bencede uzak durman en güzeli çünkü sana yaklaştı seninle konuşmaya başladı ondan ayrıldı nasıl güvenebilirsin ki senle konuşurken başkasındanda hoşlanmıcanı... bi nevi aldatmaya giriyo
bencede uzak durman en güzeli çünkü sana yaklaştı seninle konuşmaya başladı ondan ayrıldı nasıl güvenebilirsin ki senle konuşurken başkasındanda hoşlanmıcanı... bi nevi aldatmaya giriyo
nereye gidecegini bilmiyormus oyle mi? sana adam sunu diyor, hos kizsin, heyecan yasiyorum senle ama senden hevesimi alana kadar...2. kiz olacagini da acikca soyluyorum kabul edene...karari sen ver artik ne diyim
merhabalar... 2ay kadar önceye kadar nisanliydim.. nisan aileler yüzünden atildi, yani sevgilimle severek ayrilmak zorunda kalmistik. mahvolmustum, sanki dünyanin sonu gelmisti. ama 3haftadir, calistigim yere bi cocuk geliyor, hep bakip gülümsüyor ve gecen hafta isten ciktigimda yanima geldi ve baya konustuk. is yerini ögrendim ve bende onu görmeye gittim gecen hafta persembe. bugün gittim gene is yerine ama hastanede oldugunu dediler. hemen numarasini sordum ve gecmis olsun yazdim, baya bi konustuk yazistik. onla konusunca o kadar iyi hissettimki kendimi, iste dedim, iste bu dogru kisi..!! ve en garibi, persembe günü benle konustu ben is yerinden onun ayrildim ve ben gider gitmez bayilmis, ondan hastanede suan..hatta sen geldin heycandan bayildim falanda dedi bugün.. uzun konusmalar sonunda durakladi ve1,5yildir kiz arkadasinin oldugunu söyledi. dünyam karardi sanki, bir kac saattir konustugum cocuk icin bu kadar üzülebilecegimi düsünmezdim.
kiz arkadasi var ama benle cok yakin konusuyor, kendide söylüyo bunu, konusmamam lazim bunun nereye gitceni bilmiyorum diyor, hissediyorum oda benden cok hoslaniyor, kendide demisti zaten bugün cok hoslandigini. eger onla konusursam bana yaklasacagindan eminim, ama diger yanda diger kiz... madem kizla beraber madem seviyor, neden benle konusuyo neden beni görmeye geliyo, benmi yanlis düsünüyorum=???? aramamaya karar verdim onu, ikinci kisi olamam hic bir zaman, ama ayiramamda onlari.. uzak durmam en dogrusu sanirsam sizcede öylemi?
bende ayni senin gibi düsündüm basta, gördügüm kadariyla kendisini benden uzak tutmaya calisiyor ama yapamiyo..ben zaten kabul etmem kiza acirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?