Çaresizlik..

Bu dünyayi tümüyle yüce Rabbimiz yaratmis, denizide, güneside.
Simdi kadiniz diye denize girince fahisemi oluyoruz?
Herkes denize yüzmek icin, keyfini cikarmak icin girer, kimseninde aklindan kötü seyler gecmez, ama bir laf vardir fikri neyse zikride odur....
Bu tür insanlarin kalbini görmek istemem dogrusu, ici kötülük, fessatlik ve igrenc düsüncelerle dolu.
Vücudumuzun vitamin d`ye ihtiyaci var, cünkü kendiliginden üretemiyor vitamin d`yi. Madem imaknin var ailenle denize gidebiliyorsun, bunun keyfini cikar.
Bu güzel günlerin tadini cikar, kimse icin bu güzelim hayatini mahv etme derim. Hayatin güzel seylerinden yararlanmak ne zamandan beri fahiselik olmus, orasini anlayamadim pek.
O zaman erkek arkadasina söyle internet gibi seyleride kullanmasin, seytan isi bunlar....

Hepiniz çok haklısınız bugün konuştum onunla dedim ettiğin hakaretlere katlanamıyorum artık dedim bana fihş.. dedin dedim od dedi ki ben sana fahiş.. demedim onlar gibi giyiniyosun dedim dedi yani fahi.. dememiş oınlar gibi giyiniyomuşum lafı ne kadar da döndürüyor ya ha öyle ha böyle dedi yani dedim bana bikere daha birşey dersen en ufak birşey de biter dedim oda tamam dedi gerçekten bu son şansı belki ayrılcağım için korkor ve aklı başına geli,r belki de inşallah umduğum gibi olur aksi olursa direk ayrılcam ve kendini belli eder yakın zamanda zaten kafam çok karışık. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…