Çaresizlik..

Hasel10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
42
0
36
İstanbul
Nereden başlasam bilemiyorum.Şimdi benim bir sevgilim var böyle yurtlarda falan kalıyor aşırı dinine düşkün o yüzden denize gitmeme pek sıcak bakmıyor ben ramazandan önce son bi kez denize girmek istedim babam kardeşim falan sonra tabi ki oda sıcak bakmadı neyse yola çıktık bu başladı ne giydin falan dedi bende short askılı dedim denize giderken pantolon giycek halim yoktu bide arabadan inip direk denize gidiyoruz sonra hiç utanmıyormusun dedi hiç çekinmiyormusun dedi bana sonra ayrılmak istiyorum dedi neden dedi yok başladı dışardaki f..şeler gibi giyiniyorsun dedi ben o lafı duydum acayip kalbim kırıldı sonuçta ben babamın yanındayım ailem var yanımda yani bu arada 1.5 yıldır çıkıyoruz 17 yaşındayım .. Sonra neyse diğer kavgalarımızda da yok sen hiçbişey anlamıyorsun ger...kalısın yok gözlerin pislik yok bana bela okudu hakkını helal etmedi bana daha neler neler söyledi küfürde etti bi kaç kez . ama ayrılmadık . siz olsaydınız napardınız bu hakaretlere karşı ki anlatmadığım daha neler var ona göre ben ona hep kızıyomuşum lafları hakediyomuşum ona göre değersizim yani bilmiyorum

Çok merak ediyorum...
Sana bu kadar kötü davranan biriyle neden hala berabersin?
Ayrılsana o da gitsin denize girmeyen kız bulsun ya küfür de neyin nesi????

yaşın daha çok küçük bence önüne daha iyi insanlar çıkıcaktır emin ol hem beence doğru insana deil şimdiden böyle yapıosa ilerde neler yapıcaktır bence bu insandan heman ayrılmalısın böyle insanlar şiddette uygulayabilir.

Mesajla mı yazıyor bunları? Tatlım tamam sevgilin ama yanında abin var baban var sonuçta onlar bir şey demezken onun ne haddine.Evli değilsin ki sen bu çocukla. Uyarsa yine neyse ya ağır olmuş bilmiyorum

Ya ben ona kızıyormuşum oyüzden bu lafları hakediyormuşum ya bi çok seven insan kalkıp bana o hakeretleri edermi ya yok apt.. yok defol git diyo bazen her tartışmamızda yeter bıktım diyo . mesela biz bi konsere gitmiştik yandaki kıza arkıyla gülüyorlardı oynamasına bende eve gelince aradım falan konuştuk dedim kıza niye bakıyosun falan tartışma çıktı yok senle biyere gidilmez dedi senle hiçbişey yapılmaz dedi . gözümde değerin kalmadı dedi bittin sen dedi. bilmiyorum ya of

madem çok dindar biri kendisine göre dindar tesettürlü birini bulsun, senle başlarken böyle olduğunu biliyordu değilmi?
hem daha sevgiliyken küfürler hakaretler varsa ilerde evlilikte dayak bile olur, zorla örtünürsün dışarı çıkartmaz kıskançlıklar vs..
bence hala hayatından tutup dünyayı zehir etme kendine, bi süre acı çeekrsin özlersin ama sonra emin çok daha mutlu olursun 17 yaşındasın daha en güzel yıllarını psikopat biriyle geçirerek zehir etme kendine, senle birlikte denize giricek eğelnicek kıyafetine karışmicak birileri çıkar karşınaa

Böyle aslında çok suskun efendi herkesin gözünde ama öyle değil yani tamam iyi anlaştığımza çok iyi ama tartıştığımzda acayip oluyor ya ve daha bu yaşta bana bukdar hakeret eden biri ya bi kıza kızlar çok alıngandır yani ve ben gerçekten çok alınganım bunu bilmesi lazım bana kıyamaması lazım değilmi ya

Yaniii????
Sen de onunla aynı fikirdesin de o yüzden ayrılmıyorsun öyle mi?

Hayır aynı fikirde değilim kesinlikle çünkü o hep kendini haklı görür mesela ben onu bi kıza bakarken görüyorum o bakmadım diyo ama ben görüyorum diyorum bakıyosun görüyorum diyorum bana diyoki sen bana iftira atıyosun diyor. Hiç birinin nazını çekmez yani hiç peşimden koşmaz . Geçen yine kavga ediyorduk ayrılık noktasına geldik dedim bana yalvarcağın günleri iple çekiyorum dedim oda dedi ki ben mi sana mı dedi ben neyim ki yani gözünde .

