caresizlik!

bencede uzak durman en güzeli çünkü sana yaklaştı seninle konuşmaya başladı ondan ayrıldı nasıl güvenebilirsin ki senle konuşurken başkasındanda hoşlanmıcanı... bi nevi aldatmaya giriyo

bencede uzak durman en güzeli çünkü sana yaklaştı seninle konuşmaya başladı ondan ayrıldı nasıl güvenebilirsin ki senle konuşurken başkasındanda hoşlanmıcanı... bi nevi aldatmaya giriyo

katılıyorumalkisalkisalkis

nereye gidecegini bilmiyormus oyle mi? sana adam sunu diyor, hos kizsin, heyecan yasiyorum senle ama senden hevesimi alana kadar...2. kiz olacagini da acikca soyluyorum kabul edene...karari sen ver artik ne diyim

bugün onunlayken senden hoşlanır
yarın seninleyken başkasından hoşlanırrr
güvenilecek bir insan degil çok bariz belli

ayrilmis olsa gene neyse.. kizla birliktelermis hala :S

nereye gidecegini bilmiyormus oyle mi? sana adam sunu diyor, hos kizsin, heyecan yasiyorum senle ama senden hevesimi alana kadar...2. kiz olacagini da acikca soyluyorum kabul edene...karari sen ver artik ne diyim

bende ayni senin gibi düsündüm basta, gördügüm kadariyla kendisini benden uzak tutmaya calisiyor ama yapamiyo..ben zaten kabul etmem kiza acirim..

bence ötekisi olma sakın kendi olsa kabullenecekmi böyle bir şeyi belli ayran gönüllü birisi yasakkelime

çocuğun sevgilisine acıdım. neler oluyor kızın haberi yok. 2 ay öncesine kadar nişanlıydın ayrıldın dünyan karardı ama çabucak aydınlanmış şimdi başkası için üzülüyorsun. o karaktersiz çocuğu sende sevmiyorsun sadece boşluğundan kaynaklanan birşey. Hala ayrılmasını umuyorsun, ayrılmış olsa neyse falan diyorsun. Böyle bir insana nasıl güvenebiliyorsun? bence arama, ararsa konuşma uzak dur. kafanı dinle bir müddet. Sonra elbet karşına hayırlı biri çıkacaktır. seni kırmak istemem ama düşüncelerim bunlar...

Ya bilmiyorum ama nedense cok fazla oluyor böyle seyler biriyle beraberken baska birinden hoslanabiliyor nedense insan bende hic anlamıs degilim.

Hayatında biri oldugundan dolayı kesinlikle uzak durmalısın.Yarın öbürgün suan o kızın yasadıgı sey senin basına gelebilir.Baskasından hoslanabilir yasadıgınız gibi.Kimsenin hosuna gitmez bu.

Kendimi o kızın yerine koyamıyorum bile.

bence de heyecan arıyor.
senin boşluğundan faydalanıyor.
burda bir arkadaş vardı nişanlısından yeni ayrılmıştı,başka biriyle hemne nişanlanıp evlenmiş ve hayatının hatası olarak bahsediyordu.

seninki hoşlantı değil boşluk zaten çocukta güvenilecek biri değil

Arkadaşım zaten yeterince hayal kırıklığı yaşamışsın. Senin şuan ki durumun suya düşen yılana sarılır misali. Yani sen o kişiyi hayallerinin merkezinden düşen adamın yerine oturtmaya çalışmışsın ama inan ki bu olayın sonu seni çok yaralar. kaldı ki bu gün sevdiği kıza bi başkasından hoşlandım diye kolayca hiç çekinmeden sadakatsizlik yapabilecek bir karaktere sahip olan adam yarın sana da yapar aynısını. Karakteri olan insan bir insanla beraberken başkasına yan gözle bakmaz. Eğer karşısında ki insanı sevmiyorsa ve gönlü başkasına kayacaksa beraber olduğu insandan namuslu bir şekilde ayrılır ve ondan sonra belki başka yollar arar ama birini severken bir başkası sevilmez. Sana gönlü kayıyorsa beraber olduğu insanı sevmiyo ama gönül eğlendiriyo demektir. Yani bu gün ona yarın sana olur aynısı. Hem daha yeni ayrılmışsın nişanlından kafanı dinle, kendini dinle bir müddet. Zaman ver kendine. Yoksa bu hayatta altından kalkamayacağın bir yara alırsın ve inan acısı daha büyük olur.

Son düzenleme:
Çaresiz kalınacak bir durum yok...

Bitmeyen bir ilişki var ortada...

Ya buna sizde dahil olacaksınız, ya da hiç bulaşmayacaksınız...

Keşke en başından bu kadar samimiyete girmeseydeniz, neyse...

Diyelim ki kabul ettiniz...

lişkiniz boyunca güveninizi oturtabilecek misiniz?

Sanmam...

Son düzenleme:
bende ayni senin gibi düsündüm basta, gördügüm kadariyla kendisini benden uzak tutmaya calisiyor ama yapamiyo..ben zaten kabul etmem kiza acirim..

tavrını koy o varsa sen yoksun bunu bilsin senden gerçekten vazgeçemeyecek kadar hoşlandıysa diğerinden ayrılır ama ben olsam hayatta güvenemezdim
sırf güvensizlikten bitirdiğim bir ilişkim olmuştu..
bir kez güven gittimi olmuyor
çok sevsende hayat zehir oluyor hala şuandaki eşime bile bazen güvensizlik yapabiliyorum geçmiş tecrübelerimden
üstelik beni aldatacak en son kişi olduğunu bildiğim halde...
ilişkilerde güven herşeyden üste geliyor.. bunu unutmaolumunekankayizsmile

İnsan bazen cevabını bildiği soruları da sorar...
Sorar ki beklediği cevabı değil, istediği cevabı alsın.
Sizin beklediğiniz cevap, "aman boşver, sonuna kadar git" değildir heralde.
Bu istediğiniz cevaptır, fakat aynı durumu yaşamış biri olarak size bu cevabı veremeyeceğim.
Şu anki çaresizliğinizi o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar olur...
Ama hayattaki kritik anlar vardır, o anlara göre şekillenir geri kalanı.
Şu anda siz yanlış bir karar verip yanlış bir yola girerseniz ömür boyu yanlışlar çığ gibi büyür.
Herşeyden önemlisi sığınacağınız en güvenli liman- vicdanınız artık düşmanınız olur.
Kendinizi kandırmaya çalışmayın, ilişkisi varken başkasına ümit veren insan zaten doyumsuzdur, karnı büyüktür, sevgiyi haketmez.
Yalanlarla sizi de çirkin dünyasına çekmesine izin vermeyin.
Arkanıza bakmadan kaçın...

bu ne ya resmen ben diğer kızı seviyorum senle de hoş vakit geçiriyorum demiş çocuk ağzıyla demese de
esas kız o seni de vakit doldurduğu eğlence niyetine muhabbet ettiği kız yerine koymuş
bence topukların popona değercesine koş kaç bu adamdan :)
ayrıca hooop dur bakalım ne çabuk anladın doğru adam olduğunu???
bak doğru adam diye düşündüğün ne işler çeviriyormuş. bu nişan evresinden sonra hemen birine doğru adam sıfatını takmaya çalışma bence biraz süre ver kendine. değmeyen insanları hayatınızdaki mükemmel erkek yerine koyup incinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…