Nereden başlasam bilemiyorum.Şimdi benim bir sevgilim var böyle yurtlarda falan kalıyor aşırı dinine düşkün o yüzden denize gitmeme pek sıcak bakmıyor ben ramazandan önce son bi kez denize girmek istedim babam kardeşim falan sonra tabi ki oda sıcak bakmadı neyse yola çıktık bu başladı ne giydin falan dedi bende short askılı dedim denize giderken pantolon giycek halim yoktu bide arabadan inip direk denize gidiyoruz sonra hiç utanmıyormusun dedi hiç çekinmiyormusun dedi bana sonra ayrılmak istiyorum dedi neden dedi yok başladı dışardaki f..şeler gibi giyiniyorsun dedi ben o lafı duydum acayip kalbim kırıldı sonuçta ben babamın yanındayım ailem var yanımda yani bu arada 1.5 yıldır çıkıyoruz 17 yaşındayım .. Sonra neyse diğer kavgalarımızda da yok sen hiçbişey anlamıyorsun ger...kalısın yok gözlerin pislik yok bana bela okudu hakkını helal etmedi bana daha neler neler söyledi küfürde etti bi kaç kez . ama ayrılmadık . siz olsaydınız napardınız bu hakaretlere karşı ki anlatmadığım daha neler var ona göre ben ona hep kızıyomuşum lafları hakediyomuşum ona göre değersizim yani bilmiyorum
Ya ona göre o haklı hep ben ona kızıyormuşum oda hakaret ediyormuş laf yemeyi hakediyosun diyor.
Yaniii????
Sen de onunla aynı fikirdesin de o yüzden ayrılmıyorsun öyle mi?
Çok merak ediyorum...
Sana bu kadar kötü davranan biriyle neden hala berabersin?
Ayrılsana o da gitsin denize girmeyen kız bulsun ya küfür de neyin nesi????
Başlığa bakınca gerçekten çaresiz biri zannettim sizi.
Çaresiz değilsiniz.
Birinin size hakaret etmesine, kötü davranmasına, aşağılamasına izin veriyorsunuz.
Başka bişey değil..
Hayır aynı fikirde değilim kesinlikle çünkü o hep kendini haklı görür mesela ben onu bi kıza bakarken görüyorum o bakmadım diyo ama ben görüyorum diyorum bakıyosun görüyorum diyorum bana diyoki sen bana iftira atıyosun diyor. Hiç birinin nazını çekmez yani hiç peşimden koşmaz . Geçen yine kavga ediyorduk ayrılık noktasına geldik dedim bana yalvarcağın günleri iple çekiyorum dedim oda dedi ki ben mi sana mı dedi ben neyim ki yani gözünde .
ah be kızım senin ne işin var böyle bir insanla. benim çevremdede var tarif ettiğin insanlardan. hepimiz müslümanız amaonlar bizden biraz daha fazla bağlılar dinlerine ama görünüşte kimsenin içini kimse bilemez. anladığım kadarda senin ailende onlara göre daha rahat yaşayan bir yapıya sahip . zaten bir kere aile uyuşmazlığı var. aileyi geçtim siz zaten farklı çevrelerdensiniz. davul bile dengi dengine canım sen bence vazgeç o çocuktan yarın öbür ah vah etme
Eeeee sonuç?
Neden bu çocukla hala berabersin?
Hoşuna mı gidiyor böyle yaşamak?
Beni çok sevdiğini söylüyor ama çok seven insan bukadar sevdiği kıza hakaret edebilirmi. ben onun için okdar ağladım ki gerçekten aşık olan biri sevdiğini okadar ağlatmaz
bitanem şöyle bir dönüp arkama baktığımda benim için ölmeye kalkanlar yada benim ölürümde vazgeçmem dediğim insanlar vardı. şimdi ne oldu biliyomusun herkes başkasıyla evli. sevgi mevgi evlenince yalan oluyor zaten canım ya inan buna bak bence sen iyi vakit geçirdiğin anlaşabildiğin ve fikirlerinin uyuşabileceği birilerini seç bence sevgi zaten kendiliğinden varolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?