Başlığa bakınca gerçekten çaresiz biri zannettim sizi.
Çaresiz değilsiniz.
Birinin size hakaret etmesine, kötü davranmasına, aşağılamasına izin veriyorsunuz.
Başka bişey değil..

Çok merak ediyorum...
Sana bu kadar kötü davranan biriyle neden hala berabersin?
Ayrılsana o da gitsin denize girmeyen kız bulsun ya küfür de neyin nesi????

ah be kızım senin ne işin var böyle bir insanla. benim çevremdede var tarif ettiğin insanlardan. hepimiz müslümanız amaonlar bizden biraz daha fazla bağlılar dinlerine ama görünüşte kimsenin içini kimse bilemez. anladığım kadarda senin ailende onlara göre daha rahat yaşayan bir yapıya sahip . zaten bir kere aile uyuşmazlığı var. aileyi geçtim siz zaten farklı çevrelerdensiniz. davul bile dengi dengine canım sen bence vazgeç o çocuktan yarın öbür ah vah etme

Başlığa bakınca gerçekten çaresiz biri zannettim sizi.
Çaresiz değilsiniz.
Birinin size hakaret etmesine, kötü davranmasına, aşağılamasına izin veriyorsunuz.
Başka bişey değil..

Peki napabilirim ona dedim ki bu olaydan sonra artık iim eskisi gibi değil dedim hatta hattımı bile kırdım sonra yine ben aradım msnden konuşalım dedim açtık falan yok beni eskisi kadar sevmiyorsun soğumuşsun dedi çünkü eskiden bu hakaretlerine dayanabiliyordum ama şimdi buraya kadar geldi yani . Mesela akşam msnden konuşuyorduk yine bi siteye girmişte dedim benim niye haberim yok aşkım falan dedim neden haber vermedin falan dedim gayet iyi niyetli tamam uzatma girmeyiz bidaha dedi sonra ben dedim niye öyle davranıyosun falan dedim sonra özür diledi tabi yine trip atmaya devam ediyo ya dedim özür diliyosun hala trip atıyosun dedim bişeyler söyledim sonra oda yine apt.. sala.. falan dedi git git git dedi la.. dedi ya biz daha geçen konuşmuştuk bana hakaret etmiceksin diye ama hala devam yani bilmiyorum

Eeeee sonuç?
Neden bu çocukla hala berabersin?
Hoşuna mı gidiyor böyle yaşamak?

Beni çok sevdiğini söylüyor ama çok seven insan bukadar sevdiği kıza hakaret edebilirmi. ben onun için okdar ağladım ki gerçekten aşık olan biri sevdiğini okadar ağlatmaz

Beni çok sevdiğini söylüyor ama çok seven insan bukadar sevdiği kıza hakaret edebilirmi. ben onun için okdar ağladım ki gerçekten aşık olan biri sevdiğini okadar ağlatmaz

bitanem şöyle bir dönüp arkama baktığımda benim için ölmeye kalkanlar yada benim ölürümde vazgeçmem dediğim insanlar vardı. şimdi ne oldu biliyomusun herkes başkasıyla evli. sevgi mevgi evlenince yalan oluyor zaten canım ya inan buna bak bence sen iyi vakit geçirdiğin anlaşabildiğin ve fikirlerinin uyuşabileceği birilerini seç bence sevgi zaten kendiliğinden varolur

Ya mesela biz birlikteyken çok iyiyiz ama fakat tartışmalarmızda o o olamaktan çıkıoyr ve ben küfürden nefret ederim ama bunu bile bile bana etti 4 5 kere atmiştir belkide daha fazla .. bilmiyorum ettiği hakeretleri unutamıoyurm kalbime oturdu hele son olan olay..

Size bunca hakareti eden adamı hayatınızdan çıkaramadığınız için mi çaresizsiniz?
Ne katıyor bu adam hayatınıza?
Neden ilişkinizi sürdürüyorsunuz?
Bu kelimeleri duymak hiç mi rahatsız etmiyor sizi?

çok merak ediyorum canım o kadar dinine düşkün nasıl bir yaşam sürüyor kendi uyguluyor mu bir de senden kapanmanı istedi mi ? ne olursa olsun sana hakaret etme gibi bi lüksü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…