yok en ufak bir yakınlaşma olmadı ama anlatamıyorum o bana hakaret edip tiksinerek baktıkça ondan daha çok nefret ediyorum çünkü günahımı alıyor.Uğradığım bu haksızlık ve hakaretten dolayı ondan boşanmak istiyorum ama onu seviyorum bi taraftan da ona hak veriyorum .Daha 1 aylık bebeğimiz var yol boşanmaya gidiyor onla aynı evde bile olmak istemiyorum o da benimle galiba.. Bu arada bu adam evime birkaç kez geldi sonra eve almadım 5 yıl önceki ilişkim ..Ne olur yardım edin çıkmazdayım uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum